Visual - Onderdelendienst

De Onderdelendienst van Century Autogroep

Bij De Onderdelendienst van Century Autogroep kunt u terecht voor alle originele onderdelen voor Volkswagen, Audi, SEAT, ŠKODA en Volkswagen Bedrijfswagens. U kunt deze onderdelen 24/7 bestellen en tot tweemaal per dag laten bezorgen. U kunt zowel als zakelijke als particuliere klant terecht bij De Onderdelendienst. Het bezorgen van de onderdelen doen we alleen aan zakelijke klanten. Particuliere klanten kunnen de onderdelen ophalen bij de dichtstbijzijnde Century Autogroep servicevestiging.

Zakelijke klant

De Onderdelendienst levert alle originele onderdelen voor Volkswagen, Audi, SEAT, ŠKODA en Volkswagen Bedrijfswagens aan zakelijke klanten, zoals universele garagisten en schadebedrijven. Dit in combinatie met een bezorgservice in de provincies Groningen en Drenthe.


Onderdelen bestellen

Wilt u onderdelen bestellen? Dit kan op de onderstaande manieren. Voor bestelde onderdelen geldt ‘s ochtends besteld is ‘s middags geleverd en ‘s middags besteld is de volgende ochtend geleverd.

Telefonisch is De Onderdelendienst op werkdagen bereikbaar van 9:00 uur tot 16:00 uur. 

Telefoon050 853 7112
E-maildeonderdelendienst@century.nl
Onlinepartslink24.com
BalieKom langs bij een van onze servicevestigingen

Particuliere klant

Als particulier kunt u bij de Onderdelendienst terecht voor alle originele onderdelen voor Volkswagen, Audi, SEAT, ŠKODA en Volkswagen Bedrijfswagens. Heeft u een vraag over onderdelen? Stuur dan een e-mail met uw vraag én het kenteken van de betreffende auto naar deonderdelendienst@century.nl.


Onderdeel bestellen en laten monteren?

U kunt per telefoon of e-mail contact opnemen met onze afdeling Centrale Planning. Zij zorgen er dan graag voor dat het onderdeel besteld wordt en dat er een afspraak ingepland wordt om het onderdeel te monteren. Zorg ervoor dat u uw kenteken bij de hand heeft. Dit zorgt ervoor dat onze collega's u sneller kunnen helpen bij het maken van de juiste keuze.

Telefoon050 853 7333
E-mailplanning@century.nl
BalieKom langs bij een van onze servicevestigingen
Openingstijden De Onderdelendienst Assen
DagOpeningstijden
Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag
08.:00 - 17:00 uur
08.:00 - 17:00 uur
08.:00 - 17:00 uur
08.:00 - 17:00 uur
08.:00 - 17:00 uur
Gesloten
Gesloten
Onderdelendienst_Logo_met_franchiselogo-online

Voordelen van De Onderdelendienst

 • check

  Eén adres voor vijf merken

 • check

  Originele onderdelen

 • check

  Snelle en stipte bezorging

 • check

  Technische ondersteuning

 • check

  Vaste aanspreekpunten

 • check

  Online bestellen

 • check

  Slim zakendoen

Bent u een nieuwe klant?

Wilt u graag onderdelen bestellen, maar bent u nog geen klant bij ons? Neem gerust contact op met De Onderdelendienst van Century Autogroep. Onze collega's helpen u dan graag verder. Contactgegevens vindt u via de onderstaande knop.

Een onderdeel retourneren

Heeft u een onderdeel dat u graag wilt retourneren? Vul dan het onderstaande retouraanvraagformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op. Onderdelen worden pas retour genomen na een schriftelijk akkoord op de ingezonden retouraanvraag. Lees ook onderstaande retourvoorwaarden aandachtig door.

Retourvoorwaarden:

 • Elektrische delen en reeds eerder gemonteerde delen kunnen niet retour genomen worden.
 • Speciaal voor u bestelde delen bij de importeur kunnen, na beoordeling van de importeur, retour waarbij de importeur bepaalt wat er aan retourkosten gerekend wordt. Respectievelijk 10%, 30% of 70% van het aankoopbedrag. Onderdelen met een waarde van minder dan € 20 worden niet retour genomen.
 • Delen die wij uit voorraad leveren, kunnen altijd kosteloos retour gezonden worden, ongeacht de waarde van het onderdeel.
 • Onderdelen dienen altijd in de originele verpakking teruggestuurd te worden.