Brede visual (2)

Škoda bereidt zich voor op wereldpremière Škoda Vision Gran Turismo

Škoda presenteert op 24 april om 18.00u de Škoda Vision Gran Turismo concept car. De wereldpremière wordt live uitgezonden vanuit de PLAYzoneCZ Arena in Praag en is rechtstreeks te volgen op de Nederlandse Škoda Newsroom. Vooruitlopend op de onthulling heeft Škoda al een designschets vrijgegeven die het design van de achterlichten van de Škoda Vision Gran Turismo concept car prijsgeeft.

Škoda versterkt zijn presence in de digitale racewereld met de Škoda Vision Gran Turismo, een spectaculaire, volledig elektrische concept car die zijn opwachting gaat maken in de Gran Turismo 7 PlayStation racegame. De vierwielaangedreven monoposto combineert elementen van de iconische Škoda 1100 OHC Spider uit 1957 met de huidige Modern Solid-designtaal van het Tsjechische merk. De eerste schets onthult opvallende achterlichten met een kenmerkende smalle lichtsignatuur.

De wereldpremière van de Škoda Vision Gran Turismo is hieronder op 24 april vanaf 18.00u live te volgen: 

De informatie in dit nieuwsbericht was actueel op de datum van publicatie. Wijzigingen in modellen, uitvoeringen, prijzen, technische specificaties, afbeeldingen, of andere informatie zijn te allen tijde voorbehouden. Genoemde prijzen betreffen consumentenadviesprijzen. Het staat dealers en servicepartners vrij eigen verkoopprijzen en kortingen te hanteren. Aan de inhoud van dit nieuwsbericht kunnen geen rechten worden ontleend.