Uw auto onderhouden

bij Century Autogroep

Vaste lage onderhoudsprijzen voor alle Audi, Volkswagen (bedrijfswagen), SEAT en ŠKODA modellen met laagste prijsgarantie*. Download het prijzenoverzicht onderaan de pagina.

Profiteer voor uw Audi, VW (bedrijfswagen), SEAT of ŠKODA van onze vaste lage onderhoudsprijzen voor een kleine, grote of longlife onderhoudsbeurt

Wij bieden u verschillende vormen van onderhoud service voor uw auto. Voor jonge auto's en auto's al een beetje op leeftijd. Al dan niet op basis van vaste onderhoudsintervallen en/of in combinatie met een APK of andere werkzaamheden. Uw wensen en rijgedrag bepalen welke vorm van onderhoud het beste is voor uw auto. En voor uw portemonnee! Daarnaast geven wij u een laagste prijsgarantie*, u betaalt dus nooit teveel.

Er zijn diverse vormen van regulier onderhoud.

Longlife Service

Voor de meeste auto's van na 2001, die zijn voorzien van een boordcomputer, wordt het onderhoudsmoment op basis van het rijgedrag bepaald. Bij gunstig rijgedrag is dat bij maximaal 30.000 kilometer of 2 jaar. Deze technologie heet VOI (verlengde onderhoudsinterval) en de service noemen we 'Longlife Service'.

Onderhoud volgens vaste intervallen

Rijdt u minder dan 15.000 kilometers, dan bent u voordeliger uit met onderhoud volgens vaste intervallen. We hebben het dan over kleine, grote en jaar beurten.

Kleine beurt

Bij een kleine beurt worden alle vitale onderdelen en functies van de auto – zoals banden, uitlaat, accu, schokdempers en remmen – nauwkeurig gecontroleerd. Ook wordt de ruitenwisservloeistof bijgevuld, het oliefilter vervangen en wordt de olie ververst.

Grote beurt

De grote beurt gaat, zoals de naam al zegt, een stuk verder dan een kleine. Natuurlijk worden alle vitale functies getest en de vloeistoffen bijgevuld, maar de grote beurt voorziet in meer. De olie wordt ververst en de remmen worden op hun werking getest. Zijn ze goed schoon? Daarna volgt de controle van wielen en banden, inclusief de bandenspanning. Het complete storingsgeheugen wordt uitgelezen. De motorafstellingen worden nagegaan en indien nodig bijgesteld. Verder inspecteert de monteur de accu, het uitlaatsysteem, de ophanging, de schokdempers en het koelsysteem. De V-snaar, multiriem en distributieriem worden evenmin over het hoofd gezien. Ten slotte worden alle scharnieren en sloten gesmeerd. Bij een grote beurt wordt geen detail over het hoofd gezien.

Jaarbeurt

Afhankelijk van het aantal kilometers dat u maakt, kunt u kiezen voor een jaarbeurt. Vooral voor mensen die niet veel kilometers maken, is de jaarbeurt een uitkomst. Ieder jaar heeft u zo de zekerheid van een auto in topconditie.

GRATIS motorsoftware update tijdens een onderhoudsbeurt

Als uw auto voor een kleine of grote onderhoudsbeurt bij ons in de werkplaats is, controleren wij altijd of de motor van uw auto over de meest recente softwareversie beschikt. Is dit niet het geval, dan voeren wij de update kosteloos voor u uit. Met een up to date softwareversie blijft uw motor ideaal afgesteld waardoor u schoner en zuiniger rijdt.

Oudere bouwjaren, speciale prijzen

Voor auto's waarbij de datum van het kenteken deel 1 vijf jaar of ouder is geldt standaard:

  • Vaste lage onderhoudspakketprijzen* van de diverse merken inclusief laagste prijsgarantie van Century.
  • Gereduceerd werkplaatstarief op reparaties.
  • Gratis APK in combinatie met een grote onderhoudsbeurt.
  • Gratis haal- en brengservice tot 10 kilometer van de Century vestiging.
  • Vervangend vervoer vanaf slechts € 19,95 per dag in combinatie met een grote onderhoudsbeurt.

* Bij Audi vallen de vaste lage onderhoudspakketprijzen onder de Audi Top Service, bij Volkswagen valt dit onder de Economy Service.

Advies

Weet u niet precies wat voor regulier onderhoud uw auto nodig heeft. Wilt u graag vooraf weten wat de kosten van de onderhoudsbeurt zijn? Meer informatie over onze speciale tarieven voor oudere bouwjaren? Wij informeren u graag. Bel 050 - 853 7333 of rijd gerust even bij een van onze vestigingen langs.

*Laagste prijsgarantie geldt voor een (long life) onderhoudsbeurt inclusief APK waarbij gebruik wordt gemaakt van originele fabrieksonderdelen. Kunt u de onderhoudsbeurt inclusief APK elders goedkoper krijgen? Op vertoon van een officiële offerte van een andere partij waaruit blijkt dat de beurt, volgens fabriekspecificaties uitgevoerd, daar goedkoper is, brengen wij het verschil plus € 10 in mindering op onze factuur.