Brede visual AUDI

Century Audi

Century is jouw merkdealer voor Audi in Groningen en Drenthe. Wil jij een nieuwe of occasion Audi kopen, privé of zakelijk leasen? Dan ben je bij Century Autogroep aan het juiste adres. Onze verkoopadviseurs van Audi helpen je graag aan jouw droom Audi!

Naast verkoop bieden wij ook service en onderhoud voor jouw Audi. Voor een APK, (kleine) schade of nieuwe banden staan onze collega's voor je klaar.

Met vestigingen verspreid over Groningen en Drenthe zijn wij altijd dichtbij. Ontdek ons ruime aanbod en kom langs bij één onze vestigingen in Assen, Emmen of Groningen voor service, onderhoud en verkoop. Voor service en onderhoud ben je uiteraard ook van harte welkom in Veendam, Winschoten, Delfzijl en Hoogeveen.

Profiteer van de huidige acties

Een greep uit onze Audi voorraad

Century Import

Geniet van de zekerheid die een jong gebruikte fabrieksimport Audi u biedt.

Op de tweede verdieping van onze Audi showroom in Groningen kunt u vele modellen kiezen uit Century Import. Met Century Import bent u verzekerd van zo goed als nieuwe fabrieks Audi's in topconditie; een gebruikte Audi die voelt als nieuw! Door de nog geldige fabrieksgarantie, de volledige onderhoudshistorie en fabrieksimport kunt u zorgeloos op pad met uw Audi.

Century Autogroep staat garant voor een volledige autohistorie, betrouwbare kilometerstand en werkt nauw samen met de Audi importeur en fabrikant. Uiteraard kunt u voor een proefrit en taxatie van uw huidige auto altijd bij ons terecht. 

Ons Audi Team

Als officieel Audi dealer kunt u bij ons terecht voor een nieuwe Audi of een jong-gebruikte Audi met fabrieksgarantie bij onze Century Import afdeling op de bovenste verdieping. Daarnaast staan onze vakkundige monteurs in de werkplaats voor u klaar om uw Audi de beste service te verlenen. Vorspung Durch Technik. Maak hier kennis met ons Audi team!