Brede visual (37)

Q8 TFSI e

  • Kopen v.a.

    € 102.460,-

  • Bijtelling

    22 %

Meer power, meer tech.

Na de komst van het SQ8 topmodel krijgen ook de plug-in hybrideversies binnen de stijlvolle Audi Q8-reeks een extra boost. Naast nieuwe designaccenten is er ook veel hightech nieuws. Zo is de plug-in hybride aandrijflijn van de Audi Q8 TFSI e quattro verder verfijnd en verbeterd. Er is keuze uit twee vermogensvarianten, waarbij de elektrische range voor beide is verhoogd tot maximaal 83 km** (WLTP). Voor het eerst zijn de Q8 TFSI e quattro-modellen ook leverbaar met vierwielbesturing en eAWS (elektromechanische actieve rolstabilisatie)

Dit zijn de highlights

Dynamisch en efficiënt

Dankzij een nieuwe, grotere batterij is nu een elektrische actieradius van maximaal 84 km (WLTP)**

Ontspannen opladen

Dankzij allesomvattende laadoplossingen met maatwerk voor thuis en onderweg.

Ruim en smaakvol

Sportiviteit en hoogwaardigheid gecombineerd met flexibele opbergmogelijkheden voor uw bagage.

Fascinerende lichttechnologie

Dankzij de HD-matrix-ledkoplampen met Audi-laserlicht en digitale oled-achterlichten

Tastbare interieurkwaliteit

De comfortstoelen voorin met een bekleding van leder Valcona en leder Cricket zijn voorzien van stoelventilatie en stoelmassage en afgewerkt met staalgrijze contraststiksels en geperforeerde oppervlakken. Kies verder uit nieuwe decoratielijsten van aluminium, carbon en hout.

Variabel en praktisch

Het grote interieur biedt veel ruimte aan vijf inzittenden. De aandrijfaccu is ruimtebesparend onder de kofferbakvloer geplaatst, waardoor het bagagevolume met neergeklapte achterbank 1.589 liter bedraagt.

Een ruimtelijke geluidservaring

Ervaar geluid in een nieuwe dimensie. De 3D-sound van de Bang & Olufsen geluidsinstallaties laat het interieur nog groter lijken dan het al is. Er is keuze uit twee absolute topsystemen met 17 of 23 luidsprekers en dynamische compensatie van rijgeluid.

- De genoemde uitrustingen betreffen opties tegen meerprijs leverbaar. 

Contact
Kan ik u helpen?