201908-fabia-combi 15.jpg

ŠKODA FABIA COMBI

Ontdek de FABIA COMBI

Frisse, nieuwe designelementen en geavanceerde technologie zetten de toon in de nieuwe ŠKODA FABIA COMBI. De COMBI biedt iets meer ruimte dan de FABIA HATCHBACK, waardoor hij zeer geschikt is als je gaat voor meer flexibiliteit en ruimte. Een nieuw front met LED-dagrijverlichting bezorgt de FABIA COMBI nog krachtigere looks naast handige ‘Simply Clever’ features.

Slimme assistenten

201908-fabia-combi 2.jpg

Adaptive Cruise Control

De adaptive cruise control houdt niet alleen een vaste snelheid aan, maar automatisch ook een veilige afstand ten opzichte van een voorligger.

201908-fabia-combi 3.jpg

Blind Spot Detect

Dodehoek-herkenning 'ziet' via parkeersensoren voor en achter verkeer dat zich in de dode hoek bevindt en waarschuwt je tijdig.

201908-fabia-combi 16.jpg

Front Assist

Wanneer er gevaar dreigt en je zelf niet tijdig ingrijpt, remt de Front Assistant voor jou. Automatisch, met behulp van radartechnologie.

201908-fabia-combi 17.jpg

Smart Light Assistant

De auto schakelt zelf tussen dim- en grootlicht. Zo worden er nooit meer tegenliggers verblind.

201908-fabia-combi 18.jpg

Park Assist

Parkeren was nog nooit zo makkelijk.

201908-fabia-combi 19.jpg

Rear Traffic Alert

Deze uitbreiding van Blind Spot Detection ondersteunt je bij het achteruit uitparkeren vanuit een onoverzichtelijke situatie en remt bij gevaar vanzelf.

Simply Clever

IJskrabber in de tankklep

Geen onaangename verrassingen meer tijdens koude winterochtenden. Elke FABIA heeft standaard een ijskrabber, in het klepje van de brandstoftank.

Parkeerkaarthouder

Rondslingerende parkeerbonnetjes in je auto behoren tot het verleden met de handige parkeerkaarthouder achter de voorruit. Voor optimale zichtbaarheid.

Paraplu in houder

Zeg je 'ŠKODA', zeg je 'standaard paraplu aan boord'. Uiteraard ook in de FABIA, in een daarvoor ontworpen houder onder de bijrijderstoel.

Netjes opgeborgen

In de bagagenetjes aan de binnenkant van de voorstoelen kun je gemakkelijk kleine dingen opbergen die je graag binnen handbereik houdt.

Slimme verlichting

De kofferbak wordt verlicht via uitneembare bagageruimteverlichting. Heb je dus ergens anders licht nodig? Neem hem eenvoudig uit en schijn bij.

FABIA COMBI

Contact
Kan ik u helpen?