Corona Maatregelen

Het zijn bijzondere tijden, aangezien het Corona virus ons allemaal nog steeds raakt. Ook wij van Century Autogroep nemen dit erg serieus en volgen dus uiteraard de RIVM richtlijnen op. Wij begrijpen dat dit mogelijk een aantal vragen oproept, daarom proberen wij u gedurende deze tijd zo goed mogelijk te informeren. In dit bericht beantwoorden wij dan ook graag alvast een aantal van uw mogelijke vragen.

Verkoop:

Als u interesse heeft in één van onze (voorraad) modellen dan staan wij, ook in deze periode, graag voor u klaar. Dit vraagt extra creativiteit om u toch de beste dienstverlening te kunnen bieden. Zo kunnen wij, mocht u liever niet langskomen in de showroom, door middel van videoberichten of videobellen een auto aan u presenteren. Uiteraard kunnen onze verkopers u ook telefonisch of via de e-mail van extra informatie voorzien. Denk hierbij bijvoorbeeld aan aanvullende foto’s en/of video’s van de auto waar u interesse in heeft. Mocht u wel bij ons langskomen in de showroom, dan kunt u er zeker van zijn dat onze verkopers, gastdames en ander personeel in de showrooms allen mondkapjes dragen, voor zowel uw veiligheid als de veiligheid van onze collega's. Ook bieden wij mondkapjes aan bij de ingang die u kunt gebruiken. Dit is niet verplicht, maar wordt wel geadviseerd. Fysiek contact wordt uiteraard ook te allen tijde vermeden, bijvoorbeeld tijdens het overhandigen van sleutels. Verder zijn zitplaatsen in de showrooms dusdanig ingericht dat er altijd 1.5 meter afstand gehouden kan worden en zijn scheidingsschermen waar nodig aangebracht.

Heeft u uw volgende droomauto al op het oog en kunt u niet wachten om te proefrijden, dan bieden wij nu ook tijdelijk proefritten aan huis aan. Mocht u interesse hebben in een proefrit aan huis, dan kunt u gewoon een reguliere proefrit aanvraag indienen. Onze verkopers nemen dan contact met u op voor verdere afstemming. Om te zorgen dat de proefritten vlekkeloos verlopen en om eventuele zorgen weg te nemen, hebben we een aantal voorwaarden opgesteld:

  • Proefritten zijn in een straal van 30 km vanaf de vestiging.
  • Bij contact met de klant worden de richtlijnen van het RIVM en de Rijksoverheid in acht genomen.
  • Century Autogroep neemt extra beschermende maatregelen zoals:
    • Het dashboard, handrem, handgrepen, etc. worden gereinigd voor en na de proefrit met desinfecterende schoonmaakmiddelen.
    • Beschermhoezen worden over de stoelen, het stuur en de pook geplaatst.
  • De proefrit duurt maximaal 30 minuten.
  • De standaardregels bij proefritten van Century Autogroep blijven van kracht.
  • De medewerker van Century Autogroep wacht buiten bij de locatie van de klant.

Wegens de aangescherpte coronamaatregelen hebben wij tijdelijk géén koopavond. Mocht u interesse hebben, dan horen wij het graag! Al uw verdere verkoop gerelateerde vragen kunt u sturen naar info@century.nl of stuur een Whatsapp bericht naar 06-13807719.

Werkplaats:

Wij houden, bij het halen en brengen van de auto, gepaste afstand. Onze collega's dragen allen een mondkapje en handschoenen. Ook bij de Service & Onderhoud locaties bieden wij mondkapjes aan bij de ingang die u kunt gebruiken. Dit is niet verplicht, maar wordt wel geadviseerd. Het dashboard, handrem, handgrepen, etc. worden gereinigd voor en na het onderhoud met desinfecterende schoonmaakmiddelen. Beschermhoezen worden over de stoelen, het stuur en de pook geplaatst. Mocht het nou zo zijn dat u om bepaalde redenen uw auto niet bij ons langs kunt brengen, dan bieden wij u tijdelijk een gratis haal en breng service aan. Ook in dit geval houden wij gepaste afstand en kan fysiek contact volledig vermeden worden. 

Al uw verdere werkplaats gerelateerde vragen kunt u sturen naar: planning@century.nl

Verhuur:

Ook bij Century Autoverhuur houden wij bij het halen en brengen van de auto's gepaste afstand en dragen al onze collega's mondkapjes. Daarnaast zijn scheidingsschermen aangebracht waar nodig. De auto's worden voor vertrek volledig en grondig gereinigd met desinfecterende schoonmaakmiddelen.

Al uw verdere verhuur gerelateerde vragen kunt u sturen naar: verhuur@century.nl

Wij hopen dat wij bij deze alvast een aantal mogelijk vragen van u hebben beantwoord. Mochten er toch verdere vragen zijn, neem dan gerust contact met ons op. Dit kan via de bovenstaande e-mailadressen, Whatsapp met ons of bel via rechtstreekse telefoonnummers van onze collega’s. Alvast bedankt.