Audi A3 Limousine

  • € 33.800

22% bijtelling

Geadverteerde consumenten verkoopprijs

Klik hier voor meer informatie over de geadverteerde consumenten verkoopprijs.

De Audi A3 Limousine bij Century, dé Audi dealer in Emmen en Groningen!

De Audi A3 Limousine van Century in Emmen en Groningen werpt een nieuw licht op hoe een sedan kan zijn. Hij heeft een elegante, coupéachtige vormentaal met een lage, vloeiend getekende daklijn die pure dynamiek uitstraalt. Zijn gespierd ogende carrosserievlakken dragen bij aan het zelfverzekerde voorkomen. Krachtig brede spatborden omsluiten de velgen die optioneel tot wel 19 inch groot zijn. In het interieur is de Audi virtual cockpit een blikvanger. Bovendien is dit digitale instrumentenpaneel een primeur voor dit marktsegment. Ontdek zelf de vele facetten van vooruitgang.

1920x1080_AA3_D_161013.jpg

Uitvoeringen

U kunt uw Audi A3 Limousine volledig naar wens samenstellen op basis van diverse uitvoeringen. Benadruk zijn sportieve kant of versterk het design. De keuze is aan u. Wat uw wensen ook zijn, elk van de nieuwe lines maakt van een rit in uw Audi A3 Limousine een bijzondere beleving. Met de A3 sport toont u uw sportieve kant. De details van deze uitvoering benadrukken het temperament van deze auto. In de A3 design rijdt u met stijl en allure en geeft u letterlijk en figuurlijk nog meer glans aan zijn uitstraling.

S line pakketten

Met de S line-pakketten versterkt u de sportieve eigenschappen van uw Audi A3 Limousine. Benadruk bijvoorbeeld het dynamische design, geef het interieur nog meer karakter of maak het onderstel nog sportiever voor nog meer rijdynamiek. Zo wordt uw Audi een echte topsporter, bijvoorbeeld met het honingraat diffusorgedeelte en de verlichte instaplijsten vóór met S-logo's.

S-line_A3_Cabriolet.jpg

S-line_1_1.jpg

Limousine_Chique.jpg

A3 Limousine 1.5 TFSI CoD automaat S-Line Edition

  • S-Line exterieur
  • Interieur: Leder/alcantara bekleding
  • Warmtewerend glas
  • Sportstoelen

Limousine_Comfortabel.jpgA3 Limousine design Pro Line 1.0 TFSI 6-bak met comfortairconditioning

  • Comfortairconditioning
  • Interieurvoorverwarming/-ventilatie
  • Comfortsleutel
  • Automatisch dimmende binnenspiegel

U wilt graag meer weten over deze Audi A3 Limousine van Century? Neem dan snel contact met ons op of ga langs bij onze Audi vestiging in Emmen en Groningen.

Bestandsnaam Bestandstype Bestandsgrootte
PDF Prijslijst Audi A3 Limousine - mei 2019 - Century.pdf PDF 5.11 MB Downloaden
PDF Lichtmetalen wielensets Audi A3 Limousine - Century.pdf PDF 1.86 MB Downloaden
PDF Accessoires Audi A3 Limousine - Century.pdf PDF 7.13 MB Downloaden
PDF Flyer Audi A3 Limousine - Century.pdf PDF 19.16 MB Downloaden
Uw Audi samenstellen

Voorbeeldberekening: A3 Limousine

Kredietsom € 25.350 Maandlasten € 359 Totaalprijs krediet € 29.824 Effectieve rente op jaarbasis 6,99% Slottermijn € 16.900 Looptijd 36 maanden Contantprijs € 33.800 Aanbetaling € 8.450

Disclaimer

* Century Private Lease wordt onder de voorwaarden van het Keurmerk Private Lease aangeboden door Volkswagen Financial Services, handelsnaam van Volkswagen Leasing B.V., ingeschreven in het Handelsregister onder nummer 20073305. Vanaf tarieven zijn o.b.v. private lease inclusief BTW, bij 48 maanden, 10.000 km per jaar, € 500 eigen risico en regio Groningen en kunnen per regio afwijken in verband met provinciale opcenten. Brandstof is niet inbegrepen. Na jaar 1 bedraagt de tussentijdse opzegvergoeding maximaal 40% van de resterende leasetermijnen. Afbeelding kan afkijken van de werkelijkheid. Toetsing en registratie bij BKT te Tiel. De Algemene voorwaarden zijn hier te vinden. 

Keurmerk Private Lease

De 5 zekerheden van Keurmerk Private Lease:

- Eerlijke voorwaarden
- Compleet product
- Bescherming tegen te hoge financiële lasten
- 14 dagen bedenktijd
- Zekerheid bij klachten

Keurmerk Private Lease
Sluiten

Financier de Audi A3 Limousine vanaf € 359 p/m

€ 33.800
€ 25.350
€ 359

Voorbeeldberekening (Op basis van bovenstaande gegevens):
Audi A3 Limousine

Kredietsom € 25.350 Maandlasten € 359 Totaalprijs krediet € 29.824 Effectieve rente op jaarbasis 6,99% Looptijd 36 maanden