Škoda checks

Om ervoor te zorgen dat u het hele jaar zorgeloos onderweg kunt en uw Škoda de aandacht krijgt die hij verdient, kunt u bij Century Autogroep terecht voor diverse checks. Met de zomercheck, de wintercheck en de occasioncheck controleren wij uw auto op de meest essentiële punten.

Škoda occasioncheck

Heeft u uw Škoda occasion gekocht van een particulier? Of wilt u uw Škoda particulier verkopen? Dan doet u er verstandig aan om gebruik te maken van de Škoda occasioncheck. Tijdens deze check controleert een monteur van Century Autogroep uw auto op 50 essentiële punten. Naar aanleiding hiervan ontvangt u een technisch rapport van de staat van uw Škoda. Daarnaast worden, indien nodig, de vloeistoffen kosteloos bijgevuld en ontvangt u een give-away.

Škoda zomercheck

Met de ŠKoda zomercheck (ook wel vakantiecheck genoemd) wordt uw auto bij Century Autogroep gecontroleerd op meerdere essentiële punten. Zo controleren we onder andere de airconditioning, verwarming, accu, motorolie, verlichting, voorruit, banden, remschijven en het uitlaatsysteem. Daarnaast zorgen we ervoor dat alle vloeistoffen weer worden bijgevuld. Met deze check wordt de kans op pech onderweg verkleind. 

Let op! De zomercheck is in de maanden juni t/m augustus in te plannen.

Škoda wintercheck

Met de wintercheck van Škoda wordt uw auto bij Century Autogroep gecontroleerd op meerdere essentiële punten. Zo controleren we onder andere de airconditioning, verwarming, accu, motorolie, verlichting, voorruit, banden, remschijven en het uitlaatsysteem. Daarnaast zorgen we ervoor dat alle vloeistoffen weer worden bijgevuld. Met deze check wordt de kans op pech onderweg verkleind. 

Let op! De wintercheck is in de maanden november t/m februari in te plannen.