A3 Limousine bij Century Autogroep

Stijlvol en sportief exterieur en hoogwaardig bestuurder gericht interieur.

 • Kopen v.a.

  € 38.182,-

 • Private lease v.a.

  € 539,-*

 • Zakelijke lease v.a.

  € 570,-

 • Bijtelling

  22 %

Vooruitgang ziet er zo uit

De Audi A3 Limousine maakt deel uit van de digitale wereld, van zijn infotainment tot en met de geavanceerde rijhulpsystemen. 

Exterieur

De Audi A3 Limousine in Manhattangrijs metallic maakt indruk met zijn stijlvol sportieve uitstraling.

Een interieur volgens uw eigen smaak

Binnenin de nieuwe Audi A3 Limousine draait het om de bestuurder. Bediening en weergave zijn volledig gedigitaliseerd. De contourverlichting en het ambient light zijn in dertig tinten instelbaar; de sportstoelen zitten uitmuntend. Alles oogt strak en modern, met als opvallend detail de kleine hendel van de S tronic-automaat. Het MMI-touchscreen in het midden van het nieuwe dashboard is afgewerkt met zwarte hoogglans vlakken.

Audi drive select

Met Audi drive select past u het karakter van uw Audi A3 Limousine aan uw wensen aan. De afzonderlijke standen leggen de nadruk op dynamisch of comfortabel rijden, zuiniger met brandstof omgaan of de auto steeds zelf de beste keuzes laten maken. U kunt ook uw favoriete settings samenvoegen in een eigen rijmodus.

Geavanceerde systemen

De geavanceerde rijhulpsystemen (standaard of optie) in de Audi A3 Limousine ondersteunen u tijdens uitwijkmanoeuvres, accelereren en remmen. Dat rijdt prettig in druk stadsverkeer en op de snelweg.

Audi drive select

Leg de nadruk op comfortabel, sportief of extra zuinig rijden. U kunt het denkwerk ook aan de A3 Limousine overlaten of via het Audi drive select-menu een eigen mix van settings bepalen.

Geavanceerde rijhulpsystemen

Adaptive cruise assist (optie) is ideaal om zonder stress met druk verkeer mee te bewegen. Bij achteruit uitparkeren let rear cross-traffic assist (optie) op kruisend verkeer. De auto waarschuwt u en remt zelf.

Matrix-ledkoplampen

De nieuwe Audi A3 Limousine heeft altijd LED-koplampen. De topversie daarvan zijn de matrix-ledkoplampen, die razendsnel reageren op tegemoetkomend verkeer en vooruitrijdende voertuigen en daardoor uw medeweggebruikers niet verblinden, terwijl u over optimaal licht beschikt. Aardig om te zien is de lichtanimatie bij het ontgrendelen en vergrendelen van de auto.

De eerste indruk is belangrijk

Uw blik wordt onmiddellijk getrokken door het brede Audi Singleframe met zijn opvallende raster met honingraatpatroon. Over de gehele flanklengte loopt een schouderlijn die op die manier de lengte van de Audi A3 Limousine benadrukt. De grote spoorbreedte geeft de auto een sportieve uitstraling.

1920x1920-audi-a3-limousine-function-audi-drive-select.jpg

Carbon-pakket

Benadruk het sportieve autokarakter met een achterspoiler en spiegelkappen van hoogwaardig koolstofvezel. Opvallende exterieurdetails boordevol karakter.

Helemaal van u

Kleine kinderen reizen veilig en comfortabel in het Dualfix I-SIZE-zitje van Audi Originele Accessoires. Dit kinderstoeltje kan 360 graden draaien, wat heel fijn is als u uw kind de gordeltjes omdoet of uit de auto wilt tillen.

A3 Limousine

* Audi Private Lease wordt onder de voorwaarden van het Keurmerk Private Lease aangeboden door Volkswagen Pon Financial Services B.V., ingeschreven in het handelsregister onder nummer 20073305. Getoonde tarieven zijn o.b.v. private lease inclusief btw, bij 48 maanden, 10.000 km per jaar, € 500 eigen risico en regio Utrecht.
Tarieven kunnen per regio afwijken in verband met provinciale opcenten. Brandstof is niet inbegrepen. Na jaar 1 bedraagt de tussentijdse opzegvergoeding maximaal 40% van de resterende leasetermijnen. Afbeeldingen kunnen afwijken van de werkelijkheid. Toetsing en registratie bij BKR te Tiel. Aanbod geldig tot en met 31 december 2022, zolang de voorraad strekt. Volgens het Belastingplan 2020 wordt de korting op de motorrijtuigenbelasting voor elektrische auto’s en plug-in hybrides vanaf 1 januari 2025 afgebouwd; hierdoor kan het termijnbedrag stijgen gedurende de looptijd van uw leasecontract. De Algemene Voorwaarden Keurmerk Private Lease, de Aanvullende voorwaarden op de Algemene voorwaarden Keurmerk Private Lease en de Algemene verzekeringsvoorwaarden zijn hier te vinden.

Contact
Kan ik u helpen?