Brede visual (59)

Schadeherstel

Schadeherstel bij Century Autogroep


Century Autogroep heeft een drietal Schadenet vestigingen waar u terecht kunt bij schade aan uw auto. Wij hebben vestigingen in Assen, Emmen en Groningen. U kunt voor allerlei soorten schade terecht bij onze vestigingen. U kunt altijd rekenen op de beste zorg. Wel zo’n geruststellende gedachte.

Een schade heeft u vaak niet zelf in de hand. Medeweggebruikers, opspattende stenen en weersomstandigheden als storm en hagel kunnen heel wat (ruit)schadeleed veroorzaken. Het is dus goed om te weten hoe u moet handelen bij schade. Er bestaan bovendien heel wat soorten schades. Elk geval vraagt om een andere afwikkeling. 

Onze schadeherstelwerkzaamheden

Onze Schadenet vestigingen zijn gespecialiseerd in alle vormen van autoschadeherstel. Op deze manier kunnen wij u te allen tijde voorzien van informatie en advies. Hieronder vindt u onze werkzaamheden op het gebied van autoschadeherstel.

 • Bumper reparatie
 • Hagelschade en/of stormschade reparatie
 • Interieur reparatie
 • Koplamp reparatie
 • Lakschade reparatie
 • Merkherstel
 • Ruitreparatie en vervanging
 • Spotrepair
 • Steenslag reparatie
 • Uitdeuken en spuiten
 • Velgen reparatie
   

MerkZeker Schadeherstel

Merkzeker Schadeherstel geeft de zekerheid en kwaliteit van Century Autogroep bij schade. Zo is uw Volkswagen, Audi, SEAT, Škoda of Volkswagen Bedrijfswagen, hoe complex ook qua elektronica en carrosserie, na herstel weer 100% betrouwbaar.

Wat te doen bij schade in de onderstaande gevallen?


Schade door een aanrijding

Bij een aanrijding met letsel of flinke materiële schade moet u altijd de politie bellen, en indien nodig de ambulance. Als er geen letsel is en de schade is klein, kunt u er met de andere partij vaak wel alleen uitkomen. Bij twijfel kunt u altijd de politie bellen. Belt u in beide gevallen ook met het hulpnummer van het merkauto waarin u rijdt. Zij helpen u direct een aantal zaken te regelen. Maak indien mogelijk ook foto’s van de situatie, bijvoorbeeld met de camera van uw mobiele telefoon.

Vul altijd het Europees schadeformulier in. Bij autoschade met een ander motorvoertuig vult u het hele formulier in, en zonder ander motorvoertuig de punten 1 t/m 13. In beide gevallen kan de achterkant van het schadeformulier thuis worden ingevuld. Noteer naam, adres en kenteken van eventuele getuigen. Als de sleepdienst eraan te pas moet komen, houd dan de groene kaart bij de hand.
 

Schade bij het parkeren

Als u niet weet wie uw auto heeft beschadigd, laat de auto dan staan. Het is dan veel makkelijker na te gaan wat de oorzaak van de beschadiging was. Doe aangifte bij de politie en vraag om een kopie van de aangifte. Als er getuigen zijn, noteer dan hun naam, adres en het kenteken. Maak indien mogelijk foto’s.
 

Schade aan uw leaseauto

Rijdt u in een leaseauto? Dan dient u de schade eerst in te dienen bij uw leasemaatschappij. Klanten die hun auto via Century Autogroep leasen (voorheen Century Autolease) kunnen dit hier doen.