Shortlease bij Century Autogroep

Jonge auto's, maximale flexibiliteit en scherpe prijzen. Dat is Shortlease bij Century Autogroep.

Het leasen van een auto komt steeds vaker voor. Dit komt omdat het enorm veel voordelen met zich mee brengt, ten opzichte van de aanschaf van een auto. Denk aan de zekerheid van een vast bedrag per maand, geen verassingen in het kader van reparaties en altijd rijden in jonge auto’s.

Echter, kent het leasen van een auto ook voorwaarden welke voor sommige gebruikers, zowel zakelijk als privé, minder aantrekkelijk zijn; zoals de looptijd en het ‘vastzitten aan een contract’. Hier komt Shortlease (ook wel Flexlease of Flexibele Lease genoemd) om de bocht kijken!

Herkent u zich in onderstaande situaties?
 • U bent net een onderneming gestart of van plan te starten.
 • U heeft voor projecten tijdelijk vervoer nodig.
 • U heeft medewerkers met een tijdelijk contract.
 • U heeft tijdelijk een (bedrijfs)wagen nodig totdat uw nieuwe wagen geleverd wordt.
Laagste tarieven

Wij bieden u in Noord-Nederland de laagste 'Shortlease' tarieven voor een Audi, SEAT, ŠKODA of Volkswagen (bedrijfswagen) inclusief gratis aflevering. Shortlease noemen wij ook wel Flexibele Lease, omdat flexibiliteit het belangrijkste kenmerk is van deze vorm van een auto huren.

Wat houdt Shortlease bij Century Autoverhuur in?

In het geval van een Shortlease neemt u voor periodes van 2 tot 24 maanden een jonge (bedrijfs)wagen af tegen scherpe prijzen, met maximale flexibiliteit en zonder financieel risico te lopen. Shortlease is dus, voor wat uw vervoerswensen betreft, een perfecte aanvulling op onze bestaande verhuurproducten. Ideaal toch?

Informatie

Heeft u vragen over Shortlease? Bel of mail gerust met Century Autoverhuur. Onze medewerkers adviseren u graag over de meest geschikte oplossing voor u. 

Web Ready JPG-ID.3 IN0047

De voordelen van Shortlease op een rij

 • check

  De laagste tarieven voor een Audi, SEAT, ŠKODA of Volkswagen (bedrijfswagen) in Groningen en Drenthe.

 • check

  Overeenkomsten van 2 tot 24 maanden.

  Vanaf 2 maanden, zonder boetebedrag, per dag opzegbaar.

 • check

  Auto bij begin overeenkomst gegarandeerd jonger dan 6 maanden*.

  Auto bij een leeftijd van 18 maanden gratis vervangen*.

 • check

  Auto standaard uitgerust met airconditioning, navigatiesysteem en telefoonvoorbereiding.

  Auto's met grijs kenteken standaard uitgerust met een trekhaak.

 • check

  Laagste tarieven voor winterbanden.

 • check

  Vast bedrag per maand inclusief allriskverzekering, onderhoud, mobiliteitsgarantie en indien nodig vervangend vervoer.

 • check

  Nooit te veel betalen, verrekening achteraf.

 • check

  Gratis aflevering door heel Nederland.

* Auto's die ingezet worden als speciaal vervoer maken geen deel uit van het standaard wagenpark. Hierdoor kan het zijn dat deze auto's bij aanvang ouder zijn dan zes maanden en dat ze bij een leeftijd van 18 maanden niet vervangen kunnen worden.

Veelgestelde vragen over Shortlease

Zakelijk
Als je een medewerker in dienst hebt met een tijdelijk contract, zzp’er bent of een startende ondernemer bent en je een auto nodig hebt, dan kun je denken aan een zakelijk shortlease contract. Tussentijds, of aan het eind van het contract, is er nog steeds de mogelijkheid de duur van het contract te verlengen. Daarnaast is het ook mogelijk om tóch net die mooiere / grotere auto te shortleasen en de huidige in te leveren. Oftewel maximale flexibiliteit! 

Particulier
Ook voor jou als particulier kan shortlease een uitkomst bieden. Is je auto onverhoopt kapot, of heb je deze verkocht en weet je nog niet wat er voor terug moet komen? Dan kun je ook als privé persoon een auto shortleasen. Er wordt niet getoetst op BKR, inkomen of  type arbeidscontract.
Rijd je graag in de nieuwste modellen? Dan is shortlease ideaal als je graag nieuwe auto’s rijdt. Ons shortlease park bestaat uitsluitend uit jonge wagens welke maximaal slechts 24 maanden oud zijn! Vraag daarnaast naar onze mogelijkheden om samen met ons een nieuwe shortlease auto uit te zoeken.

Alles wat ook bij Full Operational Lease inbegrepen is; afschrijving, (inzittenden)verzekering, wegenbelasting, onderhoud, banden én vervangend vervoer bij reparatie/onderhoud aan uw Shortlease auto. Dit betekent volledige zekerheid van vaste kosten per maand. Alleen de brandstof komt er nog overheen.

Shortlease betekent kort gezegd een leaseovereenkomst voor een verkorte periode, van 1 tot 24 maanden. Bij Private Lease of Zakelijk Lease heeft men het vaak over een looptijd van ca. 24 tot 60 maanden, afhankelijk van het soort contract en de te rijden kilometers. Wanneer men een lease contract aan gaat en deze voor de vooraf contractueel vastgelegde einddatum wil opzeggen, zit je aan een afkoopsom vast. Shortlease biedt de mogelijkheid om na één maand, per maand (of soms zelfs per dag) het contract op te zeggen. Zonder financiële gevolgen!

Dat kan al, afhankelijk van het type auto en de huidige voorraad, vanaf 1 uur na aanvraag! Ook bij een specifiekere aanvraag kan je tijdelijk in een voorraad auto rijden tot de gewenste auto beschikbaar is. Op deze manier ben je altijd snel weer mobiel!

De voordelen op een rijtje:

 • Altijd de nieuwste modellen
 • Zekerheid én veiligheid van een jonge auto
 • Heldere afspraken
 • Flexibele contracten
 • Geen toetsing op BKR
 • All-in prijzen m.u.v. brandstof

Heeft u interesse? Neem dan contact op via onderstaande contactgegevens.