MIND

MIND Mobility, ook voor uw wagenpark


Be connected met MIND Mobility. Zet als wagenparkbeheerder uw wagenpark optimaal in en ervaar als berijder onder andere het gemak van digitale rittenregistratie, rijstijladvies en pro actief onderhoudsadvies. Zo haalt u uit iedere auto het maximale rendement.

Waarom MIND Mobility? De MIND smartbox is geschikt voor vrijwel elke auto, ongeacht het merk of model. Het systeem geeft 100% nauwkeurige data en voldoet aan alle eisen van de Belastingdienst. In veel nieuwe modellen van Volkswagen, Audi, SEAT, Škoda en Volkswagen Bedrijfswagens is standaard al een MIND smartbox ingebouwd. En het allerbelangrijkst, MIND Mobility biedt de wagenparkbeheerder én berijder tal van voordelen waardoor een auto en/of het wagenpark optimaal ingezet wordt.

home-section3-laptop

Voordelen voor de wagenparkbeheerder

 • check

  Op ieder moment volledig en realtime inzicht van het wagenpark.

 • check

  Bestuurders vergelijken en aanmoedigen om zuiniger te rijden gebaseerd op onder meer acceleratie en remgedrag.

 • check

  Minder stilstand en minder onverwacht onderhoud door pro-actief onderhoud.

 • check

  Meerdere bestuurders kunnen zonder probleem wisselen van auto.

 • check

  MIND werkt samen met Volkswagen, Audi, SEAT, Škoda en Volkswagen Bedrijfswagens. In veel nieuwe modellen wordt de MIND smartbox standaard ingebouwd. Deze voertuigen kunt u vrijwel direct laten aansluiten op de MIND Fleet Portal. Op ieder moment volledig en realtime inzicht van het wagenpark.

Voordelen voor de berijder