https://amvsekofyo.cloudimg.io/crop/2880x1200/n/https://s3.eu-central-1.amazonaws.com/century-nl/03/de-onderdelendienst-2.jpg?v=1-0

De Onderdelendienst

Particulier of zakelijke klant? Voor onderdelen en accessoires voor uw auto bent u bij Century in Groningen en Drenthe aan het juiste adres.

Particuliere klant

Heeft u een vraag over onderdelen?

Als particulier kunt u bij de Onderdelendienst terecht voor alle originele onderdelen voor Volkswagen, Audi, SEAT, ŠKODA en Volkswagen Bedrijfswagens. Heeft u een vraag over onderdelen? Stuur een e-mail met uw vraag én het kenteken van de betreffende auto naar deonderdelendienst@century.nl. Wij kunnen u dan snel verder helpen. 

Onderdeel bestellen en laten monteren?

Neem contact op met onze afdeling centrale planning op telefoonnummer 050 853 7333 of stuur een e-mail naar planning@century.nl met uw vraag en vermelding van uw kenteken en om wat voor onderdeel het gaat. Op deze manier kunnen zij u snel helpen bij het maken van de juiste keuze en het inplannen van een afspraak.

Zakelijke klant

De Onderdelendienst levert alle originele onderdelen voor Volkswagen, Audi, SEAT, ŠKODA en Volkswagen Bedrijfswagens aan aan zakelijke klanten, zoals universele garagisten en schadebedrijven. Dit in combinatie met een bezorgservice in de provincies Groningen en Drenthe.

Onderdelen bestellen

Wilt u onderdelen bestellen? Dit kan op onderstaande manieren. Voor bestelde onderdelen geldt dat ‘s ochtends besteld is ‘s middags geleverd en ‘s middags besteld is de volgende ochtend geleverd.

  1. telefonisch via 050 853 7112
  2. per e-mail via deonderdelendienst@century.nl
  3. online via partslink24.com

Nieuwe klant?

Originele onderdelen bestellen voor Volkswagen, Audi, SEAT, ŠKODA en Volkswagen Bedrijfswagens maar nog geen klant? Linda Walvius komt graag bij u langs om alle mogelijkheden van onze onderdelendienst met u door te nemen. Neem gerust contact met haar op voor het maken van een afspraak.

Retouraanvraag

Heeft u een onderdeel welke u graag terug wilt sturen, vul onderstaande retouraanvraag in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op. Onderdelen worden pas retour genomen na een schriftelijk akkoord op de ingezonden retouraanvraag. Lees ook onderstaande retourvoorwaarden aandachtig door.

Retourvoorwaarden:

  • Elektrische delen en reeds eerder gemonteerde delen kunnen niet retour genomen worden.
  • Speciaal voor u bestelde delen bij de importeur kunnen, na beoordeling van de importeur, retour waarbij de importeur bepaalt wat er aan retourkosten gerekend wordt. Respectievelijk 10%, 30% of 70% van het aankoopbedrag. Onderdelen met een waarde van minder dan € 20 worden niet retour genomen.
  • Delen die wij uit voorraad leveren, kunnen altijd kosteloos retour gezonden worden, ongeacht de waarde van het onderdeel.
  • Onderdelen dienen altijd in de originele verpakking teruggestuurd te worden.