Brede visual (14)

Century Volkswagen Bedrijfswagens

Een Volkswagen bedrijfswagen kopen of onderhouden? Een Volkswagen Camper onderhouden? Century is officieel merkdealer voor Groningen en Drenthe.

Wilt u een nieuwe Volkswagen bedrijfswagen kopen? Dan bent u bij Century Groningen aan het juiste adres. Onze verkoopadviseurs helpen u graag uw droomauto te vinden.

En voor het onderhoud aan uw Volkswagen bedrijfswagen of camper, een APK, kleine beschadigingen aan uw auto(ruit) of nieuwe banden staan onze service medewerkers voor u klaar. Zij streven ernaar dat u zo snel mogelijk en uiterst tevreden weer de weg op kunt.

Century Autogroep heeft in meerdere Volkswagen vestigingen, verspreid over Groningen en Drenthe, waar wij u graag van dienst zijn.

Een nieuwe Volkswagen Bedrijfswagen kopen of onderhouden? U bent van harte welkom bij Century Autogroep

Ben jij klaar voor morgen?

Een bedrijfswagen kopen, het lijkt zo makkelijk. Maar wat is wijsheid, met steeds meer milieuzones, het einde aan de BPM-vrijstelling in 2025, grillige energieprijzen en 1001 andere onzekere factoren. Wordt het elektrisch? Hybride? Of toch nog een keertje diesel? De keuze hangt uiteraard af van jouw situatie. We helpen je graag op weg.