Een kijkje in de werkdag van Michelle Greven - de Groot

Over Michelle Greven - de Groot

Maak kennis met Michelle, 33 jaar, getrouwd en moeder van drie kinderen uit Winschoten. Na tien jaar in het basisonderwijs vond ze het tijd voor verandering. In oktober maakte ze de overstap naar P&O medewerker. Een half jaar lang heeft ze, met behulp van loopbaanbegeleiding en netwerkgesprekken, haar krachten en talenten ontdekt. Het was geen snelle beslissing; na het verkennen van andere mogelijkheden, koos ze voor de rol van P&O medewerker. Solliciteren bij Century was een volgende stap, en sinds 1 oktober is ze met trots onderdeel van het team. De dynamiek, het leuke team, en de fijne werkomgeving maken haar ervaring bij Century waardevol. 

Meestal begin ik de dag met…

Ik breng 's morgens eerst de kinderen naar de BSO, ik vertrek daarom om kwart over 7 van huis. Vervolgens moet ik zo’n 25 minuten rijden naar Century. Wanneer ik aankom op kantoor start ik eerst mijn laptop op en dan pak ik een kopje koffie. Vervolgens open ik mijn mail. We hebben 4 mailboxen en de box van AFAS. Die ga ik eerst een beetje scannend lezen, voeg vlaggetjes hier en daar aan toe en maak ik een TO-DO lijst. 

De laatste tijd ben ik druk bezig geweest met het kledingportaal. Kijken naar de bestellingen die binnenkomen, alle vragen beantwoorden en de bestellingen doorzetten. Alles is nog vrij nieuw, dus heb ik veel contact met onze leverancier. Verder ben ik erg bezig met prioriteren van de P&O taken, wat moet eerst, wat moet worden doorgevoerd, wat is belangrijk voor de volgende loonrun...  

Een van mijn favoriete momenten van de dag is…

Dingen afstrepen van mijn to do lijst. Ik merk dat ik op dit momenteel lekker in de flow zit. Ik krijg ook zeker voldoening van de taken die moeten gebeuren. Na een dag hard werken denk ik, wat heb ik veel gedaan en morgen gaan we weer lekker verder!  
En natuurlijk het wandelen tussen de middag, op die manier leer je toch je collega's beter kennen.  

Belangrijkste dagelijkse werkzaamheden zijn…

Als P&O medewerker ben ik verantwoordelijk voor onder andere werving, selectie, contractwijzigingen, inschrijvingen voor trainingen, inroosteren van BHV-trainingen, communicatie met medewerkers, evenementenplanning, roosters, verlof, samenwerking met de salarisadministratie, pensioenzaken, stagiairs, AFAS-uitleg, bedrijfsgezondheid en verzuimbeheer. Mijn rol is ervoor te zorgen dat alle P&O-processen soepel verlopen.

Waar blink jij in uit?

Ik ben natuurlijk nog niet zo lang in dienst, maar ik merk dat alles steeds lekkerder loopt. Omdat sommige dingen nog wel nieuw zijn, leer ik nog elke dag, dus ik hoop over een tijd dat het werk gewoon helemaal eigen is en dat ik dan in het werk uitblink. 

Stap jij ook in bij Century? -  Wij zoeken nieuw talent!

 

Ben jij iemand die altijd op de hoogte is van de laatste ontwikkelingen op automotive gebied en wil jij werken bij dé mobiliteitspartner van Noord-Nederland? Dat kan! Century Autogroep is namelijk op zoek naar nieuw talent.