Audi Q4 Sportback e-tron bij Century Autogroep

 • Kopen v.a.

  € 61.465,-

 • Private lease v.a.

  € 859,-*

 • Zakelijke lease v.a.

  € 770,-

 • Bijtelling

  22 %

Bekijk snel

Ander perspectief

De strakke lijnen van de Audi Q4 Sportback e-tron geven op karakteristieke wijze vorm aan de toekomst van elektrische mobiliteit. De voorkant is duidelijk gefocust op wat komen gaat, de achterkant straalt power uit.

Schermafbeelding 2022-07-22 om 11.14.53.png

Shaped by progress

Vermogen tot 220 kWAcceleratie 0–100 km/h vanaf 6,2 sWLTP-actieradius tot 488 km

Gemiddeld stroomverbruik1: 15,6–17,9 kWh/100 km (NEDC); 16,6–20,9 kWh/100 km (WLTP). Gemiddelde CO₂-emissie1: 0 g/km. Het stroomverbruik en de CO₂-emissie zijn mede afhankelijk van de gekozen uitrusting.

Op uw plaatsen, start!

Het moderne interieur van de Audi Q4 Sportback e-tron wordt gekenmerkt door technische innovaties, sportiviteit en praktische bruikbaarheid.

Snelladen

Ook bij de laadpaal blinkt de Audi Q4 Sportback e-tron uit door zijn prestaties. Bij DC-laders kan hij met 270 kW laden. Deze hoge laadsnelheid is standaard.

Heel bijzonder

Als speciale Launch edition is de Audi Q4 Sportback e-tron in alle opzichten een indrukwekkende auto.

Sportievere handling

Het met 15 mm verlaagde optionele sportonderstel met dynamischere vering en demping levert een directer wegcontact op.

Indrukwekkende uitstraling

Het sportieve design van de Audi Q4 Sportback e-tron geeft op boeiende wijze vorm aan de toekomst van elektrische mobiliteit. De zelfverzekerde voorkant en de krachtige achterkant verlenen spanning aan het ontwerp, net zoals het dynamische silhouet met aflopende daklijn.

De formule voor blijvend rijplezier

Een volledig elektrische Sportback annex SUV-coupé. De sportieve Audi Q4 Sportback e-tron maakt indruk met zijn sympathieke, vlotte en elegante uitstraling.

Licht gewijzigd

De keuze uit vier signaturen voor de dagrijverlichting en de meeveranderende dynamische lichtanimatie zijn indrukwekkende voorbeelden van een vernieuwende verlichtingstechniek.

Daarom is dit een Sportback

De expressieve achterkant van de Audi Q4 Sportback e-tron brengt de boodschap van dynamiek en beweging duidelijk over. De spoilerrand en de fraaie bumper met indrukwekkend diffusorgedeelte versterken het sportieve beeld.

Ronduit dynamisch

Het draait allemaal om een sportieve uitstraling. Dit zijn de optionele 21 inch 5-arm-rotor Aero-velgen van Audi Sport, met een glanzend gepolijste zwarte afwerking. De Audi Q4 Sportback e-tron is er vanzelfsprekend ook met andere fraaie lichtmetalen velgen.

 

Bekijk de Audi Q4 Sportback e-tron in detail

2104-audi-q4-sportback-e-tron-19.jpg

Praktisch en ruim

De Audi Q4 Sportback e-tron is een allround gezinsauto met heel veel opbergruimte. Met het dashboardkastje meegerekend hebben alle vakken samen een inhoud van maar liefst 24,8 liter. In de kofferbak is ruimte voor 535 liter aan bagage. Met neergeklapte achterbank groeit dat volume tot 1.460 liter.

Stuur richting toekomst

Op de bovenste spaken van het lederen sportstuur zitten zwarte touchpads met verlichte symbooltjes voor alle functies. Dankzij kleine ribbeltjes tussen elke knop werkt de bediening moeiteloos. Bovendien geven de touchknoppen haptische feedback als u erop drukt.

Anticiperend rijden 2.0

Het optionele augmented reality head-up display is een grote vooruitgang op het gebied van weergavetechnologieën. Dit display kan informatie op twee niveaus op de voorruit projecteren, zodat het statisch en met AR (augmented reality) is te gebruiken.

Alles volledig digitaal

De bedieningsunits en schermen in de Audi Q4 Sportback e-tron zijn ware designelementen. Veel functies zijn te bedienen via de ingebouwde spraakassistent. Dankzij de optionele functies en toepassingen van Audi connect is ook het MMI-navigatiesysteem een visuele eyecatcher.

Royaal met ruimte

De achterpassagiers zitten bijna zeven centimeter hoger dan de voorinzittenden. Er is veel hoofd- en beenruimte. Dankzij de gedeeld neerklapbare achterbankleuning is de Audi Q4 Sportback e-tron nog ruimer te maken. Deze elektrische SUV is dan ook ideaal als eerste of enige auto in een huishouden.

Muziek in uw oren

De Audi Q4 Sportback e-tron is het eerste model met het SONOS premium sound system. Met tien krachtige luidsprekers wordt alle muziek een onvergetelijke beleving. U hoort volle bassen en een briljant heldere weergave van hoge en lage tonen. Intens luistergenot.

Thuis en onderweg laden

Dankzij slimme laadoplossingen voor elke situatie, van thuis en op de zaak tot onderweg in Nederland en de rest van Europa, rijdt u elektrisch zonder noodzaak voor compromissen.

Gemiddeld stroomverbruik1: 15,6–17,9 kWh/100 km (NEDC); 16,6–20,9 kWh/100 km (WLTP). Gemiddelde CO₂-emissie1: 0 g/km. Het stroomverbruik en de CO₂-emissie zijn mede afhankelijk van de gekozen uitrusting.

2104-audi-q4-sportback-e-tron-27.jpg

Eenvoudig opladen

De Audi Q4 Sportback e-tron is eenvoudig thuis of in de woonwijk op te laden. Dankzij de goede infrastructuur op het gebied van laadpalen is inpluggen zo gedaan. Helemaal makkelijk wordt het met een laadpunt op eigen terrein. Zelfs aan een gewoon stopcontact is de Q4 Sportback e-tron nog van stroom te voorzien.

2104-audi-q4-sportback-e-tron-25.jpg

Zorgeloos laden onderweg

Eén abonnement om vrijwel overal in Nederland en in de rest van Europa te laden, van laadpalen in woonwijken tot en met de high-power snelladers langs de snelwegen.

2104-audi-q4-sportback-e-tron-21.jpg

Snelladen

Ook bij de laadpaal blinkt de Audi Q4 Sportback e-tron uit door zijn prestaties. Bij DC-laders kan hij met 125 kW laden. Deze laadsnelheid is standaard vanaf de Q4 40 e-tron. Om de accu van 5 naar 80 procent op te laden is ongeveer 38 minuten nodig.

Dynamiek op maat

Met het standaard Audi drive select beschikt u over vijf instellingen om het autokarakter te veranderen, van extra efficiënt tot en met extra dynamisch. De optionele progressieve besturing werkt met een variabele stuuroverbrenging en een snelheidsafhankelijke bekrachtiging.

De Audi Q4 e-tron

Gemiddeld stroomverbruik1: 15,8–17,8 kWh/100 km (NEDC); 17,0–19,9 kWh/100 km (WLTP). Gemiddelde CO₂-emissie1: 0 g/km. Het stroomverbruik en de CO₂-emissie zijn mede afhankelijk van de gekozen uitrusting.

Opmerkingen

1. De opgegeven verbruiks- en emissiewaarden zijn bepaald volgens de wettelijk voorgeschreven meetprocedures. Sinds 1 september 2017 is voor bepaalde nieuwe voertuigen typegoedkeuring verleend volgens de Worldwide Harmonized Light Vehicles Test Procedure (WLTP), een meer realistische testprocedure voor het meten van brandstofverbruik en CO2-uitstoot. Sinds 1 september 2018 vervangt de WLTP geleidelijk de nieuwe Europese rijcyclus (NEDC). Door de meer realistische testomstandigheden zijn het brandstofverbruik en de CO2-emissiewaarden gemeten volgens de WLTP in veel gevallen hoger dan die gemeten volgens de NEDC. Dit kan resulteren in overeenkomstige wijzigingen in de motorrijtuigenbelasting sinds 1 september 2018. Meer informatie over de verschillen tussen WLTP en NEDC vindt u op www.audi.nl/wltp.

Contact
Kan ik u helpen?