2101-audi-q3-tfsi-e-header.jpg

De Audi Q3 TFSI e bij Century Autogroep

De allround plug-in hybride is nu te configureren

  • Kopen v.a.

    € 51.405,-

  • Zakelijke lease v.a.

    € 669,-

  • Bijtelling

    22 %

De kracht van samenwerking

De Audi Q3 TFSI e beschikt over techniek die van wanten weet. De samenwerking tussen elektromotor en benzinekrachtbron levert een indrukwekkend systeemvermogen op. Fraaie prestaties, die extra glans krijgen als u er de officiële WLTP-verbruiks- en emissiecijfers naast legt.

The road to zero emission

Een plug-in hybride combineert de sterke kanten van een elektromotor met de voordelen van een verbrandingsmotor. De meeste dagelijkse ritten rijdt u volledig elektrisch, dus aangenaam stil en zonder lokale uitstoot.

Tijdens langere reizen vertrouwt u op de bekende actieradius van de benzinemotor om zorgeloos uw bestemming te halen. Kortom, met de Audi Q3 TFSI e slaat u de weg in naar steeds minder CO₂-uitstoot.


 

De techniek levert maatwerk

Met volle accu start de Audi Q3 TFSI e altijd in de EV-stand, dus volledig elektrisch. De benzinemotor springt dan alleen bij indien strikt noodzakelijk. Als u een navigatiebestemming invoert, switcht de auto naar de hybridemodus. Op basis van de routegegevens regelt uw Audi onderweg het samenspel tussen benzine- en elektrokracht, met de nadruk op elektrisch rijden. Zelf heeft u ook nog iets te vertellen, want op het MMI-scherm kiest u eenvoudig voor elektrisch rijden, stroom bewaren voor een later moment (bijvoorbeeld een milieuzone in de stad) of extra kW’s aan de accu toevoegen.

Overzichtelijk

De dashboardschermen tonen alle gebruikelijke informatie en menu’s, maar in deze plug-in hybride krijgt u nog iets extra’s. De powermeter in de Audi virtual cockpit – het digitale instrumentenpaneel – laat zien hoeveel elektropower u aanspreekt of dat er juist stroom terugvloeit naar de accu’s.

Bekijk de Audi Q3 TFSI e in detail

Eenvoudig thuis laden

Er zijn diverse mogelijkheden om uw Audi Q3 TFSI e betrouwbaar en veilig thuis en op het werk op te laden.

Ruim en praktisch voor het hele gezin

De accu voor de elektrische aandrijving is ruimtebesparend ondergebracht onder de kofferbak. Optioneel beschikt u over een verschuifbare achterbank met instelbare rugleuningen, handig in drie segmenten verdeeld.

Een sportieve ambience

Op de goed zittende sportstoelen is bovenaan een S-logo aangebracht. Het dashboard is afgewerkt met een paneel van geborsteld mat aluminium en in de deuropeningen sieren verlichte aluminium lijsten de dorpels.

Een bijzondere uitstraling

Dynamische lijnen en speels ontworpen oppervlakken geven de Audi Q3 TFSI e een eigen uitstraling. De indrukwekkende voorkant en de optionele matrix-ledkoplampen met dynamische richtingaanwijzers zorgen voor een aantrekkelijk en duidelijk eigen gezicht. Met het S line-exterieurpakket benadrukt u de sportieve eigenschappen van deze auto. Dynamische ontwerpelementen zoals de S line-bumpers vestigen de aandacht op de krachtige prestaties.

 

 

Q3 TFSI e

Contact
Kan ik u helpen?