teaserformentor

Teaser CUPRA Formentor en Leon vooruitlopend op wereldpremière

De vernieuwde CUPRA Formentor en Leon gaan binnenkort een nieuw hoofdstuk toevoegen aan het succesverhaal van hun iconische voorgangers. De huidige Formentor is de bestseller binnen CUPRA’s gamma en is de bestverkochte A-CUV in Europa. Vorig jaar werden er liefst 120.000 exemplaren wereldwijd van geleverd. Sterke resultaten voor het allereerste model dat exclusief voor CUPRA werd ontworpen en ontwikkeld. Tegelijkertijd gaan de vernieuwde CUPRA Leon en Leon Sportstourer de ambities van het Spaanse merk een extra boost geven.

Beide modellen onderscheiden zich door CUPRA’s nieuwe design-DNA, de volgende generatie e-Hybrid plug-in hybridetechnologie, nieuwe mogelijkheden qua digitalisering en duurzame features. Bovendien tillen ze CUPRA’s merkfilosofie ‘electrifying performance’ naar een nog hoger niveau.

De wereldpremière van de vernieuwde CUPRA Formentor en CUPRA Leon en Leon Sportstourer vindt plaats op 29 april aanstaande om 21.00u en is hieronder live te volgen:

De informatie in dit nieuwsbericht was actueel op de datum van publicatie. Wijzigingen in modellen, uitvoeringen, prijzen, technische specificaties, afbeeldingen, of andere informatie zijn te allen tijde voorbehouden. Genoemde prijzen betreffen consumentenadviesprijzen. Het staat dealers en servicepartners vrij eigen verkoopprijzen en kortingen te hanteren. Aan de inhoud van dit nieuwsbericht kunnen geen rechten worden ontleend.