Informatie wagenparbeheer

Informatie wagenparkbeheer


Op deze pagina vindt u alle informatie voor uw wagenpark bij Century Lease. Zo vindt u er informatie over de fleetportaal, ziet u hoe u omgaat met brandstofbeheer en kunt u uw facturen rechtstreeks digitaal afhandelen.

Fleetinformatie

Natuurlijk wilt u alles weten over de status van uw wagenpark. Wat gaat goed en nog belangrijker; waar kan het beter. We bieden u graag de Fleetinformatie Tool aan. In dit overzichtelijke en transparante rapportagesysteem signaleert én beheert u snel en eenvoudig alles rondom uw wagenpark. 


Online Fleetinformatie Tool
U bekijkt, als klant van Century Lease, eenvoudig uw Fleetinformatie. Met persoonlijke inloggegevens kunt u op elk gewenst tijdstip inloggen. U kunt onder andere online overzichten bekijken, contractgegevens inzien, excessen in het wagenpark signaleren, gegevens van berijders aanpassen en kopieën van facturen opvragen. In één oogopslag een goed beeld van de actuele status van uw wagenpark.

Meer weten over de Fleetinformatie Tool? Neem gerust contact met ons op door te bellen met 050 853 7200. Wij geven u graag een demonstratie.

Fleetplatform

Met het Fleetplatform kunnen uw berijders makkelijk zelf hun leaseauto configureren, het leasetarief berekenen en het leasevoorstel bij u indienen. U kunt alle autoconfiguraties van uw berijders bekijken, goedkeuren en indienen bij Century Lease. Ook specifieke klantgerelateerde uitgangspunten, zoals die zijn vastgelegd in de klantspecifieke autoregeling, kunnen worden vastgelegd. De berijder calculeert dan altijd conform de uitgangspunten van uw autoregeling. Uiteraard zal altijd eerst beoordeeld worden of de specifieke afspraken wel systeemtechnisch vastgelegd kunnen worden. Onze leasepartner, Volkswagen Pon Financial Services, streeft gezamenlijk met u naar de meest optimale invulling van uw wensen en uitgangspunten. Middels uw gebruikersnaam en wachtwoord kunt u inloggen. 

In de onderstaande video's wordt duidelijk uitgelegd hoe het Fleetplatform werkt.

Enthousiast over het Fleetplatform? Neem gerust contact met ons op. Onze contactgegevens vindt u onderaan deze pagina.

Digitale facturatie

Duurzaamheid is een onderwerp waar we veel aandacht aan besteden. Daarom versturen we onze facturen zoveel mogelijk digitaal.

Hoe werkt het?
Zodra de factuur klaarstaat, ontvangt u een e-mailbericht met een link erin. Via deze link kunt u direct uw factuur bekijken. Als u zich registreert in de Invoice Portal, dan kunt u gebruikmaken van de uitgebreide functionaliteiten die Invoice Portal u biedt. Download onderaan deze pagina de handleiding van Invoice Portal 'Handleiding - Digitaal factureren'.

Veilig
Voor het verzenden van de facturen maken we gebruik van de gekwalificeerde digitale handtekening. Dit betekent dat u verzekerd bent van een veilige service die geheel in overeenstemming is met de eisen van de fiscus.

Heeft u vragen?
De meest gestelde vragen vindt u onderaan deze pagina. Staat uw vraag er niet bij of bent u nog niet over op digitaal factureren, maar wilt u dat wel? Neem dan gerust contact met ons.

Voordelen digitale facturatie

Brandstofbeheer

Century Lease biedt u diverse mogelijkheden met betrekking tot het opnemen van de brandstof in het leasecontract. Wanneer dit het geval is kunt u snel en gemakkelijk de brandstofkosten van al uw medewerkers inzien en eventueel declareren. Hieronder leggen we uit welke mogelijkheden u heeft.

De Volkswagen Pon Financial Services Go the Easyway brandstofpas
Volkswagen Pon Financial Serivces heeft een Go the Easeway brandstofpas welke kan worden gebruikt bij alle tankstations van Texaco, Total en Firezone in Nederland. 

De Multi Tank Card
Deze universele brandstofpas kan worden gebruikt bij bijna alle tankstations in Nederland.

Een brandstofpas van een door uzelf gekozen oliemaatschappij
Dit is enkel mogelijk wanneer de brandstofpas kan worden uitgegeven door Multi Tank Card (dit geldt voor de meest voorkomende passen van bijvoorbeeld Shell/BP en Texaco).

Internationaal
Volkswagen Pon Financial Services biedt ook de mogelijkheid om in het buitenland te kunnen tanken met de brandstofpas. U kiest dan voor de brandstofpas Multi Tank Card met DKV-module.

De brandstofpas
Berijders van een leaseauto hebben de mogelijkheid om gebruik te maken van de brandstofpas en de gebruikersvriendelijke online administratie. Op de website van Multi Tank Card en Travelcard kunnen berijders en wagenparkbeheerders inloggen om declaraties en tankbeurten te raadplegen.

Wilt u het brandstofbeheer controleren? Klik dan op een van de onderstaande knoppen.

Aanvragen & declaraties

Als wagenparkbeheerder heeft u diverse documenten nodig om alle zaken omtrent uw wagenpark te regelen. Op de pagina van VWPFS vindt u alle persoonlijke documenten en services in één overzicht. Via de onderstaande knop regelt u meteen uw aanvragen & declaraties.

Direct contact opnemen