VW BWG Economy Service

De Century Wasstraat, de wasstraat van Groningen

In onze autowasstraat wordt gebruikgemaakt van de modernste was- en droogtechnieken op het gebied van auto's wassen. Uw auto rijdt streeploos de wasstraat uit. Schoon is dus ook echt schoon! Er worden zeer zachte materialen gebruikt, waardoor uw auto krasvrij blijft. De wasstraat is zo ingericht dat er wordt gewassen met 80% recycled water en dat het voldoet aan de strengste milieueisen. Hierdoor is het een van de meest milieuvriendelijke wasstraten in Nederland.

Wasprogramma's van de Century Wasstraat

Handmatige voorwas
Alle auto’s worden door onze medewerkers voorgewassen. Hiermee borgen we de 100% schoon kwaliteit. Daarnaast voorkomen we dat grove vervuiling in de wasstraat terecht komt.

Active lava foam
De extra dikke laag schuim helpt zelfs het meest hardnekkige vuil zoals vliegjes los te weken.

Protect shine polish
Verspreidt wateroplosbare polymeren over het oppervlak van de auto. Dit resulteert in een mooie egale lakoppervlak.

Alpine schuimwas
Waterafstotende beschermende laag welke hoge UV-bescherming voor de lak biedt.

Bodem wassen
Modder en pekel veroorzaken corrosie. De bodem van de auto is lastig handmatig te reinigen. De wasstraatmodule spoelt alle vervuiling en pekel moeiteloos weg.

Overige informatie

Gratis stofzuigen.
Wist u dat u gratis kan stofzuigen aan het einde van de Century Wasstraat? Zo is uw auto van buiten én van binnen weer schoon!

Century droogdoek.
Wist u dat u voor slechts €3 een Century Droogdoek heeft? Deze kunt u bij elk wasstraat bezoek weer gratis omruilen voor een schone handdoek!

Contact: Century Wasstraat

Adres: Bornholmstraat 21. 9723 AW, Groningen. E-mailadres: wasteam@century.nl