10x werkplaatsvoordeel bij Century

Onderhoud, schade, banden of ruitenservice? Bij ons vindt u alles onder één dak. Wij gaan voor uiterst tevreden klanten!

Bij onderhoud aan uw auto bij een Century vestiging profiteert u altijd van onze tien werkplaatsvoordelen. Niet alleen goed voor uw auto, maar ook voor uw portemonnee. Wat de voordelen zijn?

1. GRATIS vervangend vervoer bij garantiewerkzaamheden.
Gratis vervangend vervoer is op basis van het kleinste model per merk inclusief 50 vrije kilometers. De brandstofkosten zijn niet inbegrepen en de auto dient volgetankt ingeleverd te worden.

2. GRATIS haal- en brengservice en GEREDUCEERD TARIEF vervangend vervoer bij regulier onderhoud en reparaties
Gratis haal- en brengservice geldt voor een afstand tot 10 kilometer van de vestiging. Of u rijdt al een Volkswagen up!, SEAT Mii, ŠKODA Citigo voor € 24. Een Audi A1, Volkswagen Caddy voor € 35. Deze prijzen zijn per dag en zijn inclusief 100 vrije kilometers. De brandstofkosten zijn niet inbegrepen en de auto dient volgetankt ingeleverd te worden. Heeft u behoefte aan een andere auto, kijk op centuryautoverhuur.nl voor ons complete aanbod.

3. GRATIS einde garantie controle
De einde garantiecontrole geldt voor alle mogelijke garanties die op uw auto zitten. Voorwaarde is dat de auto gedurende de garantieperiode conform de fabrieksvoorschriften is onderhouden bij de officiële merkdealer. Het gestempelde onderhoudsboekje moet getoond kunnen worden.

4. Voor alle auto’s van 5 jaar of ouder geldt:

- GRATIS APK in combinatie met een grote onderhoudsbeurt;
- GRATIS haal- en brengservice;

- vervangend vervoer voor € 14 per dag in combinatie met een grote onderhoudsbeurt;
- vaste lage onderhoudspakketprijzen met laagste prijsgarantie;
- gereduceerd werkplaatstarief op reparaties.

Deze voordelen gelden voor auto’s waarbij de datum van het kenteken deel 1 vijf jaar of ouder is. Voor de gratis haal- en brengservice gelden dezelfde condities als bij punt 2. Het vervangend vervoer betreft een Volkswagen up!, SEAT Mi of ŠKODA Citigo voor € 14 of een Audi A1, Volkswagen Caddy voor € 25. Deze prijzen zijn per dag en zijn inclusief 100 vrije kilometers. De brandstofkosten zijn niet inbegrepen en de auto dient volgetankt ingeleverd te worden. Het gereduceerde werkplaatstarief is bij de onderhoudspakketprijzen inbegrepen en geldt alleen voor losse reparaties.

5. EXPRESS SERVICE; direct geholpen worden zonder afspraak, snel weer mobiel
Mankeert uw auto iets? Dat wilt u uiteraard snel opgelost hebben. Met de Express Service wordt uw auto, als de reparatie minder dan een uur in beslag neemt, direct gerepareerd.

6. GRATIS tussentijds bijvullen van koelvloeistof, motorolie en ruitensproeiervloeistof
Voor het gratis bijvullen geldt voor motorolie een maximum van 1liter per keer. Het bijvullen is van toepassing tussen de onderhoudsbeurten door onder de voorwaarde dat de laatste servicebeurt is verricht bij een Century vestiging.

7. GRATIS motorsoftware update tijdens een onderhoudsbeurt
Als uw auto voor een kleine of grote onderhoudsbeurt bij ons in de werkplaats is, controleren wij altijd of de motor van uw auto over de meest recente softwareversie beschikt. Is dit niet het geval, dan voeren wij de update kosteloos voor u uit. Met een up to date softwareversie blijft uw motor ideaal afgesteld waardoor u schoner en zuiniger rijdt.

8. GRATIS ruitreparatie en KORTING op nieuwe banden
Heeft u een sterretje in de ruit? Op vertoon van uw groene kaart kunnen wij in de meeste gevallen (afhankelijk van uw verzekering) uw ruit gratis repareren. Nieuwe banden nodig? Informeer bij de service afdeling naar de mogelijkheden.

9. GRATIS pechhulp in bijna heel Europa
Als u het reguliere onderhoud en reparaties op tijd door de merkdealer laat uitvoeren, bent u verzekerd van mobiliteitsgarantie. Als u ergens anders onderhoud aan uw auto heeft laten plegen, betekent dit niet dat u uw mobiliteitsgarantie kwijt bent. Na een grote beurt bij de merkdealer heeft u gewoon weer recht op mobiliteitsgarantie.

10. HOGERE RESTWAARDE van uw auto
Een dealeronderhouden auto heeft doorgaans een hogere restwaarde.

Naast bovenstaande voordelen profiteert u natuurlijk ook van onze goed opgeleide en vakkundige monteurs die volgens de hoogste eisen werken.  Doordat ze regelmatig trainingen volgen en getest worden op hun kennis is hun deskundigheid gegarandeerd. Onze monteurs stellen alles in het werk om uw auto snel weer de weg op te krijgen.  Mocht het zo zijn dat ze bij het onderhoud aan uw auto iets tegenkomen wat niet in orde is, dan vindt reparatie altijd plaats in overleg met u. U bepaalt. Hierdoor heeft u nooit verrassingen achteraf.

De tien werkplaatsvoordelen bij Century gelden voor alle particulieren en klein zakelijke eigenaren (lease auto's uitgesloten) rijdend in een auto van het merk Audi, Volkswagen, Volkswagen Bedrijfswagens, Volkswagen Campers, SEAT en ŠKODA.

Werkplaatsafspraak maken