1440 x 600 Century Occasion Centrum

Wij helpen u graag bij uw zoektocht

Zoekt u een jonggebruikte Audi, Volkswagen, SEAT, ŠKODA of Volkswagen bedrijfswagen tot ca. 18 maanden jong, maar kunt u deze in ons reguliere occasionaanbod niet vinden? Laat ons helpen uw auto te vinden.

  • Voor een jonggebruikte Audi en Volkswagen (bedrijfswagen) tot 18 maanden jong kunnen wij zoeken in een (inter)nationale database
  • Voor een jonggebruikte SEAT en ŠKODA kunnen wij zoeken in een nationale database 
  • Keuze uit duizenden modellen
  • Van basisuitvoering tot zeer luxueus
  • Wij doen u altijd een voorstel

Century Autogroep heeft de mogelijkheid om rechtstreeks bij de importeur en de fabriek jonggebruikte modellen af te nemen. Dit betekent voor u dat wij uw auto kunnen zoeken in een database van wel 5000 jonggebruikte modellen tot circa 18 maanden jong. Alle modellen. Van basisuitvoering tot zeer luxueus. In tot nu toe bijna alle gevallen hebben wij de gewenste auto en uitvoering kunnen leveren. Vinden wij deze niet, dan doen wij u altijd een voorstel voor een auto die uw wensen bijna matcht.

Wilt u dat wij uw auto ook voor u vinden? Geef middels onderstaand formulier uw wensenlijstje aan ons door en wij gaan voor u vrijblijvend op zoek. Wij kunnen u vast helpen.