HP ID BUZZ V2

De Volkswagen ID. BUZZ - Blijf op de hoogte!

De Toekomst van Mobiliteit

Of het nou om een compact model of een SUV gaat.., al onze ID. modellen zijn perfect afgestemd op jouw wensen. Zo ook het conceptmodel van de ID. BUZZ. Met de volledig elektrische ID. BUZZ en ID. BUZZ Cargo halen we de iconische T1 en Bulli weer naar de toekomst. Dit betekent voor jou nog meer vrijheden om de wereld te ontdekken of om de volgende stap te zetten met jouw bedrijf. Zo blijf je een avonturier, waar je ook bent. Omdat de ID. BUZZ en ID. BUZZ Cargo momenteel nog in ontwikkeling zijn, zul je nog enige tijd moeten wachten tot je deze auto's bij ons in de showroom kunt bewonderen. Maar gelukkig kun je nu al vooruit kijken en erover dromen. We houden je graag op de hoogte!

De ID. BUZZ

De ID. BUZZ zit bomvol met onze beste ideeën en herdefinieert wat een auto kan zijn. Een pionier, een mobiel huis, een ruimte om je creativiteit tot uiting te brengen. Als je wilt, leert de ID. BUZZ zelfs wat jouw favoriete muziek is. Ook weet de auto als geen ander hoe hij jou het beste begeleidt op reis. Neem het flexibele interieur bijvoorbeeld, dat ruimte geeft voor je familie en voor avonturen. Trek de natuur in en slaap onder de sterren. Dankzij het Augmented Reality Head-Up Display vind je zelfs de verste bestemming met gemak. En stap je na je avontuur weer in? Dan verwelkomen de LED-koplampen van de ID. BUZZ je met een gepersonaliseerd lichtschema.

Een Familievriend

De ID. BUZZ is een echte familievriend. Een trouwe partner die je bijstaat in je dagelijkse, drukke leven. De auto is uitgerust met alles wat je nodig hebt om het leven makkelijker te maken: ongekend comfort, een nieuw ontworpen interieur én in de toekomst zelfs een volledig autonome rijmodus. Als bestuurder word je passagier en krijg je de tijd en vrijheid om te doen wat jou inspireert.

Ruimtebesparend Wonder

Om de ID. BUZZ zo flexibel mogelijk te houden, is extra aandacht besteed aan de ruimtebesparende indeling. De bagageruimte biedt genoeg ruimte voor je grootse plannen. En dat is nog niet alles, want in een paar simpele stappen creëer je nog meer opbergruimte. Dat doe je bijvoorbeeld door de zitplaatsen naar voren of achteren te schuiven of zelfs de volledige stoel om te draaien. Heel eenvoudig.

id-buzz-teaser-3

LED-Koplampen

Oog voor het belangrijke. In plaats van de klassieke ronde koplampen van de T1, is de ID. BUZZ uitgerust met intelligente LED 'ogen' die communiceren met medeweggebruikers. De koplampen draaien met de bocht mee en geven zo richting aan. En wanneer de ID. BUZZ voetgangers of fietsers opmerkt aan de rand van de weg, 'kijkt' hij in hun richting en trekt met subtiele lichtsignalen hun aandacht. Dat kun je best vooruitziend noemen, toch?

AR Head-Up Display en Touchpad Stuur

De ID. BUZZ is een baanbrekende auto. Het Augmented Reality (AR) Head-up Display projecteert je navigatie-instructies direct voor je op de weg. Volg de pijlen en je bereikt de bestemming zonder je ogen ook maar een moment van de weg te hoeven halen.

De ID. BUZZ is opvallend makkelijk om te besturen, omdat alles intuïtief is afgestemd op de bestuurder. Er zijn geen fysieke bedieningselementen aanwezig in de cockpit. Een simpele aanraking op het touchpad is al genoeg om gebruik te maken van de functies van de ID. BUZZ en je volgende avontuur aan te gaan.

Brede visual nieuwsberichten (1)

De Volkswagen ID. BUZZ Cargo

Wanneer er flink moet worden geladen: de ID. BUZZ Cargo

Slim, wendbaar en duurzaam: wie van de Transporter houdt, zal zeker weg zijn van de ID. BUZZ Cargo. Deze nieuwkomer benut elk hoekje dat we hebben vrijgemaakt voor slimme op- en ombouwoplossingen. Hij kan ook extra energie in de auto halen via het zonnedak. Hij kan zo veel, dat hij meer is dan een Transporter met een elektrische motor. Het is dan ook een ID. BUZZ Cargo.

Gebouwd voor de stad van morgen!

Zonnedak

Het al behoorlijk ruime rijbereik van de ID. BUZZ Cargo wordt dankzij het zonnedak nog verder vergroot. En dat allemaal dankzij de kracht van de zon. Slimme duurzaamheid – op een totaal nieuw niveau.

Autonoom Rijden

Zelfs al lijkt autonoom rijden nog toekomstmuziek, toch is de ID. BUZZ Cargo daar nu al op voorbereidt. En dat creëert volledig nieuwe mogelijkheden voor u als bestuurder. Dankzij de volledige onlineverbinding kunt u in de toekomst wellicht mailberichten beantwoorden terwijl het voertuig autonoom naar uw volgende bestemming rijdt.

Stedelijke Wendbaarheid

Smalle straten in de stad? Geen probleem voor de ID. BUZZ Cargo. Dankzij zijn kleinere elektrische motor en zijn bredere wielbasis beschikt hij over een kleine draaicirkel en neemt hij weinig plaats in het verkeer in, zonder dat u daarvoor laadruimte moet opofferen. Flexibel en slim – zo is de ID. BUZZ Cargo.

Houd mij op de hoogte!

Houd mij op de hoogte over (Meerdere keuzes mogelijk):

Momenteel is het nog niet bekend wanneer de Volkswagen ID. BUZZ en Volkswagen ID. BUZZ Cargo in Nederland leverbaar zijn, aangezien beide modellen nog in ontwikkeling zijn. De bovenstaande informatie is dan ook onder voorbehoud.