Century Wasstraat

pagebanner_-_wasstraat_1.jpg

Betalen | op rekening wassen Praktisch Voordeelpas Acties

Wasprogramma's

In de autowasstraat wordt gebruikgemaakt van de modernste was- en droogtechnieken op het gebied van auto's wassen. Uw auto rijdt vlek- en streeploos de wasstraat uit. Schoon is dus ook echt schoon! Er worden zeer zachte materialen gebruikt waardoor uw auto krasvrij blijft. De wasstraat is zo ingericht dat er wordt gewassen met 80% recycled water en dat het voldoet aan de strengste milieueisen. Hierdoor is het een van de meest milieuvriendelijke wasstraten in Nederland.

Doek_Wasprogrammas_2018_met_voordeel.jpg

Interieur reinigen - € 9,50 per reiniging

U kunt gratis gebruikmaken van onze stofzuigers aan het einde van de wasstraat. Wilt u een complete reiniging van uw interieur? Dit kan ook. Wij hebben een VIP-box waar wij het interieur voor u kunnen reinigen. De kosten bedragen € 9,50 per reiniging. Interieur reinigen is alleen mogelijk i.c.m. een bezoek aan de wasstraat. Voor dit bedrag stofzuigen wij de auto van binnen en worden de ramen, het dashboard en de middenconsole gereinigd.

Let op! Interieurreiniging is alleen op afspraak mogelijk. Bel om teleurstelling te voorkomen van tevoren 050 853 73 38 voor het maken van een afspraak.

Sfeerimpressie

In de onderstaande trailer ziet u een nieuw filmpje van 'De mening van...' en deze keer vijf testers over onze hypermoderne wasstraat in Groningen.