BEKS

Beks ladeinrichtingen

Wilt u een overzichtelijke laadruimte waarin u uw gereedschappen gemakkelijk kunt opbergen en kunt terugvinden? Werkt u graag efficiënt en prettig, zonder constant in en uit uw auto te hoeven klimmen? Ontdek het lichtgewicht opbergsysteem van BEKS! BEKS ontwikkelt al sinds 2002 efficiënte inrichtingen voor bedrijfswagens van onder meer service- en installatiebedrijven, milieubureaus, landmeters, makelaars, politie en andere overheden. De afgelopen jaren richtten zij al duizenden auto’s in met het unieke ladesysteem. Ontwikkeling staat hoog in het vaandel bij BEKS, waarbij ze gebruik maken van de nieuwste technieken en mogelijkheden. 


BEKS dubbele laadvloer

Met het unieke ladesysteem van BEKS heeft u een optimaal overzicht van uw materialen en gereedschappen. Het systeem wordt, in tegenstelling tot andere systemen, horizontaal in de bedrijfswagen geplaatst. Met behulp van lange, stevige laden (tot 165 cm; belastbaar tot 100 kg.), haalt u uw materialen en gereedschappen naar u toe. Hierdoor is de gehele laadvloer toegankelijk. U kunt het laadvolume van uw wagen nu zeer optimaal benutten. Doordat de laden naar buiten schuiven, heeft u altijd een perfect overzicht op de totale inhoud.

Bovenop de verhoogde vloer kunt u altijd grotere goederen leggen, zonder dat ze de rest van uw lading blokkeren of in de weg liggen. Bijkomend voordeel is dat het gewicht van uw lading beter over de hele wagen is verdeeld. Ook het zwaartepunt in uw bedrijfswagen komt lager te liggen. Dit komt de rijeigenschappen van uw bedrijfswagen ten goede.

Uw bedrijfswagen meteen online inrichten?

Wilt u uw bedrijfswagen alvast online inrichten? Met de online wizard van BEKS kunt u vrijblijvend en direct aan de de slag om uw bedrijfswageninrichting naar wens te ontwerpen.

Neem contact met ons op.