IMG_8017 kopiëren

Century deelmobiliteit

Century heeft de ambitie om de mobiliteit slimmer en duurzamer te maken. Delen is steeds meer van deze tijd, vanwege de voordelen die het met zich meebrengt. De deelauto is voordelig in tarieven, omdat de auto gebruikt wordt door meerdere personen. Ook wordt door voertuigen te delen, kostbare (parkeer)ruimte beter en duurzamer benut. Daarnaast is er sprake van minder uitstoot en worden mensen bewuster van de manier waarop ze reizen. Voor sommigen betekent de beschikbaarheid van een deelauto zelfs dat het bezit van een tweede of derde voertuig niet meer nodig is. Door deze voordelen heeft het stimuleren van deelauto’s ook veel maatschappelijke impact.  

Voordelen van Century Deelmobiliteit:

Hoe kun je Century Deelmobiliteit gebruiken?

Je reserveert makkelijk en snel een Century Deelauto bij jou in de buurt. Met onze app heb je direct de beschikbaarheid inzichtelijk en heb je binnen 1 minuut jouw deelauto gereserveerd. Zo zorg je ervoor dat jouw deelauto er staat wanneer jij deze nodig hebt!

Let op: vanwege veiligheidsredenen hebben we een aantal tijdelijke acties ondernomen om ervoor te zorgen dat iedereen zuinig met onze deelauto’s omgaat. Na aanmelding, zal een collega van Team Century Deelmobiliteit contact opnemen. Er wordt dan verzocht om persoonlijke identificatie bij één van onze verhuurbalies bij Century Emmen, Century Groningen en Century Assen.

Wilt u op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen omtrent Century Deelmobiliteit?