2203-vwb-id-buzz-cargo-019.jpg

ID. Buzz Cargo

 • Kopen v.a.

  € 43.500,-

 • Bijtelling

  22 %

Een eerbetoon aan een icoon

Hier is de eerste van een nieuwe generatie Volkswagen Bedrijfswagens. Maak kennis met de volledig elektrische ID. Buzz. De bestelbus opnieuw uitgevonden. Ontdek het vernieuwde design dat toch onmiskenbaar hint naar z’n legendarische voorgangers. Ontdek de intelligente assistenten, digitale features, connectiviteit, het verrassend ruime interieur en natuurlijk z’n duurzame karakter. Er zijn twee varianten: de ID. Buzz als personenwagen en de ID. Buzz Cargo als bedrijfswagen.

De ID. Buzz is de eerste van een nieuwe generatie Volkswagen Bedrijfswagens
 

 

Specificaties ID. Buzz Cargo

 ✔️  Volledig elektrisch

✔️  Accupakket met een capaciteit van 77 kWh  

✔️  Accu in slechts 30 minuten van 5% naar 80% opgeladen

✔️  De laadruimte is ongeveer 3,9m3 en er passen 2 europallets in.

✔️  Met een maximaal toegestaan gewicht van 3.000 kg bedraagt het laadvermogen tot 650kg.

Samen richting de toekomst

De nieuwe elektrische ID. Buzz zet de toon voor de toekomst van mobiliteit. Voor het eerst ontwikkelde Volkswagen Bedrijfswagens een compleet nieuwe elektrische bus. Volledig van de grond af aan. Of het nu gaat om ruimtegebruik, connectiviteit of aandrijving: het concept van de ID. Buzz is baanbrekend.

 • CO2 Neutraal
 • Innovatieve connectiviteit met over-the-air updates via We Connect en Car2X 
 • Nieuwe, intelligente assistentiesystemen
 • Compacte afmetingen, verrassend ruim interieur
2203-vwb-id-buzz-cargo-07.jpg

ID. Buzz.

Nieuw gevoel van ruimte. Meer flexibiliteit

Of het nu in de stad is of in het dorp. Werk, privé of alles wat daar tussenin zit. De ID. Buzz maakt duurzaam rijden toegankelijker en prettiger.  Met een volledig vernieuwd interieurconcept, waarin digitale innovatie en enorme flexibiliteit de hoofdrol spelen. 

 • ID. Licht
 • Verwijderbare, multifunctionele ID. Buzz Box
 • Sfeerverlichting interieur, keuze uit 30 kleuren
 • Interieur vrij van dierlijk leer
 • Gerecycled materiaal in o.a. stoelhoezen, vloerbedekking en dakbekleding
 • Over-the-air updates via We Connect
2203-vwb-id-buzz-cargo-08.jpg

ID. Buzz Cargo.

Opnieuw ontworpen laadruimte. Voor nieuwe uitdagingen

Wat verwacht je van een bestelwagen van de toekomst? Elektrische aandrijving, voldoende laadruimte, geschikt voor lange afstanden. De ID. Buzz Cargo heeft het allemaal, en meer. Zoals state-of-the-art connectiviteit, allerlei handige digitale features, duurzaamheid en ook nog eens economisch interessant. Alle reden om over te stappen op een elektrische Volkswagen bedrijfswagen.

 • Laadruimte met ruimte voor twee Europallets
 • Tot 1.000 kg trekvermogen
 • Compacte afmetingen, veel binnenruimte
 • Over-the-air updates via We Connect

Een bredere visie op elektrisch rijden: innovatieve mobiliteit met de ID. Buzz

Echte duurzame mobiliteit is alleen mogelijk als de volledige levenscyclus van een voertuig wordt meegewogen en de CO2-uitstoot binnen elke fase wordt verminderd. Dat is precies wat er is gebeurd bij de Volkswagen ID. Buzz. Niet voor niets betaal je na aankoop van deze 100% elektrisch bedrijfswagens tot 2025 nul wegenbelasting. Dus ga ook voor duurzaam – met de innovatieve, connected ID. Buzz.

 

2203-vwb-id-buzz-cargo-016.jpg

360° elektrisch

Voor ons ligt onze grootste uitdaging van Volkswagen ooit: we nemen verantwoordelijkheid voor het aandeel in de waardeketen van onze voertuigen en zetten ons in voor het Klimaatakkoord van Parijs. Het doel? In 2050 een CO2-neutraal. De ID. Buzz is de eerste Volkswagen bedrijfswagen die vanaf nul is ontwikkeld om 100% elektrisch te zijn. De aftrap van een allesomvattend ecosysteem rond elektrisch rijden.

2203-vwb-id-buzz-cargo-01.jpg

Altijd en overal opladen

Met de ID. Buzz rijd je niet alleen klimaatbewust, maar ook flexibeler. Waar je vroeger speciaal naar een tankstation moest om te tanken, laad je de ID. Buzz wanneer je ’m toch niet gebruikt. Bij het laadpunt op je werk, bij je werknemers voor de deur, in een parkeergarage, langs de snelweg. Met een snellader is de batterij binnen 30 minuten al voor 80% opgeladen.

2203-vwb-id-buzz-cargo-023.jpg

De kracht van elektrisch

Minimale CO2-uitstoot en een maximale actieradius zijn essentieel voor het dagelijks gebruik van een elektrische bedrijfswagen. Vanzelfsprekend voldoet de ID. Buzz hier volledig aan. Daarnaast is de krachtige 150 kW e-motor goed voor een trekvermogen tot wel 1000 kg. Hij is slim achterin, onder de vloer geplaatst om extra ruimte creëren. Kortom: de ID. Buzz heeft alles wat je nodig hebt. En meer.

Next-level elektrisch rijden

Technologie en connectiviteit: Welkom bij de ID. Family

Innovatief design helpt mensen vooruit. Met de ID. Buzz willen we mensen tijd teruggeven.

 • De nieuwe ID. Buzz zet de standaard. Met meer dan 30 mogelijke rij-assistenten en de mogelijkheid om met andere connected voertuigen te communiceren is ID. Buzz klaar voor de toekomst.
 • Met een eigen netwerk, internetverbinding, mobiele online diensten en geïntegreerde spraakbesturing brengt ID. Buzz de connectiviteit naar een ongekend niveau. 

 

Over-the-air updates

Updates verhogen de functionaliteit van de digitale systemen in de ID. Buzz. Dankzij over-the-air updates via We Connect worden updates bijvoorbeeld 's nachts automatisch uitgevoerd, nadat je de update zelf op je infotainmentsysteem hebt bevestigt. Zo zijn jij en ID. Buzz altijd up-to-date.

Car2x

Voertuigen die in het verkeer met elkaar communiceren, kunnen zorgen voor minder files, en waarschuwen voor gevaarlijke locaties. Car2X-technologie vergroot de range van de sensoren van een voertuig door de informatie van andere weggebruikers en de infrastructuur mee te nemen om de verkeerssituatie te beoordelen. Gebruik van slimme software en elektronica zorgt voor meer veiligheid. Een voorbeeld hiervan is de local alerts service. De ID.-modellen communiceren met elkaar in een nabijheid van 800 meter en binnen milliseconden. Dankzij hun talrijke sensoren detecteren de e-auto's mogelijke gevaren in een vroeg stadium – en waarschuwen ze automatisch andere weggebruikers in de buurt via een WLAN-radiosignaal.

ID. Light

ID. Light is een slimme assistent die visueel met je communiceert. Het systeem helpt je bijvoorbeeld, in combinatie met het standaard navigatiesysteem, om eenvoudiger door het verkeer te komen. Als je spraakbesturing gebruikt, krijg je via een lichtsignaal feedback op je stem. En zodra je de ID. Buzz verlaat, neemt ID. Light afscheid met een ander slim lichtsignaal.

De ID. Buzz als gezinsauto

Dé 5 persoonsauto met nog meer ruimte om de wereld te ontdekken en samen op avontuur te gaan. 

Contact
Kan ik u helpen?