https://amvsekofyo.cloudimg.io/crop/2880x1200/n/https://s3.eu-central-1.amazonaws.com/century-nl/09/private-lease-banner.png?v=1-0

Welkom bij Century Private Lease

Een auto private leasen in Groningen of Drenthe? Welkom bij Century Autogroep, dé private lease dealer van Noord-Nederland!

Zorgeloos rijden met Private Lease

Private lease is onbezorgd in een nieuwe auto rijden voor een vast bedrag per maand. Bij private lease zijn alle kosten inbegrepen: afschrijving, rente, afleverkosten, verzekering, schadeverzekering inzittenden, wegenbelasting, reparaties, onderhoud, APK, vervanging van banden, schadeherstel, glasreparatie, (inter)nationale pechhulp, BTW en vervangend vervoer na 24 uur. Het is niet voor niks dat een auto leasen met private lease erg populair is! Goed en goedkoop een auto private leasen doe je bij Century Autogroep, dé private lease dealer van Groningen en Drenthe! Vraag nu een offerte aan!*

Een greep uit onze populaire private lease auto's

De 5 zekerheden van private lease bij Century Autogroep

Je droomauto rijden zonder aanbetaling of betaling borg! Zorgeloos rijden voor een vast bedrag per maand. Je hoeft bij private lease via Century geen schadevrije jaren aan te tonen er is een vast verzekeringstarief. Een alles-in-1 maandbedrag exclusief brandstof en eventuele boetes. Het is mogelijk om je auto die je eventueel inruilt, cash op je rekening te krijgen. Ook is het mogelijk om bij Century te kiezen voor direct vervangend vervoer en verlaagd eigen risico, alles is mogelijk bij private lease via Century!

Wij verkopen onze private lease producten met de 5 zekerheden van Private Lease:

 1. Eerlijke voorwaarden: De Algemene voorwaarden zijn eerlijk en tot stand gekomen in samenwerking met de Consumentenbond.
 2. Compleet product: Het is duidelijk wat in de leaseprijs zit. Het leasecontract is inclusief onderhoud, reparatie, verzekeringen, pechhulp, vervangend vervoer en wegenbelasting.
 3. Bescherming tegen te hoge financiële lasten: De leasemaatschappij gaat samen met je bekijken en beoordelen hoeveel je wilt en kan betalen. Daardoor heb je de zekerheid dat je de maandelijkse leasekosten kunt betalen, zo kom je niet in de financiële problemen.
 4. 14 dagen bedenktijd: Je moet zorgeloos kunnen genieten van je leaseauto en een goede keuze kunnen maken. Toch niet de juiste keuze gemaakt? Je kan zonder problemen op je keuze terugkomen. Daarom heb je 14 dagen bedenktijd op je private lease auto bij Century Autogroep.
 5. Zekerheid bij klachten: Een eventueel geschil wordt snel en professioneel opgelost.

Bekijk de voorraad auto's en vraag een offerte aan! 

Blog over private lease

Er komen veel vragen binnen omtrent private lease. Wat zijn de voordelen en wat zijn de nadelen van private lease? Wat gebeurt er als ik misschien mijn baan verlies? Century Autogroep is de private lease dealer van Noord-Nederland en wij helpen u graag verder.

Voordelen van private lease

 • Alles in 1 maandbedrag, u heeft geen onvoorziene kosten;
 • Heeft u een inruilauto? Dan krijgt u de inruilwaarde op uw rekening gestort;
 • U heeft geen spaargeld nodig voor een private lease contract;
 • Geen aanbetaling en/of borg vereist;
 • Alles is mogelijk: u kunt de auto en het contract helemaal naar eigen wens samenstellen;
 • U heeft 14 dagen bedenktijd;
 • Mogelijkheden om het contract te ontbinden;
 • Aantonen schadevrije jaren niet nodig;
 • Na een ongeluk heeft u standaard vervangend vervoer na 24 uur en geen verhoging van de verzekeringspremie**.

Geen onverwachte kosten

Private lease is zorgeloos rijden, het vaste maandbedrag van private lease biedt deze zekerheid. Naast de inbegrepen onderhouds- en eventuele reparatiekosten, zijn de wegenbelasting en pechhulp bij de private leaseprijs inbegrepen. U hoeft dus alleen nog maar te tanken! Enkel de brandstof en eventuele boetes zijn voor eigen rekening.

Ik raak mijn baan kwijt of raak arbeidsongeschikt. Wanneer kan ik kosteloos de  lease overeenkomst opzeggen?

 • Indien er sprake is van een gedwongen ontslag waarbij u geen schuld heeft. U kunt dit aantonen doordat u recht op een WW-uitkering heeft.
 • Indien u 80% of meer arbeidsongeschikt bent verklaard. Dit kunt u aantonen met een besluit van een bevoegde instantie, het UWV, waarin dit is vermeld.
 • Indien sprake is van een echtscheiding of ontbinding geregistreerd partnerschap. In dat geval ontvangen wij van u de beschikking van de rechtbank en het bewijs van inschrijving van de echtscheiding c.q. ontbinding geregistreerd partnerschap bij de gemeente.
 • Indien de eerste contractant is overleden en u kunt aantonen dat eventuele overige contractant(en) het maandelijkse lease bedrag niet kunnen opbrengen.

Nadelen van private lease

 • De afkoop van een private lease contract kan bij overige omstandigheden geld kosten;
 • De auto blijft in bezit van de leasemaatschappij;
 • Bij onvoldoende financiële middelen kan de private lease afgewezen worden.

Alternatief voor private lease

Komt u niet in aanmerking voor private lease? Het is ook mogelijk om een (jonge) gebruikte auto te kopen met ondersteuning van het privé plan. Dit betreft een aanschaf waarin Century Autogroep facilitereert in de aflossing/financiele verplichting. Buiten de aflossing bent u verantwoordelijk voor de overige kosten zoals wegenbelasting, verzekering, onderhoud en onvoorziene reperaties. U kunt hierbij wel zekerheid inkopen door de auto aan te schaffen met garantie. Het voordeel van het privé plan is dat u aan het einde van de looptijd zelf eigenaar bent van de auto.

Goed om rekening mee te houden

 • Er vindt financiële toetsing en registratie plaats bij BKR te Tiel om u te beschermen tegen te hoge maandlasten.

Heeft dit uw interesse gewekt of wilt u vrijblijvend meer informatie? Neem dan contact op met onze private lease specialist Eerde Jan Bijslma via e.bijlsma@century.nl of via 06 – 51 28 34 10.

**indien de wegenbelasting stijgt of de verzekeringspremies landelijk stijgen mag de leasemaatschappij redelijkerwijs de premie doorvoeren

*Voorwaarden Private Lease

Century Autogroep biedt de private leaseproducten aan van Volkswagen Pon Financial Services. Volkswagen Private Lease, SEAT Private Lease, ŠKODA Private lease en Audi Private Lease wordt onder de voorwaarden van het Keurmerk Private Lease aangeboden door Volkswagen Pon Financial Services, handelsnaam van Volkswagen Pon Financial Services B.V., ingeschreven in het Handelsregister onder nummer 20073305. Vanaf tarieven zijn o.b.v. private lease inclusief BTW, bij 48 maanden, 10.000 km per jaar, € 500 eigen risico en regio Utrecht. Tarieven kunnen per regio afwijken in verband met provinciale opcenten. Brandstof is niet inbegrepen. Na jaar 1 bedraagt de tussentijdse opzegvergoeding maximaal 40% van de resterende leasetermijnen. Afbeelding kan afwijken van de werkelijkheid. Toetsing en registratie bij BKR te Tiel. De Algemene Voorwaarden zijn hier te vinden.