Evenementen

Centuryburger by Teuben

Wat ooit begon als een 1 april grap is nu werkelijkheid geworden... de Centuryburger by Teuben

Meer informatie

Nieuwjaarsconcert

Gratis en exclusief nieuwjaarsconcert van Martin Mans en de Urker Mans Formatie

Meer informatie

Century organiseert sportieve voetbalclinics voor jong talent

Ben jij in de leeftijd van 6 t/m 14 jaar? Droom jij ervan om profvoetballer te worden en wil jij eens bij een echte profclub trainen? Dat kan! Lees snel verder om te zien wat je moet doen.

Meer informatie

8 februari 2018

Fiddler on the Roof

Maak kans op twee Century VIP-gast kaarten voor de musical Fiddler on the Roof met in de hoofdrol Thomas Acda.

Meer informatie

Wilt u naar FC Groningen - ADO Den Haag?

Maak kans op twee VIP-kaarten. Ga met ons mee naar de wedstrijd FC Groningen - ADO Den Haag die op zondag 11 februari 2018 om 16.45 uur gespeeld wordt.

Meer informatie

Proefritplanner

Plan onderstaand, in drie eenvoudige stappen, uw eigen SUV-testrit(ten).

Meer informatie

Audi sportscar experience

Tijdens een Audi driving experience krijgt u de ultieme mogelijkheid te ervaren wat Audi zo speciaal maakt. Een unieke ervaring op een exclusieve locatie.

Meer informatie

Century Mobiliteit Campus

openingsfeest donderdag 19 april

Met de officiële opening op donderdag 19 april van het hypermoderne schade-/ombouw-/PDI- en wasstraatcentrum, is de Century Mobiliteit Campus in Groningen bijna compleet en volgebouwd. Vanaf deze datum zijn de automerken Volkswagen, Audi, SEAT, ŠKODA en Volkswagen Bedrijfswagens dan ook gehuisvest op één campus!

Meer informatie

Wilt u naar FC Groningen - PEC Zwolle?

Maak kans op één van de 12 sets van twee kaarten voor de wedstrijd FC Groningen - PEC Zwolle die op zondag 11 maart om 12.30 uur gespeeld wordt.

Meer informatie

5 juli 2018

Musical Selma Ann Louis

Maak kans op twee Century VIP-gast kaarten voor de musical Selma Ann Louise. Een komische en muzikale road-movie musical met Plien & Bianca en Arjan Ederveen.

Meer informatie

Aanmelden [Club] Century

Century organiseert in samenwerking met Bout Advocaten en de Jong & Laan Accountants op donderdag 28 juni het [Club] Century business event met de introducties van de nieuwe Audi A6 Limousine, Audi Q8 en de Volkswagen Touareg. [...

Meer informatie

[Club] Century

28 juni 2018

Century organiseert in samenwerking met Bout Advocaten en de Jong & Laan Accountants op donderdag 28 juni het [Club] Century business event met gastcolleges en de introductie van de nieuwe Audi A6 Limousine en de Volkswagen Touareg.

Meer informatie