IMG_7835

BMC neemt VW Transporter van Wrapit onder handen


Onlangs heeft BMC de Volkswagen Transporter 6.1 Highline van Wrapit Reclamemontage onder handen genomen. Deze Transporter is namelijk verlaagd door middel van een Cobra Suspension schroefset, heeft nieuwe Hankook banden gekregen en is voorzien van zwarte 20 inch Oxigin Concave velgen. Dit maakt deze Volkswagen Transporter nog unieker en dikker dan hij al was.

Wat heeft BMC voor Wrapit gedaan?


Cobra Suspension schroefset

Met een schroefset worden de schokdempers en veren vervangen. Zo kan de hoogte van de auto zelf bepaald worden en kan een auto tot wel 12 cm verlaagd worden. Deze verlaging zorgt ervoor dat de auto er sportiever uitziet en nog stabieler op de weg ligt. De Cobra Suspension schroefset biedt de beste balans tussen sportiviteit en comfort.


Oxigin Concave velgen

De concave look van de 20 inch velgen zorgt voor extra dynamiek en meer agressiviteit, waardoor dit echte blikvangers zijn. De velgen zijn gemaakt van lichtgewicht aluminium wat resulteert in vermindering van eigen gewicht en een langere levensduur.

Over BMC

Het Bedrijfswagen Modificatie Centrum (kortweg BMC), gevestigd aan de Vosholen in Sappemeer, is een bekend adres voor ondernemend Noord-Nederland op het gebied van complete bedrijfswageninrichtingen. Voor alle merken, type bedrijfswagens en branches biedt BMC een passende oplossing. In een prima uitgeruste werkplaats van BMC worden dagelijks vele bedrijfswagens voorzien van diverse aanpassingen. Naast bedrijfswageninrichting, biedt BMC een uitgebreid assortiment aan accessoires om uw bedrijfswagen zowel praktisch als veilig compleet uit te rusten.