Persbericht Harwig

Century Autogroep en Harwig Installatietechniek introduceren Het Mobiliteitsplan

Harwig Installatietechniek en Century Autogroep hebben samen, als eersten van Nederland, een unieke mobiliteitsoplossing uitgedacht en ingevoerd, namelijk: Het Mobiliteitsplan. Twee lokale ondernemers met een wederzijdse klantrelatie komen, door goed naar elkaar te luisteren, tot dit innovatieve partnerschap.

Vanaf 20 augustus aanstaande start de samenwerking met Harwig Installatietechniek, waarbij Century Autogroep een deel van het wagenpark gaat beheren, van de bij Century Autogroep aangekochte bedrijfswagens. Naast afspraken over de aanschaf van nieuwe auto’s, in combinatie met een terugkoopregeling, is er gekozen voor een reparatie-, onderhoud- en bandencontract. Deze mobiliteitsoplossing is ontstaan uit de vraag naar maximale flexibiliteit en het volledig ontzorgen van het wagenpark, zonder de behoefte deze te financieren.

Ervaringen en werkwijzen uit beide branches, automotive en installatietechniek, liggen ten grondslag aan deze samenwerking. In de installatietechniek is het niet ongebruikelijk dat er na oplevering van een installatie een lange termijn onderhoudscontract wordt afgesloten, waarin het onbezorgd functioneren van de volledige installatie centraal staat. Het vervangen van complete installatie-onderdelen is dan inbegrepen.

Met het oog op de lage rentestand biedt deze “mobiliteit op maat” oplossing naast het volledig ontzorgen en een flexibel wagenpark ook financiële voordelen voor Harwig Installatietechniek. Century Autogroep, als totaaloplosser in mobiliteit, is trots op het verder verstevigen van de relatie met Harwig Installatietechniek middels deze klantgerichte en creatieve oplossing.

Over Harwig Installatietechniek
Harwig Installatietechniek is al meer dan 112 jaar een betrouwbare expert op het gebied van installaties, waaronder elektrotechniek, beveiligingstechniek en installatietechniek. Door de jarenlange ervaring ontzorgt Harwig Installatietechniek op al deze facetten. Harwig Installatietechniek is een gewaardeerd partner wanneer het gaat om nieuw aan te besteden D&B-projecten geheel uitgewerkt in BIM. Eveneens de analyse, beheer en onderhoud van bestaande gebouw gebonden installaties is bij Harwig in goede handen: eigentijds, vakkundig en betrouwbaar.

Over Century Autogroep

Met de dealerschappen van Audi, Volkswagen, Volkswagen Bedrijfswagens, SEAT en Škoda in combinatie met een eigen hypermoderne wasstraat, bedrijfswagenombouw-, verhuur-, lease- en schadetak, is Century Autogroep sinds 1932 uitgegroeid tot een mobiliteitspartner met ruim 300 medewerkers verspreid over Groningen en Drenthe. Century Autogroep biedt de particuliere en zakelijke rijder een totaaloplossing op het gebied van zijn (duurzame) mobiliteitswensen.