Brede visual (35)

De Caddy Cargo bij Century Autogroep

100% nieuw. 100% Caddy Cargo. Nu in de showroom!

  • Kopen v.a.

    € 18.870,-

  • Bijtelling

    22 %

Weten dat het goed zit

Omdat de Volkswagen Caddy één van de meest gebruikte bedrijfswagens is. Omdat hardwerkende vakmensen zoals jij dagelijks duizenden klussen met de Caddy klaren. En... omdat wij deze succesverhalen in de toekomst willen voortzetten. Daarom ontwikkelden we de volledig nieuwe Caddy Cargo. Nooit eerder hebben we zoveel vernieuwd. Van nieuwe motoren tot bredere schuifdeuren. Van nieuwe assistentiesystemen tot de digitale cockpit en ergoComfort-stoelen. Zelfs de garantie hebben we verlengd naar 4 jaar. Dus het rijdt beter, zit beter en voelt beter. Ervaar ’m nu bij Century Autogroep. 

Weten dat je goed zit. Voor mekaar. Met de Volkswagen Caddy Cargo.

Meer ruimte voor alles

Laadruimte. Vergroot.

Het interieur van de vijfde generatie maakt indruk met nieuwe hightech oplossingen en meer laadruimte. Er is ruimte tot 2 Europallets bij de lange versie - de Caddy Cargo Maxi, die geleverd wordt met een 140mm bredere schuifdeur, geschikt voor het inladen van een Europallet. Veiligheid wordt niet alleen geboden door de flexibele laadruimtebeveiligingen, maar ook door een afzonderlijk laadruimtevergrendeling . Het zorgt ervoor dat de deuren van de bestuurderscabine vergrendeld blijven, terwijl jij je bezighoudt met het laden. Verder is de nieuwe Caddy Cargo voorzien van een stalen achterdeur zonder ruit, een elektrische sluithulp voor de achterklep en de schuifdeuren en nog veel meer.

Voelbaar Comfortabel

Werkplek. Verbeterd.

Bespaar jezelf een lange zoektocht in de hectiek van alledag: met het doordachte opbergsysteem heb je alles wat belangrijk is altijd binnen handbereik. De nieuwe ergoComfort-stoelen en de armsteunen voor bestuurder en medepassagier maken zelfs lange ritten tot een ontspannen bezigheid. De opklapbare passagiersstoel is ook uitgerust met een nieuw rugpaneel, dat kan dienen als tafel en is gemakkelijk toegankelijk vanaf de bestuurdersstoel. LED-koplampen incl. mistlampen en een 230 V-aansluiting maken het rijden in de nieuwe Caddy Cargo nog aangenamer.

Digitale cockpit én App-Connect

Fun-factor. Verhoogd.

Het innovatieve Keyless Entry and go zorgt voor een bijzonder comfortabele toegang. State-of-the-art oplossingen zijn ook te vinden in het interieur: de optionele Innovision Cockpit combineert een navigatiesysteem en een digitale cockpit om een ​​nieuw infotainmentlandschap te creëren. Je kan kiezen tussen de navigatiesystemen "Discover Media" en "Discover Pro". Naast het 25,4 cm (10 inch) kleurentouchscreen, de verschillende kaartopties en gratis kaartupdates, biedt de "Pro" -versie spraakbesturing, comforttelefonie, media & internet en draadloze app-connect. De nieuwe Caddy Cargo biedt ook toegang tot tal van andere mobiele onlinediensten van Volkswagen Bedrijfswagens.

Economisch en comfortabel

Motoren. Vernieuwd.

De nieuwe Caddy Cargo kan op diesel, benzine of aardgas rijden. Dit is de volgende evolutionaire fase van motorontwikkelingen, waarbij de Caddy al in 2020 voldoet aan de Euro 6-emissienorm, die verplicht wordt in 2021 en is uitgerust met twee SCR-katalysatoren. Afhankelijk van de gekozen aandrijflijn kan het brandstofverbruik van de nieuwe Caddy Cargo tot twaalf procent worden verlaagd in vergelijking met zijn voorganger.

Grip op elke klus

Aandrijving. Uitgebreid. 

De Caddy Cargo is nu ook leverbaar met 4MOTION vierwielaandrijving. Met een automatische verdeling van de aandrijfkracht over de vóór- en achteras biedt de Caddy Cargo ook onder moeilijke omstandigheden optimale grip en stabiliteit. Bovendien zorgt deze geavanceerde vierwielaandrijving voor nog meer rijdynamiek.

Altijd 4 jaar garantie op je Caddy en reparaties

Vanaf nu altijd 4 jaar garantie op je Transporter 6.1 en reparaties. Zo rijd jij met de zekerheid van Volkswagen Bedrijfswagens in je nieuwe Caddy Cargo. Extra voordelig en meer luxe met de uitrustingslines. Financier nu tijdelijk extra scherp en rij al een Caddy vanaf € 179 per maand met Financial lease. Of lease nu een Caddy. Switch straks naar de 100% elektrische ID.Buzz. 

Zo veilig is de Caddy Cargo

2012-vw-bedrijfswagens-caddy-cargo-023.jpeg

Rear Traffic Alert

2012-vw-bedrijfswagens-caddy-cargo-022.jpeg

Lane Assist

2012-vw-bedrijfswagens-caddy-cargo-020.jpeg

Trailer Assist

2012-vw-bedrijfswagens-caddy-cargo-02.jpeg

Adaptive Cruise Control

2012-vw-bedrijfswagens-caddy-cargo-01.jpeg

Zijflankbescherming

2012-vw-bedrijfswagens-caddy-cargo-021.jpeg

Front assist

Caddy

Contact
Kan ik u helpen?