Fietsen

Als toonaangevende speler willen wij de verwachtingen overtreffen bij onze klanten, ook als het gaat om duurzaam ondernemen en een totaal aanbod van mobiliteit. Inspelend op de vraag naar emissievrije mobiliteit zijn bieden wij (elektrische) fietsen met dealerschappen van alle topmerken, elektrische bakfietsen, deelauto’s en van Carver, een 100% elektrisch stadsvoertuig. Door het toevoegen van Velodroom Roden en Egberts Premium Store Groningen breiden wij ons totaaloplossing van mobiliteit uit en hebben wij een schat aan expertise in huis. Het stelt Century, samen met Velodroom en Egberts Premium Store, in staat om u een geïntegreerde mobiliteitservaring te bieden, waarbij auto’s en fietsen naadloos op elkaar aansluiten.

Velodroom Roden

Bij Velodroom vind je alles op het gebied van fietsen. Stadsfietsen, elektrisch, race, mountainbike. Noem het maar op. Wij help jou daar zo goed mogelijk bij met service en bijvoorbeeld een bikefitting. Ook biedt velodroom het breedste assortiment van merken, zo is er altijd een fiets die bij jou past!

Egberts Premium Store Groningen

Egbert Premium Store Groningen is de e-bike specialist met ruim 100 jaar ervaring in de fietsbranche. In 2015 startte Egberts Premium Store Groningen met de verkoop van speed pedelecs van het merk Stromer. Century wordt hiermee exclusief Stromer dealer voor de provincies Groningen, Friesland en Drenthe. Met de toevoeging van het merk Stromer verbreden wij ons mobiliteitsaanbod in Noord-Nederland. Zo zijn wij nu in staat om naadloos auto's als fietsen op elkaar aan te sluiten. Dit past perfect bij de mobiliteitsbehoeften van onze klanten.

Lease a bike

Een gloednieuwe fietsregeling maakt de fiets van de zaak bijzonder aantrekkelijk voor jouw bedrijf. Heldere regels gaan samen met talloze kosten-, vitaliteits- en milieuvoordelen. En dankzij het volledig digitaal en geautomatiseerd platform van Lease a bike kost de uitrol van een zakelijk fietsplan amper tijd. 

Lease a bike heeft al meer dan 25.000 leasefietsen op de weg. En de teller loopt rap door. Daarnaast zijn wij onderdeel van mobiliteitsaanbieder Pon en profiteren we daarmee van de decennialange kennis op het gebied van fietsen en mobiliteit.