Consumentenbond geeft Kalkhoff een geweldig rapportcijfer!

Het strenge internetpanel van de Consumentbond heeft haar oordeel geveld.

Rapportcijfer

De Consumentenbond heeft onder haar testpanel leden getest in hoeverre zij tevreden zijn over hun e-bike. Kalkhoff heeft in deze test een prachtige 8,8 behaald! Dit is de tweede plaats in een ranglijst met maar liefst twaalf concurrenten. 

KALKHOFF FIETSEN BIJ CENTURY

Century Autogroep is trotse dealer van Kalkhoff e-bikes en herkent zich volledig in het beeld van tevreden klanten over de Kalkhoff e-bikes. Omdat de vraag naar e-mobiliteit vanuit de zakelijke én particuliere markt steeds groter wordt, probeert Century Autogroep, als aanbieder, van duurzame mobiliteit, voorop te lopen met een uitgebreide range aan elektrische auto’s en autodeelconcepten. De samenwerking met Kalkhoff sluit hier perfect op aan. Century Autogroep regelt alles van A tot Z bij de verkoop, verhuur en (private) lease van e-bikes van Kalkhoff. Hierdoor kan Century Autogroep haar klanten nog beter voorzien van perfecte duurzame mobiliteit op maat. 

E-bikes for daily use

Kalkhoff ontwerpt betrouwbare elektrische fietsen om je elke dag voor werk en vrije tijd moeiteloos mee te verplaatsen. Je voelt de wind zonder er tegenin te hoeven trappen. Je kan eenvoudig het verkeer inhalen. Je fietst moeiteloos, stressvrij en milieuvriendelijk. Kalkhoff werd door het internetpanel van de Consumentenbond vaak beschreven als: 'zeer gunstige prijs-kwaliteitverhouding'. Wanneer bezitters wordt gevraagd of ze weer een fiets van hetzelfde merk zouden kopen springt onder andere Kalkhoff er positief bovenuit.

 

Lees hier het hele artikel van de Consumentenbond.

Bekijk hieronder de Centuryfietsen website. Of bezoek ons Kalkhoff Experience Center aan de Bornhomstraat 29 (Volkswagen showroom) in Groningen.