Brede visual (66)

Zero Emissie Mobiliteit

Zero Emissie Mobiliteit

Binnensteden zijn steeds lastiger te bereiken en kampen met parkeerproblemen. Het is dus nodig om slimmer gebruik te maken van de schaarse ruimte. Daarnaast worden steeds meer stadscentra emissievrije zones. Zo ook de stad Groningen, waar vanaf 2025 alle bedrijfsbevoorrading emissievrij moet zijn. 

Zero Emissie Mobiliteit, schoon, handzaam en snel. Met onze zero emissie voertuigen manoeuvreert u langs al het stadverkeer en parkeert u gemakkelijk en dichtbij uw bestemming. Bekijk hieronder onze Zero Emissie voertuigen.  

Over DOCKR

De binnenstad wordt steeds moeilijker bereikbaar. Dat komt omdat er vaak verkeersopstoppingen zijn. De straten zijn te smal om pakketten met een groot transportmiddel af te leveren. De parkeerkosten zijn hoog en gemeenten weren steeds vaker vervuilende voertuigen die het milieu onnodig belasten. Kleine en middelgrote ondernemingen hebben vaak weinig investeringsvermogen om een vloot kleine transportmiddelen aan te schaffen.

DOCKR zorgt ervoor dat ondernemers de binnenstad de baas zijn. Dat doen we met flexibele contracten en elektrische voertuigen met voldoende laadruimte volgens het all-in principe: verzekering, periodiek onderhoud en vervangend vervoer zijn standaard inbegrepen. De huurcontracten zijn maandelijks opzegbaar.

Over Carver


Wat is Carver?

Een alternatieve mobiliteits oplossing die het voor iedereen mogelijk maakt om slimmer, sneller, schoner en goedkoper van A naar B te rijden. De Carver verenigt de voordelen van een auto en een scooter. Dankzij een gepatenteerd kantelsysteem ervaar je in de Carver onvergelijkbare rijervaring.

Carver Cargo

Door het succes van de Carver is het idee gekomen om een nieuw model te lanceren met meer laadruimte. Dit idee is ontstaan als oplossing voor het besluit van veel gemeenten dat de stadslogistiek in 2025 helemaal emissievrij moet zijn. Dit betekent geen vrachtwagens, busjes of bestelauto’s meer op benzine of diesel, maar duurzame alternatieven zoals voertuigen die op elektriciteit, waterstof of spierkracht rijden.

Aanbod elektrische auto's