Welkom bij Century Autogroep, uw Audi Dealer voor Groningen en Drenthe

Een Audi kopen of onderhouden? Century is Audi dealer voor Groningen en omgeving.

Wilt u in Groningen een nieuwe Audi kopen? Dan bent u bij Century Groningen aan de Bornholmstraat aan het juiste adres. Onze verkoopadviseurs helpen u graag uw droomauto te vinden.

En voor het onderhoud aan uw Audi, een APK, kleine beschadigingen aan uw auto(ruit) of nieuwe banden staan onze service medewerkers voor u klaar. Zij streven ernaar dat u zo snel mogelijk en uiterst tevreden weer de weg op kunt.

Century Autogroep heeft in Groningen, Winschoten, Assen en Emmen servicevestigingen waar wij u graag van dienst zijn.

Een nieuwe Audi kopen of uw Audi onderhouden? U bent van harte welkom bij onze vestiging aan de Bornholmstraat in Groningen.

Banner Q5 TFSI e 2

Audi Plug-in Hybride, het beste van twee werelden

Zes modellen die aan de ene kant milieuvriendelijk zijn en aan de andere kant de sportiviteit hebben die u van een Audi mag verwachten. Ideaal voor een verre wintersportbestemming, maar ook voor de dagelijkse elektrische kilometers.

Meer informatie

Century Import

Geniet van de zekerheid die een jong gebruikte fabrieksimport Audi u biedt.

Op de tweede verdieping van onze Audi showroom in Groningen kunt u vele modellen kiezen uit Century Import. Met Century Import bent u verzekerd van zo goed als nieuwe fabrieks Audi's in top conditie; een gebruikte Audi die voelt als nieuw! Door de nog geldige fabrieksgarantie, de volledige onderhoudshistorie en fabrieksimport kunt u zorgeloos op pad met uw Audi.

Century Autogroep staat garant voor een volledige autohistorie, betrouwbare kilometerstand en werkt nauw samen met de Audi importeur en fabrikant. Uiteraard kunt u voor een proefrit en taxatie van uw huidige auto altijd bij ons terecht. 

Ons Team Audi (1)

Maak kennis met ons Audi Team

Als officieel Audi dealer kunt u bij ons terecht voor een nieuwe Audi of een jong-gebruikte Audi met fabrieksgarantie bij onze Century Import afdeling op de bovenste verdieping. Daarnaast staan onze vakkundige monteurs in de werkplaats voor u klaar om uw Audi de beste service te verlenen. Vorspung Durch Technik. Maak hier kennis met ons Audi team!

Maak kennis met ons Audi Team