Visual VW BWG

Volkswagen Bedrijfswagens bij Century Autogroep

 

Je hebt bedrijfswagens. En je hebt Volkswagen Bedrijfswagens. Verschil moet er zijn. Ontdek de Volkswagen Bedrijfswagens bij Century Autogroep: De Caddy, Transporter en Crafter. Century Autogroep is officieel Volkswagen Bedrijfswagens dealer voor Groningen en Drenthe. Wie bieden One-Stop-Shopping. U bent namelijk van een nieuwe bedrijfsauto tot aan de complete inbouw bij Century Autogroep aan het juiste adres. Ideaal toch!? Ons Bedrijfswagen Modificatie Centrum - onderdeel van Century Autogroep - levert onder andere Aluca kastinrichtingen, Beks ladeinrichtingen en Snoeks Dubbel Cabines. Meer informatie over onze bedrijfswagens en bedrijfswageninbouw vindt u op deze pagina. 

Bent u geïnteresseerd in een Volkswagen Bedrijfswagen? Bij ons kunt u terecht voor zowel koop als Operational Lease, Financial Lease of Shortlease. Onze accountmanagers adviseren u graag over de inrichting van uw wagenpark en u kunt bij ons geheel vrijblijvend een offerte (op maat) aanvragen. Liever meteen contact opnemen? U vindt hun contactgegevens onderaan de pagina. 

Volkswagen Caddy

De Volkswagen Caddy is één van de meest ingezette bedrijfswagens door hardwerkende vakmannen en -vrouwen. Iedere dag worden met de Caddy duizenden klussen met succes geklaard. Om deze succesverhalen in de toekomst voort te zetten, werd de Caddy Cargo ontwikkeld. Nooit eerder is er zoveel vernieuwd. Van nieuwe motoren tot bredere schuifdeuren, van nieuwe assistentiesystemen tot digitale cockpit. Zelfs de garantie hebben we verlengd naar 4 jaar. 

Koop al vanaf: €14.995,- excl. btw
Operational Lease al vanaf: €329,- excl. btw
Financial Lease al vanaf: €201,- excl. btw

Volkswagen Transporter

De iconische Transporter is grondig vernieuwd. En dat gaat verder dan zijn blinkende nieuwe looks. Met het volledig nieuwe dashboard met digitale cockpit, de nieuwste generatie infotainmentsystemen, vernieuwde TDI-motoren, de zeer rijke standaarduitrusting én hightech bestuurdersassistentie is de Transporter 6.1 een echte uitblinker.

Koop al vanaf: €19.635,- excl. btw
Operational Lease al vanaf: €279,- excl. btw
Financial Lease al vanaf: €389,- excl. btw

Volkswagen Crafter

Omdat elke ondernemer een bedrijfswagen wil waarmee hij verder komt. Omdat iedere vakman en vakvrouw anders is. En… omdat iedereen z’n eigen schat aan ervaring heeft. Daarom vroegen we echte vakmensen om mee te denken. Van elektriciens tot timmermannen en van koeriers tot winkeliers. Samen creëerden we de Crafter. Een doordachte bedrijfswagen die elke werkdag stukken lichter maakt. 

Koop al vanaf: €28.500,- excl. btw
Operational Lease al vanaf: €444,- excl. btw 
Financial Lease al vanaf: €299,- excl. btw

Volkswagen ID. BUZZ

Omdat u houdt van het design van de legendarische Volkswagen busjes. Omdat u de verantwoordelijkheid neemt als het om het klimaat gaat. En… omdat u als ondernemer graag uw visitekaartje afgeeft. Met de volledig elektrische ID. BUZZ Cargo brengen we de iconische T1 'back to the future'. De ID. BUZZ is er ook als gezinsauto. Een echte droom voor ieder gezin, met nog meer ruimte om de wereld te ontdekken en samen op avontuur te gaan.

De ID. BUZZ gaat in de loop van 2022 in productie. Wilt u hiervan op de hoogte gehouden worden? Via de onderstaande knop kunt u uw interesse kenbaar maken. 

Volkswagen ID.3 Cargo

Uniek in Nederland, de 100% elektrische Volkswagen ID.3 Cargo! Bent u op zoek naar een compact, duurzaam en aantrekkelijk geprijsd bestelwagen alternatief? En wilt u niet inleveren op actieradius? Dan is de Volkswagen ID.3 Cargo dé oplossing! In samenwerking met ons Bedrijfswagen Modificatie Centrum bouwen wij de ID.3 om naar een besteluitvoering met onze Cargo-conversiekit, zodat u veilig en netjes uw spullen kunt vervoeren. Dit verandert de ID.3 in een veelzijdige besteluitvoering.

Lees meer over de ID.3 Cargo

Bedrijfswagen Modificatie Centrum

Het Bedrijfswagen Modificatie Centrum (kortweg BMC), gevestigd aan de Vosholen in Sappemeer, is een bekend adres voor ondernemend Noord-Nederland op het gebied van complete bedrijfswageninrichtingen. Voor alle branches biedt het BMC een passende oplossing, ingebouwd in alle merken en alle types bedrijfswagens. In een prima uitgeruste werkplaats van BMC worden dagelijks vele bedrijfswagens voorzien van diverse aanpassingen. Naast een lichtgewicht bedrijfswageninrichting, biedt het BMC u een uitgebreid assortiment aan accessoires om uw servicewagen zowel praktisch als veilig compleet uit te rusten.

Vraag onze accountmanagers naar de opties. U vindt hun contactgegevens onderaan de pagina. 

Het Mobiliteitsplan

Harwig Installatietechniek en Century Autogroep hebben samen, als eersten van Nederland, een unieke mobiliteitsoplossing uitgedacht en ingevoerd, namelijk: Het Mobiliteitsplan. Inmiddels is de samenwerking met Harwig Installatietechniek gestart, waarbij Century Autogroep een deel van het wagenpark gaat beheren, van de bij Century Autogroep aangekochte bedrijfswagens. Naast afspraken over de aanschaf van nieuwe auto’s, in combinatie met een terugkoopregeling, is er gekozen voor een reparatie-, onderhoud- en bandencontract. Deze mobiliteitsoplossing is ontstaan uit de vraag naar maximale flexibiliteit en het volledig ontzorgen van het wagenpark, zonder de behoefte deze te financieren.

Graag helpen wij u ook bij de vormging van deze unieke mobiliteitsoplossing voor uw bedrijf. Onze accountmanagers adviseren u hier graag in en praten u bij over alle voordelen die Het Mobiliteitsplan met zich meebrengt. 

Vraag onze accountmanagers naar de mogelijkheden. U vindt hun contactgegevens onderaan de pagina. 

Neem contact op met een van onze specialisten