Heldere afspraken bij shortlease, dat is wel zo prettig

Heldere afspraken. Maximale flexibiliteit.

Door een flexibele lease overeenkomst aan te gaan bent u verzekerd van maximale flexibiliteit. Onze overeenkomsten zijn simpel en helder. Zo weet u altijd waar u aan toe bent.

Overeenkomstduur

Flexibele lease is mogelijk voor periodes van twee tot maximaal vierentwintig maanden.

Minimale leaseperiode

De minimale leaseperiode van flexibele lease bedraagt twee maanden.

Jonge (bedrijfs)wagens

U krijgt van ons altijd een auto die bij aanvang van de overeenkomst niet ouder is dan 6 maanden. Daarnaast garanderen wij u dat u nooit in een auto zult rijden die ouder is dan 18 maanden. Bereikt uw auto tijdens uw leaseperiode de leeftijd van 18 maanden? Dan wisselen wij de auto gratis om voor een nieuwer exemplaar. Zo rijdt u altijd in een jonge (bedrijfs)wagen. Auto's die ingezet worden als speciaal vervoer maken geen deel uit van het standaard wagenpark. Hierdoor kan het zijn dat deze auto's bij aanvang ouder zijn dan zes maanden en dat ze bij een leeftijd van 18 maanden niet vervangen kunnen worden.

Basisuitrusting van uw (bedrijfs)wagen

Wij zorgen dat uw auto standaard uitgerust is met airconditioning, navigatiesysteem en telefoonvoorbereiding.

Prijsbepaling

De maandprijs wordt gebaseerd op het door u aan te geven verwachte aantal kilometers per maand/jaar.

Eigen risico

Een all-riskverzekering is bij het leasebedrag inbegrepen. Houd wel rekening met een eigen risico van € 225,- per schadegeval voor de Audi A1, SEAT Mii, SEAT Ibiza, Volkswagen up!, Volkswagen Polo en Volkswagen Golf. En een eigen risico van € 325,- per schadegeval voor alle overige auto's. Voor jongeren tot 24 jaar geldt een supplement van € 100 per schadegeval.

Toetsing offerte aanvraag

Iedere offerte aanvraag wordt op kredietwaardigheid beoordeeld. Century Autoverhuur behoudt zich het recht voor om aanvragen te weigeren als er twijfel bestaat over de kredietwaardigheid van de aanvrager.

Aflevering

Wij leveren auto's kosteloos af in heel Nederland.

Facturatie

U betaalt bij ons maandelijks een vast leasebedrag vooruit waarbij een all-riskverzekering, het onderhoud, de mobiliteitsgarantie en indien nodig vervangend vervoer is inbegrepen. Bij de levering van de auto dient de 1e maand voldaan te worden. Hierna volgt een maandelijkse automatische incasso.

Opzeggen overeenkomst

Na het verstrijken van de minimale leaseperiode van twee maanden kunt u de overeenkomst per dag opzeggen. Hieraan zijn geen kosten verbonden.

Eindafrekening

Na het opzeggen van de overeenkomst vindt er een eindafrekening plaats. Eventueel te veel of te weinig betaalde bedragen worden verrekend.
 

Overige voorwaarden

Tenzij anders overeengekomen zijn op een flexibele lease overeenkomst de algemene huurvoorwaarden voor de leden van de Bovag verhuurbedrijven van toepassing.