Zero Emissie

Zero Emission Mobiliteit

Bij Century begrijpen we het belang van duurzaamheid en milieubewustzijn, daarom bieden we een scala aan mobiliteitsoplossingen die zowel efficiëntie als ecologische impact prioriteren. De binnensteden zijn steeds lastiger te bereiken en kampen met parkeerproblemen. Het is dus nodig om slimmer gebruik te maken van de schaarse ruimte. Daarnaast worden steeds meer stadscentra emissievrije zones. Zo ook de stad Groningen, waar vanaf 2025 alle bedrijfsbevoorrading emissievrij moet zijn. Met onze zero emissie voertuigen manoeuvreert u langs al het stadverkeer en parkeert u gemakkelijk en dichtbij uw bestemming. 

Om jezelf ook eenvoudiger in en naar stedelijke omgevingen te verplaatsen bieden wij ook een breed scala aan fietsen aan. Met onze experience centers Velodroom in Roden en Egberts Premium Store in Groningen bieden wij altijd de fietsoplossing aan die het beste bij jouw behoefte past.

Century Deelmobiliteit

Maatschappelijke Initiatieven

Century is trots om bij te dragen aan drie lokale maatschappelijke initiatieven. Wij geloven in het belang van samenwerking met lokale gemeenschappen en het aanmoedigen van positieve veranderingen die de kwaliteit van leven bevorderen.