2109-caddycargo-maxi-header.jpg

Heel veel extra ruimte. Voor mekaar. Met de Caddy Cargo Maxi

  • Kopen v.a.

    € 19.525,-

Heel veel extra ruimte

Omdat hardwerkende vakmensen zoals jij dagelijks duizenden klussen met de Caddy Maxi klaren. Omdat hij een zee aan extra laadruimte biedt. En... omdat wij deze succesverhalen in de toekomst willen voortzetten. Daarom ontwikkelden we de volledig nieuwe Caddy Cargo Maxi. Nooit eerder hebben we zoveel vernieuwd. Met al het goede van de Caddy, plus standaard een 140 mm bredere schuifdeur, geschikt voor het inladen van een Europallet. Ervaar ’m nu bij de dealer of bestel direct. 

De meest vooruitstrevende Caddy ooit

Comfortabel & Intelligent

Meer ruimte voor alles

Het interieur van de vijfde generatie maakt indruk met nieuwe hightech oplossingen en meer laadruimte. Er is ruimte van 2 Europallets. De Caddy Cargo Maxi wordt geleverd met een 140 mm bredere schuifdeur, geschikt voor het inladen van een Europallet. Veiligheid wordt niet alleen geboden door de flexibele laadruimtebeveiligingen, maar ook door een afzonderlijk laadruimtevergrendeling . Het zorgt ervoor dat de deuren van de bestuurderscabine vergrendeld blijven terwijl je je volledig op het laden kunt concentreren. Verder is de nieuwe Caddy Cargo Maxi voorzien van een stalen achterdeur zonder ruit, een elektrische sluithulp voor de achterklep en schuifdeuren en nog veel meer.

Voelbaar Comfortabel

Bespaar jezelf een lange zoektocht in de hectiek van alledag: met het doordachte opbergsysteem heb je alles wat belangrijk is altijd binnen handbereik. De nieuwe ergoComfort-stoelen en de armsteunen voor bestuurder en voorpassagier maken zelfs lange ritten tot een ontspannen bezigheid. De neerklapbare passagiersstoel is ook uitgerust met een nieuw rugpaneel , dat dient als praktisch schrijfblok en gemakkelijk toegankelijk is vanaf de bestuurdersstoel. LED-koplampen met een nieuwe slechtweerlamp en een 230 V-aansluiting maken de rit en het dagelijkse werk in de nieuwe Caddy Cargo Maxi nog aangenamer.

Digitale cockpit én App-Connect

Het innovatieve Keyless Entry and go zorgt voor een bijzonder comfortabele toegang. State-of-the-art oplossingen zijn ook te vinden in het interieur: de optionele Innovision Cockpit combineert een navigatiesysteem en een digitale cockpit om een ​​nieuw infotainmentlandschap te creëren. Je kan kiezen tussen de navigatiesystemen "Discover Media" en "Discover Pro" . Naast het 25,4 cm (10 inch) kleurentouchscreen, de verschillende kaartopties en gratis kaartupdates, biedt de "Pro" -versie spraakbesturing, comforttelefonie, media & internet en draadloze app-connect . De nieuwe Caddy Cargo Maxi biedt ook toegang tot tal van andere mobiele onlinediensten van Volkswagen Bedrijfswagens.

Economish en comfortabel

De nieuwe Caddy Cargo Maxi kan op diesel, benzine of aardgas rijden⁠1. Dit is de volgende evolutionaire fase van motorontwikkelingen, waarbij de Caddy al in 2020 voldoet aan de Euro 6-emissienorm, die verplicht wordt in 2021 en is uitgerust met twee SCR-katalysatoren. Afhankelijk van de gekozen aandrijflijn kan het brandstofverbruik van de nieuwe Caddy Cargo Maxi tot twaalf procent worden verlaagd in vergelijking met zijn voorganger.

 

1. Raadpleeg de car configurator voor beschikbare aandrijflijnen.

2109-caddycargo-maxi-17.jpg

Rear Traffic Alert

Waarschuwt en remt bij gevaar tijdens het achteruitrijden.

Het manoeuvreren, zeker in drukke binnensteden, met een grote bestelwagen is uitdagend. Rear Traffic Alert helpt je bij het achteruitrijden. Het systeem geeft een waarschuwingssignaal indien een andere auto of fietser achterlangs kruist tijdens het achteruitrijden. Als je niet reageert, kan het systeem een ongeval (of de mogelijke gevolgen daarvan) beperken door te remmen.

2109-caddycargo-maxi-18.jpg

Lane Assist

Houdt je bedrijfswagen op zijn rijstrook als je even niet oplet.

Lane Assist houdt jouw bedrijfswagen binnen zijn rijstrook. Vanaf 65 kilometer per uur scant een camera in de binnenspiegel de markeringen op de weg. Wanneer de bestuurder is afgeleid en de baan dreigt te verlaten, denkt Lane Assist vooruit. Het systeem stuurt de auto dan weer in de juiste richting. Het systeem verhoogt het rijcomfort en de veiligheid.

2109-caddycargo-maxi-19.jpg

Trailer Assist

Kan de bediening van een aanhanger vereenvoudigen bij het manoeuvreren in parallelle parkeerplaatsen en met nauwkeurig achteruitrijden bij het naderen van laadperrons of andere bestemmingen.

2109-caddycargo-maxi-20.jpg

Adapted Cruise Control

Bewaart automatisch afstand tot de voorligger, zelfs als deze tot stilstand komt.

Adapted Cruise Control houd je ingestelde snelheid én de afstand tot jouw voorligger in de gaten. De radarsensor past de snelheid van jouw bedrijfswagen automatisch aan. In combinatie met automatische transmissie kan het systeem je zelfs volledig tot stilstand brengen. Het systeem is als het ware een intelligente Cruise Control en maakt het rijden nog comfortabeler.

2109-caddycargo-maxi-21.jpg

Zijflankbescherming

Kijkt mee en waarschuwt bij smalle doorgangen en obstakels.

Met zijflankbescherming  manoeuvreer je moeiteloos langs een smalle doorgang. Het systeem houdt de zijkanten van de auto in de gaten en geeft visuele en/of audiowaarschuwingen indien de auto te dicht bij paaltjes, muren of voetgangers komt. Het systeem is als het ware een virtuele sidebar en helpt je om schades te voorkomen en zo kosten te besparen.

2109-caddycargo-maxi-18.jpg

Front Assist

Noodremassistentie 

Met een sensor ziet ons afstandscontrolesysteem precies wie er voor je rijdt. Dreigt er gevaar? Front Assist zorgt hij ervoor dat jou niets gebeurt. Eerst door kort snelheid te verminderen en de remmen alvast voor te bereiden op een noodstop. Grijp je niet op tijd in, dan neemt Front Assist je rempedaal volledig over.

Caddy Cargo Maxi

Contact
Kan ik u helpen?