Brede visual (68)

Kinderpagina

De Century Autogroep kinderpagina

Op deze speciale Century Autogroep kinderpagina vind je leuke content voor kinderen, zoals het Century Autogroep lespakket, spreekbeurten en leuke kleurplaten. 

Knutselen en kleuren

We hebben een aantal hele leuke kleurplaten en knutselpakketten van Volkswagen, SEAT, Škoda en Audi. Deze vind je hieronder en kun je gratis downloaden. Veel knutsel- en kleurplezier!

1440 x 600  kleuren en plakken (1)
Century Autogroep lespakket (in samenwerking met Basicly

Basicly, voorheen ITurnIT, wil kinderen voorbereiden op de gedigitaliseerde samenleving. Om jou een beter beeld te geven van de ontwikkelingen binnen de mobiliteitsbranche heeft Basicly nu in samenwerking met Century Autogroep onderwijsprojecten ontwikkeld. Zit je op de basisschool dan ga je aan de slag met een project over ‘schoon vervoer’ in 2050 waarin je nieuwe vervoersmiddelen ontwerpt. Zit je op de middelbare school dan ga je op zoek naar hoe jij kunt bijdragen aan duurzaamheid en mobiliteit in jouw eigen Smart City en ga je prototypes voor apps ontwikkelen. Oh ja, je kunt ook nog meedoen aan 'de battle'. Hiermee mogen de leukste projecten een kijkje gaan nemen in de Volkswagen-fabriek in Emden. 


Spreekbeurt Volkswagen

Volkswagen is één van de allerbekendste automerken ter wereld. Lijkt het je een leuk idee om een spreekbeurt over Volkswagen te houden? Speciaal voor 8 tot 12 jarigen heeft Volkswagen Nederland een pakket samengesteld, waarmee je zó aan de slag kunt. Door op de afbeelding hieronder te klikken kun je de tekst en foto’s downloaden. Filmpjes over Volkswagen vind je op het Youtube-kanaal van Volkswagen Nederland. Bekijk hier de Volkswagen spreekbeurt.


Spreekbeurt Audi 

Het motto van Audi is 'Voorsprong door techniek'. Wil jij voorspong met je spreekbeurt? Download dan de tekst en foto's voor een hele stoere spreekbeurt over Audi. Filmpjes over Audi vind je op het Youtube-kanaal van Audi Nederland.