Century Lease - Robert Bruinenberg

Sales Manager Business Center

Robert is per februari 2020 in dienst bij Century Autogroep en is werkzaam als Sales Manager Business Center voor de afdeling Century Lease. Zijn werkzaamheden bestaan voornamelijk uit de dagelijkse aansturing van het leaseteam (binnen- en buitendienst) en het onderhouden van zakelijke relaties. Hiervoor is Robert bij meerdere (auto)bedrijven werkzaam geweest.

 

Welke auto laat jouw hart sneller kloppen?
De Porsche 911 Turbo.  

Met welk mobiliteitsvraagstuk kan een klant bij jou echt goed terecht?
Hierbij wil ik me graag richten op het hele team van Century Lease. Ons team is in staat om specifiek naar het vraagstuk van de klant te kijken om hem/haar zodoende te kunnen voorzien van maatwerk.  

Stel, je mag een rondje over een circuit in de bolide van Max Verstappen... welk circuit zou je dan kiezen en waarom?  
Ik vind Monza een heel gaaf circuit. Een aantal jaren geleden ben ik daar geweest en heb ik de baan zelf mogen ervaren. Het circuit ligt midden in het bos wat de locatie ontzettend mooi maakt.  

Voor welke trends binnen de lease zie jij kansen?
Vooral voor de trends op het gebied van verduurzaming en elektrificatie van auto’s. Ik ben ervan overtuigd dat we met elkaar anders moeten gaan nadenken over de manier waarop we van A naar B moeten komen. We moeten bijvoorbeeld gaan bedenken hoe we met een elektrische auto een caravan gaan trekken naar het buitenland. Een elektrische auto heeft nu nog niet voldoende trekkracht en actieradius om een aanhanger te trekken.

 

Neem contact op met onze specialist