Brede visual (1200 x 628 px)

De Audi Q8 e-tron

 • Kopen v.a.

  € 78.355,-

 • Private lease v.a.

  € 1.137,-*

 • Zakelijke lease v.a.

  € 999,-

 • Bijtelling

  22 %

Elektrisch. En boordevol prachtige details

De Audi e-tron was de eerste volledig elektrische Audi. Nu is het tijd om de naam van dit model in lijn te brengen met de rest van het Audi-gamma. We verwelkomen de Audi Q8 e-tron.

Dit zijn de highlights

Sneller onderweg

Een grotere accu en een hoger laadvermogen3. Als voorbeeld de Audi Q8 55 e-tron quattro: die heeft nu een actieradius van maximaal 578 kilometer.

Sneller opladen

Uw Audi Q8 e-tron opladen kan overal, bijvoorbeeld thuis, onderweg en bij de zaak. Bij snellaadstations plust u nog sneller bij dankzij het hogere laadvermogen3 van maximaal 170 kW.

In de video is de Audi Q8 Sportback e-tron te zien.

Nieuwe looks

De Audi Q8 e-tron is het eerste model met de nieuwe logotoepassing, onder meer te herkennen aan de nieuwe versie van de Audi-ringen en de modelnaam op de middenstijlen.

Hoogstaand en digitaal

Het interieur verwelkomt u met prachtige materialen en bekledingen en allerhande Audi connect-toepassingen, zoals online mediastreaming.

Volledig elektrische quattro-prestaties

De volledig elektrische quattro-vierwielaandrijving verdeelt de aandrijfkrachten permanent en volledig variabel over de voor- en achteras. Dat werkt snel en nauwkeurig, voor een uitmuntende tractie.

Goede tractie en koersvastheid

De volledig elektrische quattro-vierwielaandrijving past zich aan vrijwel elke situatie aan. Dit gebeurt snel en doeltreffend, voor een goede tractie. De elektromotoren zorgen ervoor dat de variabele verdeling van de aandrijfkrachten in een fractie van een seconde wordt aangepast.

Een impuls voor dynamiek

De nieuwe Audi Q8 e-tron blinkt uit met zijn rijdynamiek. Via Audi drive select zijn de settings van de standaard adaptive air suspension te bepalen, waaronder Efficiency en Sport. Dankzij een verbeterd onderstel stuurt hij nog gewilliger door bochten.

 

Uitvoeringen

Contact
Kan ik u helpen?