2002-audi-plugin-hybrid-01.jpg

A6 Limousine TFSI e quattro

Bekijk snel
 • Kopen v.a.

  € 73.580,-

 • Private lease v.a.

  € 1.237,-*

 • Zakelijke lease v.a.

  € 968,-

 • Bijtelling

  22 %

De Audi A6 Limousine TFSI e quattro is zijn tijd vooruit

Als u op de rest wilt voorlopen, moet u uw eigen weg gaan. Met de Audi A6 Limousine TFSI e quattro lukt dat op indrukwekkende manier. Deze auto heeft een efficiënte plug-in hybrideaandrijving, een toonaangevend bedieningsconcept, een comfortabel interieur en een atletisch design.

Iedere vooruitgang heeft een motor nodig – of twee

Dankzij de vooruitstrevende combinatie van een benzinemotor met een elektromotor voert efficiency in de Audi A6 Limousine 55 TFSI e quattro de boventoon. De elektrische actieradius bedraagt – gemeten volgens de WLTP-methode – maximaal 53 kilometer. Het gemiddeld brandstofverbruik is 1,9–2,1 l/100 km, het gemiddelde stroomverbruik 17,4–17,9 kWh/100 km en de gemiddelde CO₂-emissie 43–47 g/km. In combinatie met de krachtige 2.0 TFSI-motor heeft deze auto een systeemvermogen van 270 kW/367 pk en een systeemkoppel van 500 Nm. Deze power is goed voor een acceleratie van 0 naar 100 km/h in 5,6 seconden en een topsnelheid van 250 km/h.

Schoolvoorbeeld van efficiënt werken

Wie succesvol wil zijn, moet over uithoudingsvermogen beschikken. De Audi A6 Limousine 55 TFSI e quattro laat u niet in de steek. Zijn slimme techniek ondersteunt efficiënt en zuinig rijden. Bijzonder is de warmtepomp van de klimaatregeling, die de restwarmte van de elektrische aandrijflijn voor verschillende doeleinden benut. Enerzijds regelt de warmtepomp de interieurtemperatuur en anderzijds draagt deze component bij aan een effectieve werking van de auto. Dat komt de elektrische actieradius ten goede, ook bij lagere buitentemperaturen. Bovendien kunt u zelf met de instellingen EV, Battery-hold en Hybrid de werking van de auto beïnvloeden. Ook een fraai voorbeeld van vooruitstrevende technologie: de Audi A6 Limousine 55 TFSI e quattro gebruikt informatie over de navigatieroute om u bij voorbaat zo efficiënt en comfortabel mogelijk naar de bestemming te begeleiden.
 

Geen zorgen over het accupercentage

Met de wallbox, app en mobiliteitskaarten die u bij uw auto kunt aanvragen, wordt opladen extra gemakkelijk. Uw Audi-dealer kan u alle ins en outs vertellen over de Shuttel-mobiliteitskaart waarmee u meer dan 65.000 laadpunten in zestien Europese landen kunt gebruiken. Daarnaast is er de Audi e-tron Charging Service waarmee u toegang verkrijgt tot een van de grootste openbare oplaadnetwerken van Europa (meer dan 110.000 oplaadpunten), allemaal met één contract te benutten. Een ander handig hulpmiddel is de myAudi-smartphoneapp om Audi connect-toepassingen te gebruiken, bijvoorbeeld om het laadproces te starten en het accupercentage inclusief de bijbehorende actieradius af te lezen. Ook een laadtimer is geïntegreerd en u kunt laad- en verbruiksoverzichten raadplegen. De routeplanner in de app toont de locaties van laadpalen, net zoals het MMI navigatiesysteem in de Audi A6 Limousine 55 TFSI e quattro dat doet.

Toonaangevend, overal waar u rijdt

MMI navigatie plus met MMI touch response, het beste infotainmentsysteem dat Audi te bieden heeft, is standaard. De menu’s werken gebruiksvriendelijk vanaf twee touchscreens en met spraaksturing. De toepassingen van Audi connect geven toegang tot onze digitale wereld. Eveneens standaard is de aantrekkelijke Audi virtual cockpit, een high-res digitaal instrumentarium dat alle belangrijke autoinformatie toont. Zo weet u precies hoe het is gesteld met de stroomvoorraad, de elektrische actieradius en andere waarden van de plug-in hybrideaandrijving.

Neem plaats in de toekomst

De Audi A6 Limousine 55 TFSI e quattro biedt alle inzittenden meer dan voldoende been- en hoofdruimte. Diverse standaard elementen uit het S line-pakket zorgen voor een dynamisch accent, bijvoorbeeld de sportstoelen voorin. Wie veel waarde hecht aan comfort, kan optionele features toevoegen zoals het glazen panoramadak, het Air quality-pakket en het pakket met multicolour contourverlichting en ambient light.

Een atletisch en dynamisch exterieur

De dynamische aandrijving van de Audi A6 Limousine 55 TFSI e quattro komt ook in zijn design tot uiting. Dat blijkt uit de mooie balans in de lijnvoering, de optisch korte overhangen en de atletische carrosserievlakken. Het S line-exterieurpakket en optiekpakket zwart zijn standaard aanwezig, net zoals 19-inch wielen en rode remzadels. Ook de brede en laag in het front geplaatste singleframe-grille, de grote luchtinlaten in de voorbumper, de nadrukkelijk geaccentueerde spatborden, de boogvormige taillelijn en de prominente sideblades onderaan vallen op. De glanzend zwarte sierstrip tussen de achterlichten maakt de auto voor het oog nog breder. Letterlijk en figuurlijk een fraaie conclusie.

Een sterke focus in alle richtingen

Wie trends en ontwikkelingen ziet aankomen, heeft niet alleen in het bedrijfsleven een voorsprong, maar ook op de weg. Uw Audi A6 Limousine 55 TFSI e quattro ondersteunt u met radar, camera’s en ultrasone sensoren. Alle informatie wordt door een centrale regelunit verwerkt die alle elektronische hulpsystemen bedient. Kies uit diverse optionele systemen, al dan niet gecombineerd in handige assistentiepakketten zoals City en Tour.

Beter zien en gezien worden

Ledachterlichten met dynamische knipperlichten zijn op de Audi A6 Limousine 55 TFSI e quattro net zo goed standaard als matrix-ledkoplampen. Die laatste kunt u upgraden naar HD-matrix-ledkoplampen met dynamische knipperlichten. De HD-matrix-technologie werkt heel precies, zonder andere verkeersdeelnemers te verblinden. De dynamische knipperlichten vallen tijdens afslaan extra goed op.

2002-audi-plugin-hybrid-01.jpg
Contact
Kan ik u helpen?