Brede visual - SKODA 90 jaar edities

Zorgeloos laden met Cube

Elektrisch rijden en laden is leuk, zeker als je er geen omkijken naar hebt. Met de Cube hebben wij laden daarom zo makkelijk mogelijk gemaakt: sluit je auto aan op je persoonlijke Cube laadstation en de rest gaat vanzelf. Century maakt het met slimme laadoplossingen van Cube voor iedereen mogelijk.

Een compacte oplossing vol slimme technologie

Laadoplossingen zijn vaak ingewikkeld terwijl ze makkelijk moeten zijn. De Cube is daarom volgeladen met technologie die ervoor zorgt dat ieder huis voorzien kan worden van een slimme laadoplossing. Kies een van de twee varianten en Cube regelt de rest. 

* Maximale laadcapaciteit bij een 3-fasen aansluiting. Wij leggen graag uit hoe het zit en wat er mogelijk is.

Cube versus de rest

FunctiesCubeAndere laadoplossing
Werkt met iedere elektrische auto✓ ✓ 
Snelladen✓ ✓ 
Automatische load balancing*✓ x
Ook als er geen internet is✓ x
Toekomstbestendig✓ x
In iedere RAL-kleur✓ x

* De Cube Smart beschikt over automatische load balancing die ervoor zorgt de laadsnelheid wordt verlaagd als je bijvoorbeeld de wasmachine gebruikt. Dit werkt ook als de Cube even geen internetverbinding heeft.

Iedere kleur die jij wil

Ga je voor subtiel of wil je juist iets opvallends? Alles is mogelijk. Kies je favoriete kleur en maak jouw Cube uniek.

Alles wordt geregeld

Kiezen voor Cube is kiezen voor zorgeloos laden. Van uitleg tot levering en installatie; alles wordt geregeld en we nemen alle zorgen uit handen.

✓ Vertrouwde installateurs
✓ Voor iedere situatie
✓ Volledige ontzorging

Jouw Cube laadpas

Iedere Cube wordt geleverd met een persoonlijke laadpas. Hiermee laad je niet alleen comfortabel voor eigen deur, de pas werkt ook in de rest van Europa.

✓ Sleutel tot vele groene kilometers
✓ Laden door heel Europa

Veelgestelde vragen

Iedere woonsituatie is uniek, maar de installateurs van Cube zijn in staat om bij ieder huis een Cube laadoplossing te plaatsen.

Laden aan een openbare laadpaal is per jaar € 500,- duurder dan laden thuis. Op termijn betaalt een Cube dan ook voor zichzelf.

Voor een Cube laadoplossing hoef je niets zelf te regelen. Zelfs de uitbreiding van een meterkast kan door Cube verzorgd worden.

Alle Cubes worden geleverd met een laadpas. De Cube is bovendien uitgerust met een RFID lezer zodat ook zakelijke laadpassen gebruikt kunnen worden.

Als je een zakelijke laadpas gebruikt, houdt de Cube het verbruik bij. De kosten die je privé maakt worden automatisch maandelijks vergoed.

Kies voor Cube

Comfortabel thuis laden met je eigen Cube? Laat je adviseren door onze experts. Vul hier het aanvraagformulier in.