De Century sponsordeal. Winst voor alle partijen.

Onder sponsoren verstaan wij een partnerschap die voor alle partijen winst oplevert. Het lid, de vereniging en natuurlijk ook Century Autogroep worden er beter van. Wij geloven niet in het vooraf overmaken van een bepaald geldbedrag ter promotie van ons bedrijf bij een vereniging. Dit is eerder een vorm van doneren. Wij vinden dat een vereniging én haar leden beloond moeten worden voor het gebruik maken van onze producten en diensten. Zo worden alle partijen er beter van!

Wat wij verenigingen bieden:

  1. 10% korting op de totaalfactuur (exclusief btw) voor onderhoud en schadereparatie bij onze vestigingen met een maximum van € 100, waarbij 5% voor het lid is en 5% ten goede komt aan de vereniging. Het clublid levert hiervoor een formulier in die staat op een speciale clubsponsorpagina op century.nl. De uitbetaling van de korting aan de vereniging vindt plaats, na een check bij de vereniging of het daadwerkelijk een clublid betreft. Natuurlijk mag het lid ook van zijn voordeel afzien en dit aan de vereniging toekennen.
  2. Een premie van € 100,- per gekochte auto bij onze vestigingen waarbij € 50,- aan het lid als korting wordt verleend op accessoires en de overige € 50,- ten goede komt aan de vereniging. Het clublid levert hiervoor een formulier in die staat op een speciale clubsponsorpagina op century.nl. De uitbetaling van de premie aan de vereniging vindt plaats, na een check bij de vereniging of het daadwerkelijk een clublid betreft. Natuurlijk mag het lid ook van zijn voordeel afzien en dit aan de vereniging toekennen.
  3. 10% korting voor de vereniging op autohuur bij onze verhuurvestigingen.

Wat wij van de vereniging verwachten:

  1. De vereniging promoot de sponsordeal door aan het begin van de samenwerking eenmalig een mailing te versturen naar alle clubleden met uitleg over de samenwerking. De mailing wordt door Century Autogroep opgemaakt en aangeleverd. De vereniging is verantwoordelijk voor het printen, verspreiden en de eventueel daaraan verbonden kosten.
  2. De vereniging promoot de sponsordeal actief op de website van de vereniging met een doorlink naar een eigen clubsponsorpagina op century.nl. De sponsorpagina wordt door Century Autogroep opgemaakt.
  3. De vereniging promoot de sponsordeal actief in haar programmablad met een advertentie die door Century Autogroep wordt opgemaakt en aangeleverd.
  4. Daarnaast is het aan de vereniging om de sponsordeal levendig te houden. Immers, des te meer promotie van de sponsordeal door de vereniging, des te groter de kans op een hoog sponsorbedrag voor de vereniging.

De partnerschap kan al gauw een leuk bedrag opleveren!


Een rekenvoorbeeld:
De merken Audi, SEAT, ŠKODA en Volkswagen die Century Autogroep vertegenwoordigt, zijn samen goed voor ongeveer 20% van het wagenpark in Nederland. Vereniging ABC heeft 500 leden. Dit zou betekenen dat circa 100 leden in onze merken rijden. Stel dat 5 leden (realistisch aantal) in jaar XYZ een auto kopen bij Century Autogroep en hun sponsorformulier inleveren. Het clublid krijgt € 50,- korting op accessoires. De  vereniging krijgt dat jaar € 250,- aan premies. Van diezelfde vereniging brengen 10 leden (realistisch aantal) in jaar XYZ hun auto voor een service beurt (gemiddelde besteding € 350) naar een van onze vestigingen. Het clublid krijgt € 17,50 korting en betaalt € 332,50. De vereniging ontvangt in totaal € 87,50 aan korting. Daarnaast organiseert de vereniging 1x per jaar een weekendtoernooi waarbij een tweetal 9-persoonsbusjes voor groepsvervoer nodig zijn. Normaal betaalt de vereniging hiervoor in totaal € 342. Echter met 10% korting slechts € 307,80. Dit bespaart de club € 34,20. Samenvattend levert de sponsordeal met Century Autogroep de vereniging in jaar XYZ het volgende op:

€ 250,-  premies verkoop auto’s
€ 87,50  korting op service
----------------------------------------- +
€ 337,50 subtotaal
€ 34,20  bespaard aan autohuur
----------------------------------------- +
€ 371,70 totaal verdiend aan sponsordeal

Meer informatie Century Autogroep sponsordeal

Bel voor meer informatie over de Century Sponsordeal met de marketingafdeling. Zij zijn te bereiken via telefoonnummer 050 – 853 7100. Een e-mail sturen kan ook via marketing@century.nl.

Let op, lever de e-mailbevestiging die u ontvangt vooraf in bij de verkoop of serviceadviseur om uw claim te verzilveren. Voor de voorwaarden, zie de sponsordealpagina van uw vereniging.