Header-1440x600.png

Volkswagen Transporter 6.1

Medium formaat. 75 jaar ervaring

 • Kopen v.a.

  € 26.950,-

 • Zakelijke lease v.a.

  € 419,-

 • Bijtelling

  22 %

Rijden in een iconische bus

Omdat je bewust kiest voor een bedrijfswagen met een indrukwekkende staat van dienst. Omdat je een bus zoekt waarmee je voor de dag kunt komen. En... omdat je geen technische snufjes wilt, maar innovatieve oplossingen. Van zuinige TDI-motoren tot slimme assistenten. Van digitale cockpit tot gebruiksvriendelijke infotainmentsystemen. Met zijn zeer rijke standaarduitrusting is de Transporter 6.1 een echte uitblinker. Net zoals zijn voorgangers overigens. Ervaar ’m nu bij de dealer. 

Rijden in een iconische bus. Voor mekaar. Met de Transporter 6.1

Het icoon

Innovatiever dan ooit

De iconische Transporter is grondig vernieuwd. En dat gaat verder dan zijn blinkende nieuwe looks. Met het volledig nieuwe dashboard met digitale cockpit, de nieuwste generatie infotainmentsystemen, vernieuwde TDI-motoren, de zeer rijke standaarduitrusting én hightech bestuurdersassistentie is de Transporter 6.1 een echte uitblinker.

Bestuurderassistentiesystemen

Elke dag ontspannen onderweg 

De optionele rijstrookbehoudassistent stuurt tegen bij ongewild verlaten van de rijstrook. De bestuurder wordt tegelijkertijd gewaarschuwd door een waarschuwingsgeluid en een melding op het multifunctionele display.

Hoog laadvermogen

Eenvoudig en veilig inladen

Veel vracht. Veel verkeer. Veel stops. De Transporter 6.1 Gesloten Bestelwagen helpt je met al het werk dat je verwacht te doen: dankzij de zeer lage laaddrempel, de aanzienlijke hoogte van de bagageruimte en de vele verschillende varianten

 • aanhangwagenlast tot 2,5 t
 • tot 1,4 t laadvermogen
 • Ruimte voor maximaal drie europallets
 • tot 1.940 mm hoogte bagageruimte
 • twee wielbasissen en dakhoogtes

Doordachte laadoplossingen

Maximale flexibiliteit

Als je veel wilt vervoeren, moet je vaak creatief zijn. Daarom hebben wij iets bedacht. Zodat je zelfs bijzonder grote, brede of waardevolle leveringen met zo weinig mogelijk inspanning naar de bestemming kunt brengen.

 • Schuifdeur
 • Doorlaadfunctie
 • Laadruimte vergrendeling
 • Wegklapbare sjorogen

Ergonomische bestuurdersplek

Op drukke dagen ontspannen blijven

De ergonomische werkplek van de bestuurder, het traploos instelbare stuurwiel en de bestuurdersstoel, vormvaste comfortbekleding en het opnieuw ontworpen dashboard maken het rijden zo comfortabel mogelijk. Dankzij het uitstekende zicht rondom, heb je in elke situatie goed overzicht. Zelfs in drukke stadscentra of op verwarrende bouwplaatsen. En zodra je geparkeerd hebt geldt het als jouw kantoor.

Assistentiesystemen 6.1

201909-Volkswagen-6.1-15.png

Zijflankbescherming

Veilig aan het verkeer deelnemen en schade door objecten of aan derden voorkomen? De optioneel leverbare flankbescherming controleert de zijkanten van de auto en waarschuwt bij kritieke afstanden ten opzichte van palen, muren of voetgangers.

201909-Volkswagen-6.1-14.png

Zijwindassistent

De standaard geleverde zijwindassistent is een onderdeel van het elektrische stabiliseringsprogramma. De bestuurder wordt bij sterke zijwind ondersteund door automatische remingrepen op de wielen.

201909-Volkswagen-6.1-13.png

Rijstrookbehoudassistent "Lane Assit"

De optionele rijstrookbehoudassistent stuurt tegen bij ongewild verlaten van de rijstrook. De bestuurder wordt tegelijkertijd gewaarschuwd door een waarschuwingsgeluid en een melding op het multifunctionele display.

201909-Volkswagen-6.1-11.png

Dodehoeksensor ("Blind Spot") incl. uitparkeerassistent

De optionele uitparkeerassistent geeft een waarschuwing signaal, wanneer bij het achteruit rijden uitparkeren een ander voertuig dat op kritieke afstand nadert wordt herkend. Indien de bestuurder niet reageert, kan het systeem door een remingreep de gevolgen van een mogelijk ongeval verminderen of dit idealiter voorkomen.

201909-Volkswagen-6.1-12.png

Parkeerassist "Park Assist"

Gemakkelijk inparkeren? Dit systeem kan bijna volledig autonoom jouw Transporter inparkeren. Sensoren meten of er voldoende ruimte is om de Transporter te parkeren. Als er voldoende ruimte is, stop je de auto en bedien je alleen de koppeling, rem en het gaspedaal, de auto neemt het sturen volledig van je over. Zo sta je perfect geparkeerd.

201909-Volkswagen-6.1-17.png

Grootlichtassistent "Light Assist"

Dit systeem schakelt automatisch grootlicht uit als er voor- of tegenliggers zijn, om te voorkomen dat deze verblind worden. Boven de 60 km/u en bij volledige duisternis schakelt het systeem automatisch grootlicht in

201909-Volkswagen-6.1-16.png

Automatische afstandregeling

De tegen meerprijs leverbare ACC (Adaptive Cruise Control) past de snelheid automatisch aan een voor de Transporter rijdend voertuig aan, en houdt daarbij door de bestuurder ingestelde afstand aan. Het systeem is inclusief het afstandscontrolesysteem "Front Assist".

Transporter 6.1

Contact
Kan ik u helpen?