Audi-A8-TFSI-L-02.jpg

A8 L 60 TFSI e

  • Kopen v.a.

    € 135.375,-

  • Bijtelling

    22 %

Moeiteloos en efficiënt

Met de Audi A8 L 60 TFSI e geniet u van moderne plug-in hybridetechniek en hoogstaand comfort.

Altijd de juiste aandrijving

Ervaar het surplus aan kracht uit het samenspel van de dynamische TFSI-motor en de efficiënte elektromotor.

Ervaar de voordelen

U heeft de geruststellende mogelijkheid om in uw directe omgeving puur elektrisch te rijden en tijdens langere ritten op de TFSI-motor te vertrouwen.

Gemakkelijk opladen

Met de hoogste dichtheid aan laadpalen ter wereld is stroom tanken in Nederland heel normaal. Audi maakt het u extra gemakkelijk met een laadpas of laadapp.

Digitale achterlichten

De achterlichten zijn voorzien van oled-technologie. De driedimensionale signatuur is configureerbaar en duidelijk te herkennen.

A8 met een sportieve touch

De afgebeelde auto is sportiever gemaakt met de Audi exclusive-lakkleur Plasmablauw metallic, S line exterieur en het optiekpakket zwart plus.

De Audi A8 L 60 TFSI e in cijfers

Elektrische actieradius

Acceleratie

Systeemvermogen

ca. 58 km

4,9 seconden

340 kw

volgens wltp-norm

0-100 km/h

(462 pk)

Vooruitstrevende aandrijflijn

De plug-in hybrideaandrijving van de Audi A8 L 60 TFSI e biedt veel voordelen. Met de efficiënte elektromotor rijdt u stil en lokaal emissievrij en dankzij de TFSI-motor is geen bestemming te ver weg. Opladen kan onderweg en thuis.

2203-audi-a8-07.png

Thuis gaat de stekker erin

Thuis uw auto opladen kan met het bijgeleverde e-tron laadsysteem compact. De beste laadervaring krijgt u met een eigen laadpunt, meestal in de vorm van een wallbox.

2203-audi-a8-06.png

Onderweg opladen

Met de bijgeleverde Type 2-laadkabel en een laadpas of laadapp kunt u door heel Europa uw auto opladen. Inpluggen bij een tussenstop of overnachting levert u weer tientallen elektrische kilometers op.

 

2203-audi-a8-010.png

Een nieuwe manier van rijden

Kortere ritten rijdt u puur elektrisch en tijdens langere ritten brengt de TFSI-motor u ontspannen naar uw reisbestemming.

2203-audi-a8-020.png

Een aandrijving op maat

Kies uit vier instellingen: puur elektrisch rijden (EV), de TFSI-motor gebruiken om de accu-inhoud voor een later moment te bewaren (Hold), de accu tijdens het rijden bijladen (Charge5) of de techniek zelf de beste werking laten bepalen (Hybrid).

2203-audi-a8-012.png

Overzichtelijk instrumentarium.

De Audi virtual cockpit toont hoeveel u van het systeemvermogen aanspreekt, welke aandrijfvorm actief is en hoe ver u op stroom en benzine kunt rijden.

Elektrisch piekvermogen

Elektrische topsnelheid

Bruto accucapaciteit

100 kW

135 km/h

17,9 kWh

Scherp. Dynamisch. Herkenbaar.

In de Audi A8 L zijn de nieuwste ontwikkelingen verwerkt op het gebied van autoverlichting. De optionele digitale matrix-ledkoplampen en de standaard oled-achterlichten zijn daar sprekende voorbeelden van. Tijdens de bestelprocedure van uw auto bepaalt u zelf de signatuur van de achterlichten. Bovendien past het design van de lampen zich aan de rijmodus aan.

  • Aanpassing aan de rijmodus. De oled-achterlichten reageren ook op de rijstand “dynamic” van Audi drive select. Het design krijgt dan een sportieve touch.
  • Digitale HD matrix-ledkoplampen. Scherp het karakter van uw Audi A8 aan met deze revolutionaire koplamptechnologie. De heldere en scherp afgebakende lichtbundel is anderen om u heen zo min mogelijk tot last. De lampen kunnen indrukwekkende animaties vertonen en tellen ongekend veel praktische functies.
  • Aanpassing aan de rijmodus. De oled-achterlichten reageren ook op de rijstand “dynamic” van Audi drive select. Het design krijgt dan een sportieve touch.
2203-audi-a8-016.png

Denk een maatje groter

Deze grote zakensedan maakt indruk met zijn lengte van 5,3 meter. Het design is een klasse apart. Versterk de uitstraling met S line exterieur, het optiekpakket zwart plus en S line interieur.

S line exterieur

Het S line exterieurpakket levert een Audi A8 op met speciale S-bumpers en een S-grille. Daarbij horen S line-logo’s op de voorspatborden. Naar wens voegt u met het "optiekpakket zwart plus" nog meer expressieve details toe.

S line interieur

Personaliseer deze grote zakensedan binnenin met een sportieve uitstraling. Benadruk het autokarakter met naadloos op elkaar afgestemde opties, hoogwaardige materialen en mooie kleuren.

Een groot glazen dak

Het optionele glazen panoramadak legt nog meer de nadruk op de ruime en lichte interieuropzet. Open het glazen paneel en de geuren en geluiden van de buitenwereld dringen binnenin de auto door. De zwarte afwerking van het dak is een fraai designfeature.

Audi-A8-TFSI-L-07.jpg

Groots in ruimte en ambiance

De Audi A8 L 60 TFSI e heeft een hoogwaardig, extra lang interieur waarin alles draait om reiscomfort. Met de optionele ontspanningsstoel rechts achterin is de ideale voorwaarde aanwezig om onderweg te werken en ontspannen.

Ruimte in overvloed

In het comfortabele en zeer ruime interieur genieten de achterinzittenden van uitzonderlijk reiscomfort.

Reis op hoog niveau

De optionele ontspanningsstoel rechts achterin is uitgebreid instelbaar. Een elektrisch bedienbare en verwarmbare voetsteun met geïntegreerde functie voor voetmassage is inbegrepen. Voor pure ontspanning onderweg.

Audi exclusive: onderscheidend

Audi exclusive staat garant voor exclusiviteit. Fraaie decoratielijsten, mooie ledertinten en een individuele lakkleur uit het rijke palet aan kleuren naar klantenwens: precies volgens uw wensen.

Uw drankje op temperatuur

In het Audi exclusive-koelvak passen twee 1 literflessen. De temperatuur is in te stellen tussen -6 °C en +6 °C. Verder is voorzien in ledverlichting en twee glazen met Audi exclusive-opschrift.

Precies uw smaak

Alles is mogelijk. Zoals hier een volledig met oceaanblauw en diamantzilver Audi exclusive leder Valcona bekleed interieur. Stiksels en piping zijn in diamantzilver. Voor de decoratielijsten is gekozen voor edelgrijs naturel essenhout. Ook de veiligheidsgordels zijn aangepast in diamantzilver.

Uw rijdend visitekaartje

De Audi A8 in Audi exclusive Nachtblauw pareleffect met 10-Y-spaak evo-velgen van Audi Sport.

Passend bij uw leefstijl

Met behulp van Audi Originele Accessoires geeft u uw Audi A8 een persoonlijk accent. De producten maken elke dag hun kwaliteit waar. Geniet van oplossingen op maat, die uitblinken door hun design en functionaliteit. Online te bestellen in de Audi webshop.

Smakelijke koffie onderweg. Met “Espresso mobil” maakt u tijdens een reisonderbreking zelf espresso.

A8 L TFSI e

Contact
Kan ik u helpen?