Corona Hygiëne Schermen: Nu bij Century Autogroep

Ook uitermate geschikt voor personenwagens!

Maximale veiligheid voor u, uw werknemers en uw klanten!

Om er voor te zorgen dat u, ook in deze roerige tijden gewoon door kunt werken, bieden wij bij Century Autogroep nu de installatie van Corona Hygiëne Schermen aan. Deze schermen kunnen bevestigd worden tussen de voorstoelen en achter de voorstoelen. U beschermt met deze schermen uzelf, uw medewerkers en natuurlijk uw klanten. Zoveel mogelijk, op de best mogelijke manier! De Corona Hygiëne Schermen zijn gemaakt van Glashelder PVC* en kunnen gemonteerd worden in de volgende wagens:

  • Bedrijfswagens
  • Personenwagens
  • Luxe wagens
  • Lesauto's
  • Taxi's
  • Maatwerk op aanvraag

Heeft u een Volkswagen (Bedrijfswagen), Audi, SEAT, ŠKODA of CUPRA, dan kunt u uw afspraak meteen inplannen via de onderstaande knop. Heeft u een auto van een ander merk of een ander type auto, neem dan meteen contact met ons op via het onderstaande contactformulier of +31 (0)50 - 853 72 11.  Dan zorgen wij ervoor dat u - met een levertijd van slechts drie werkdagen - weer zo snel mogelijk op volle kracht draait! 

Mocht u specifieke wensen hebben, neem ook dan gerust contact met ons op via het onderstaande contactformulier. U kunt namelijk ook bij ons terecht voor maatwerk.

*Glashelder PVC geeft geen blijvende schade aan de dakhemel en geeft geen risico bij ongevallen. De montageposities kunnen per wagen iets verschillen. De Corona Hygiëne Schermen bieden extra hygiëne. Er is echter geen garantie dat de schermen volledige bescherming bieden tegen infectieziekten of andere gevaren. De bestuurder dient regelmatig de conditie van het scherm en zijn bevestiging te controleren.

Afspraak voor ander merk/type auto maken!