Brandstofbeheer

Century Lease werkt nauw samen met Volkswagen Pon Financial Serivces.

Nationaal

De Volkswagen Pon Financial Services Go the Easyway brandstofpas
Volkswagen Pon Financial Serivces heeft een Go the Easeway brandstofpas welke kan worden gebruikt bij alle tankstations van Texaco, Total en Firezone in Nederland. Wanneer de Volkswagen Pon Financial Services brandstofpas wordt gebruikt ontvangt u een korting(*) per liter op de geldende gemiddelde landelijke adviesprijs. Volkswagen Pon Financial Services is de enige leasemaatschappij in Nederland die u deze pas onder deze voorwaarden kan aanbieden.

(*) Firezone biedt standaard al zeer lage prijzen aan de pomp. Gemiddelde korting vanaf € 0,08 tot € 0,10 per getankte liter brandstof.

De Multi Tank Card
Deze universele brandstofpas kan worden gebruikt bij bijna alle tankstations in Nederland.

Een brandstofpas van een door uzelf gekozen oliemaatschappij
Dit is enkel mogelijk wanneer de brandstofpas kan worden uitgegeven door Multi Tank Card (dit geldt voor de meest voorkomende passen van bijvoorbeeld Shell/BP en Texaco).

Internationaal

Volkswagen Pon Financial Services biedt ook de mogelijkheid om in het buitenland te kunnen tanken met de brandstofpas. U kiest dan voor de brandstofpas Multi Tank Card met DKV-module. U kunt dan op ruim 26.000 locaties in Europa tanken.

De brandstofpas

Berijders van een leaseauto hebben de mogelijkheid om gebruik te maken van de brandstofpas en de gebruikersvriendelijke online administratie. Op de website van Multi Tank Card en Travelcard kunnen berijders en wagenparkbeheerders inloggen om declaraties en tankbeurten te raadplegen.

Wilt u het brandstofbeheer voor het gehele wagenpark raadplegen? Log dan in onder Relaties/Klanten. Hiervoor heeft u de gebruikersnaam en het wachtwoord nodig dat u van ons heeft ontvangen.

Logt u in als berijder, dan heeft u de volgende gegevens nodig:
Pasnummer | Kenteken | Pincode 

Brandstofbeheer Multi Tank Card : Inloggen
Brandstofbeheer Travelcard : Inloggen

Brandstofpas of inloggegevens kwijt

Bent u een brandstofpas of inloggevens kwijt? Vul het formulier in en wij helpen u zo spoedig mogelijk.