https://amvsekofyo.cloudimg.io/crop/2880x1200/n/https://s3.eu-central-1.amazonaws.com/century-nl/08/1440-x-600-kleurplaat.png?v=1-0

Century lespakket (i.s.m. Basicly), kleurplaat of informatie voor je spreekbeurt? Je vindt het op de kinderpagina.

Op deze speciale kinderpagina van Century Autogroep gaan we allemaal leuke dingen voor kinderen plaatsen.

Wat zou jij graag op deze pagina willen zien, doen of lezen? Laat het ons weten op marketing@century.nl en wie weet zie jij jouw idee terug op deze pagina.

Century lespakket

ITurnIT wil kinderen voorbereiden op de gedigitaliseerde samenleving. Om jou een beter beeld te geven van de ontwikkelingen binnen de mobiliteitsbranche heeft ITurnIT nu in samenwerking met Century onderwijsprojecten ontwikkeld. Zit je op de basisschool dan ga je aan de slag met een project over ‘schoon vervoer’ in 2050 waarin je nieuwe vervoersmiddelen ontwerpt. Zit je op de middelbare school dan ga je op zoek naar hoe jij kunt bijdragen aan duurzaamheid en mobiliteit in jouw eigen Smart City, je gaat prototypes voor apps ontwikkelen. Oh ja, je kunt ook nog meedoen aan de battle. De leukste projecten mogen een kijkje gaan nemen in de Volkswagen-fabriek in Emden. 

Spreekbeurt Volkswagen

Volkswagen is één van de allerbekendste automerken ter wereld. Lijkt het je een leuk idee om een spreekbeurt over Volkswagen te houden? Speciaal voor 8 tot 12 jarigen heeft Volkswagen Nederland een pakket samengesteld, waarmee je zó aan de slag kunt. Door op de afbeelding hieronder te klikken kan je tekst en foto’s downloaden. Filmpjes over Volkswagen vind je op het Youtube-kanaal van Volkswagen Nederland. Bekijk hier de Volkswagen spreekbeurt.

Spreekbeurt Audi 

Het motto van Audi is Voorsprong door techniek. Wil jij voorspong met je spreekbeurt? Download dan de tekst en foto's voor een hele stoere spreekbeurt over Audi. Filmpjes over Audi vind je op het Youtube-kanaal van Audi Nederland.

Weekplanner en kleurplaten Century Autogroep

We hebben een aantal hele leuke kleurplaten. Deze kun je downloaden door hieronder te klikken.

https://amvsekofyo.cloudimg.io/crop/2880x1200/n/https://s3.eu-central-1.amazonaws.com/century-nl/04/1440-x-600-kleuren-en-plakken-1.png?v=1-0