zoekopdracht (1)

Wij helpen je graag bij jouw zoektocht

Zoekt je een jonggebruikte Audi, Volkswagen, SEAT, ŠKODA of Volkswagen bedrijfswagen tot ca. 18 maanden jong, maar kan je deze in ons reguliere occasionaanbod niet vinden? Laat ons helpen jouw volgende auto te vinden.

  • Voor een jonggebruikte Audi en Volkswagen (bedrijfswagen) tot 18 maanden jong kunnen wij zoeken in een (inter)nationale database
  • Voor een jonggebruikte SEAT en ŠKODA kunnen wij zoeken in een nationale database 
  • Keuze uit duizenden modellen
  • Van basisuitvoering tot zeer luxueus
  • Wij doen je altijd een voorstel

Century Autogroep heeft de mogelijkheid om rechtstreeks bij de importeur en de fabriek jonggebruikte modellen af te nemen. Dit betekent voor jou dat wij jouw auto kunnen zoeken in een database van wel 5.000 jonggebruikte modellen tot circa 18 maanden jong. Alle modellen. Van basisuitvoering tot zeer luxueus. In tot nu toe bijna alle gevallen hebben wij de gewenste auto en uitvoering kunnen leveren. Vinden wij deze niet, dan doen wij altijd een voorstel voor een auto die jouw wensen bijna matcht.

Wil je dat wij jouw volgende auto ook vinden? Geef middels onderstaand formulier jouw wensenlijstje aan ons door en wij gaan voor jou vrijblijvend op zoek. Wij kunnen vast helpen.