Century Mobiliteit Campus

openingsfeest donderdag 19 april

Pagebanner_campus_1220x374.jpg

Met de officiële opening op donderdag 19 april van het hypermoderne schade-/ombouw-/PDI- en wasstraatcentrum, is de Century Mobiliteit Campus in Groningen bijna compleet en volgebouwd. Vanaf deze datum zijn de automerken Volkswagen, Audi, SEAT, ŠKODA en Volkswagen Bedrijfswagens dan ook gehuisvest op één campus!

Al met al ontwikkelingen waar we trots op zijn. Wat we graag met u willen vieren.  Meld u daarom onderaan deze pagina alvast aan voor de feestelijke opening op donderdagavond 19 april. Het belooft een spectaculaire avond te worden i.s.m. Porsche Centrum Groningen en het Noorderpoort College.

Openingsfeest Century Mobiliteit Campus 

Donderdag 19 april, Bornholmstraat Groningen

19.00 - 19.30 uur - ontvangst 
19.30 - 19.50 uur - welkomstwoord en diverse toespraken* 
19.50 - 20.00 uur - spectaculaire openingshandeling
20.00 - 22.00 uur - onder het genot van een hapje en drankje diverse activiteiten in alle panden op de campus

* toespraken van directielid Volkswagen AG (fabriek), directielid Pon (importeur), wethouder Gemeente Groningen

AANMELDEN OPENINGSFEEST

Bent u verhinderd? De dagen erna houden we Open Huis. Ook dan bent u vanzelfsprekend van harte welkom.

Nog meer mooi nieuws...

Kalkhof_260x175.jpgKalkhoff e-bikes dealer voor Noord-Nederland

Ook ons nieuwste merk, het fietsenmerk Kalkhoff, krijgt een plek op de nieuwe campus. Vanaf april 2018 zijn wij namelijk ook leverancier van Kalkhoff e-bikes. Dankzij de combinatie van traditionele waarden en moderne technologieën biedt Kalkhoff voor iedereen een perfecte e-bike.

150x100_CUPRA_logo.jpgCUPRA dealer voor Noord-Nederland

De bestaande SEAT dealervestiging van Century in Groningen wordt ook het officiële verkooppunt voor Noord-Nederland van het door SEAT gelanceerde nieuwe sportieve merk CUPRA. Naast Century worden in Nederland nog drie gespecialiseerde CUPRA-dealers aangesteld, waar consumenten straks terecht kunnen voor de optimale merkbeleving.

Totaaloplosser

Met het verder invullen van de campus in Groningen, inclusief ons Kalkhoff en CUPRA dealerchap, ontstaat een mobiliteitscentrum waar wij onze klanten voorzien in alle mogelijke mobiliteitsbehoeften. Of het nu gaat om het kopen, huren, (privé) leasen, financieren, verzekeren, onderhouden, schadeherstel of wassen van een personenwagen of bedrijfswagen, het kan op onze mobiliteit campus in Groningen. Zakelijke klant? De collega's van ons Business Center adviseren u graag bij het maken van de juiste keuzes. Daarnaast werken we nog hard aan de realisatie van een snellaadstation voor elektrische auto's, een onbemand tankstation én de introductie van (elektrische) deelauto's op het terrein. Geen auto nodig, of naast een auto een e-bike nodig? Vanaf april kunnen wij u dus ook daarin voorzien. 

Aanmeldformulier Opening Century Campus