KAMIQ

Nieuwe compacte cross-over

Nieuwe stads-SUV

Stoere looks verpakt in het formaat van een compacte auto: veel beter kun je de KAMIQ niet typeren. De nieuwe cross-over mixt de klassieke voordelen van een SUV – een hoge zit, optimaal zicht, veiligheid en flexibiliteit – met de wendbare rijeigenschappen van een coupé in de compacte klasse. Met moderne assistentie- en infotainmentsystemen, veel ruimte en talloze Simply Clever-functies, is de KAMIQ een echte ŠKODA.

Nieuwe compacte cross-over

Bekijk hier de eerste beelden

Bekijk de details

201908-KAMIQ 5.jpg

Nieuw interieurconcept

Kort voor de wereldpremière van de nieuwe KAMIQ op de Autosalon van Genève zijn de eerste beelden vrijgegeven van het interieur van de nieuwe cross-over SUV. Het interieur combineert strak design en praktische bediening met ŠKODA's gebruikelijke hoeveelheid beschikbare binnenruimte. 

201908-KAMIQ 14.jpg

Het woord KAMIQ

Het woord KAMIQ komt uit de taal van de Inuit, de naam waarmee de Eskimo's van Groenland en Canada zichzelf aanduiden. Het woord is min of meer te vertalen als 'tweede huis', die perfect past in elke situatie.

201908-KAMIQ 15.jpg

Nieuw koplampdesign

Opvallend is het nieuwe ontwerp van de LED-koplampen. Die zijn in tweeën gedeeld, met de strip van de dagrijverlichting boven de koplampunits. Daarbij is de KAMIQ het eerste model van ŠKODA net dynamische richtingaanwijzers voor en achter.

201908-KAMIQ 16.jpg

Gebaseerd op de VISION X

De nieuwe KAMIQ vertaalt het aansprekende design van ŠKODA VISION X concept car door naar een productiemodel.

KAMIQ

Contact
Kan ik u helpen?