ŠKODA FABIA COMBI

  • € 17.690

22% bijtelling

Geadverteerde consumenten verkoopprijs

Klik hier voor meer informatie over de geadverteerde consumenten verkoopprijs.

De ŠKODA FABIA COMBI Bij Century

Frisse designelementen en geavanceerde technologie zetten de toon in de ŠKODA FABIA COMBI. Een front met LED-koplampen- en dagrijverlichting bezorgt de FABIA COMBI nog krachtigere looks. Ook onderscheidt hij zich door een nieuwe generatie infotainmentsystemen en handige ‘Simply Clever’ features.

Ontdek de FABIA COMBI

Binnen

SKODA Fabia Combi Binnen

Buiten

SKODA Fabia Combi Buiten

IJskrabber in de tankklep

Geen onaangename verrassingen meer tijdens koude winterochtenden. Elke FABIA heeft standaard een ijskrabber, in het klepje van de brandstoftank.

SKODA Fabia Combi

SKODA Fabia Combi

Parkeerkaarthouder

Rondslingerende parkeerbonnetjes in je auto behoren tot het verleden met de handige parkeerkaarthouder achter de voorruit. Voor optimale zichtbaarheid.

Paraplu in houder

Zeg je 'ŠKODA', zeg je 'standaard paraplu aan boord'. Uiteraard ook in de FABIA, in een daarvoor ontworpen houder onder de bijrijderstoel.

SKODA Fabia Combi

SKODA Fabia Combi

Netjes opgebrogen

In de bagagenetjes aan de binnenkant van de voorstoelen kun je gemakkelijk kleine dingen opbergen die je graag binnen handbereik houdt.

Slimme verlichting

De kofferbak wordt verlicht via uitneembare bagageruimteverlichting. Heb je dus ergens anders licht nodig? Neem hem eenvoudig uit en schijn bij.

SKODA Fabia Combi

1.0 Greentech-motor

SKODA Fabia Combi Clever

De ŠKODA FABIA is leverbaar met de 1.0 Greentech 55 kW/75 pk benzinemotor. De zuinige krachtbron is onder andere beschikbaar voor de FABIA Clever. Het populaire compacte model is heeft een restyling voor de voor- en achterzijde gekregen, met voor het eerst LED-koplampen en -achterlichten. Ook heeft ŠKODA het interieur verder verfijnd, is het aanbod innovatieve assistentiesystemen verder uitgebreid en is de FABIA voorzien van vele praktische 'Simply Clever'-functies.

ŠKODA levert de FABIA met vlotte en efficiënte 1.0-liter benzinemotoren. Nieuw is de 55 kW/75 pk 1.0-liter Greentech met indirecte brandstofinjectie en een handgeschakelde vijfversnellingsbak, die per direct leverbaar is.

Meer weten over de ŠKODA FABIA COMBI? Kom langs bij Century , of neem contact met ons op.

Bestandsnaam Bestandstype Bestandsgrootte
PDF Prijslijst SKODA Fabia Combi - januari 2019 - Century .pdf PDF 1.15 MB Downloaden
PDF Leaflet SKODA Fabia Combi Clever - Century .pdf PDF 3.21 MB Downloaden
PDF Brochure SKODA Fabia Combi - Century .pdf PDF 5.93 MB Downloaden
PDF Brochure SKODA Fabia Combi Monte Carlo - Century .pdf PDF 1.9 MB Downloaden
UW ŠKODA samenstellen

Voorbeeldberekening: FABIA COMBI

Kredietsom € 13.268 Maandlasten € 188 Totaalprijs krediet € 15.613 Effectieve rente op jaarbasis 6,99% Slottermijn € 8.845 Looptijd 36 maanden Contantprijs € 17.690 Aanbetaling € 4.423

Disclaimer

* Century Private Lease wordt onder de voorwaarden van het Keurmerk Private Lease aangeboden door Volkswagen Financial Services, handelsnaam van Volkswagen Leasing B.V., ingeschreven in het Handelsregister onder nummer 20073305. Vanaf tarieven zijn o.b.v. private lease inclusief BTW, bij 48 maanden, 10.000 km per jaar, € 500 eigen risico en regio Groningen en kunnen per regio afwijken in verband met provinciale opcenten. Brandstof is niet inbegrepen. Na jaar 1 bedraagt de tussentijdse opzegvergoeding maximaal 40% van de resterende leasetermijnen. Afbeelding kan afkijken van de werkelijkheid. Toetsing en registratie bij BKT te Tiel. De Algemene voorwaarden zijn hier te vinden. 

Keurmerk Private Lease

De 5 zekerheden van Keurmerk Private Lease:

- Eerlijke voorwaarden
- Compleet product
- Bescherming tegen te hoge financiële lasten
- 14 dagen bedenktijd
- Zekerheid bij klachten

Keurmerk Private Lease
Sluiten

Financier de ŠKODA FABIA COMBI vanaf € 188 p/m

€ 17.690
€ 13.268
€ 188

Voorbeeldberekening (Op basis van bovenstaande gegevens):
ŠKODA FABIA COMBI

Kredietsom € 13.268 Maandlasten € 188 Totaalprijs krediet € 15.613 Effectieve rente op jaarbasis 6,99% Looptijd 36 maanden