Mobiliteitsgarantie

Gratis pechhulp in bijna heel Europa bij een dealeronderhouden auto. Een geruststellend idee.

Bij iedere nieuwe auto van de merken Volkswagen (bedrijfswagen), Audi, SEAT, ŠKODA en CUPRA hoort een gratis mobiliteitsgarantie, ook wel mobiliteitsservice genoemd. Mocht u ooit stranden met uw auto dan helpen wij zo snel mogelijk weer op weg. 24 uur per dag en in bijna heel Europa.

Pechhulp servicenummers*

Bij pech in binnen- of buitenland belt het pechhulp servicenummer. De dichtstbijzijnde merkdealer of andere professionele hulpverlener komt dan naar u toe. 24 uur per dag. De hulpverlener repareert uw auto direct of zoekt, als reparatie binnen 3 uur niet mogelijk is, samen met u de beste oplossing. Alternatief vervoer, vervangende auto (max. 3 dagen) of een hotelovernachting (voor u en uw passagiers). De kosten? Die zijn voor rekening van het merk waarin u rijdt.  

Volkswagen | Volkswagen Bedrijfswagens pechhulp servicenummer: +31 (0)800 555 7000

Audi pechhulp servicenummer: 0800 283 44 857 of 0800 - AUDIHULP

SEAT | CUPRA pechhulp servicenummer: 0800 - 024 2500 (NL) of +31 70 314 5375 (buitenland)

ŠKODA pechhulp servicenummer: +31 (0)800 023 0024
 

* Als u pech heeft op de péage in Frankrijk, dan mogen Alarmcentrales geen hulp regelen. Deze wegen zijn namelijk particulier eigendom en hebben eigen hulpdiensten. U kunt hulp inroepen door naar een praatpaal te lopen of het telefoonnummer 112 te bellen. De hulpdienst zal uw auto naar een garage slepen. Daar aangekomen kunt u voor verdere hulp contact opnemen met de pechdienst door een van bovenstaande servicenummers te bellen.

Als u belt, zorg dan voorts dat u de volgende gegevens bij de hand heeft:

  1. uw serviceboekje met de onderhoudsgegevens;
  2. de kilometerstand van de auto;
  3. de meldcode (laatste 4 cijfers van het chassisnummer - staat op het kentekenbewijs van uw auto)
  4. de locatie waar u staat (wegnummer en de km-aanduiding van de weg en tussen welke plaatsen u staat)

Wanneer recht op gratis mobiliteitsgarantie?

Nieuwe auto
Iedere nieuwe auto van de merken Audi, Volkswagen, SEAT, ŠKODA en Volkswagen Bedrijfswagens heeft recht op gratis mobiliteitsgarantie.
 

Oudere bouwjaren
Wie al het reguliere onderhoud en reparaties op tijd door de merkdealer laat uitvoeren, is verzekerd van Mobiliteitsservice. Als u ergens anders onderhoud aan uw auto heeft laten plegen, betekent dit niet dat u uw mobiliteitsgarantie kwijt bent. Na een grote beurt bij de merkdealer heeft u gewoon weer recht op mobiliteitsgarantie.

Bespaar met mobiliteitsgarantie tot wel € 398 op uw autokosten

Tel bij de gratis mobiliteitsgarantie onze vaste lage onderhoudsprijzen op en u heeft dubbel voordeel. Century biedt u verschillende vormen van onderhoud voor uw auto. Voor nieuwe auto's en voor Volkswagen modellen die al wat ouder zijn de Volkswagen Economy Service. Onderhoud, al dan niet in combinatie met een APK of andere werkzaamheden. Uw wensen en rijgedrag bepalen welke vorm van onderhoud het beste is voor uw auto. En voor uw portemonnee.

Een rekenvoorbeeld:

De heer De Reis is in het bezit van een iets oudere Volkswagen Golf uit 2008. Met deze auto rijdt hij voornamelijk in Nederland, maar 2x per jaar gaat hij op vakantie naar Duitsland. Gemiddeld één keer in de twee jaar brengt de heer De Reis zijn auto voor een servicebeurt naar de garage. Hij heeft al jaren een betaald pechhulpabonnement. Hoe zien zijn kosten eruit als hij na twee jaar zijn auto voor een onderhoudsbeurt bij een Century vestiging brengt:

Onderhoudsbeurt¹ + gratis APK = € 215,-

+ 2 jaar ANWB lidmaatschap² >> € 215,- + € 398,- = € 613,-

+ 2 jaar Route Mobiel lidmaatschap² >> € 215,- + € 194,90 = € 409,90

+ 2 jaar Volkswagen Mobiliteitsgarantie >> € 215,- + € 0,- = € 215,-

Door te profiteren van de gratis Volkswagen Mobiliteitsgarantie verdient de heer De Reis in dit voorbeeld de kosten voor de onderhoudsbeurt van zijn Golf ofwel bijna dubbel terug ofwel bijna in z’n geheel terug. Een flinke besparing!

¹ Onderhoudsbeurt is een Economy Service Longlife onderhoudsservice inclusief APK.
² Er is gekeken naar een gelijkwaardige dekking in binnen- en buitenland ten opzichte van Mobiliteitsgarantie.